Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kategori süper bir kategoridir,kanalda 10-15 civarı farklı telifsiz dizi vardır ve ben üşendiğim için atmıyorum aslında bu dilde bir sürü telifsiz dizi,show varValla o tarihten beri açıksa ve böyle kazandırıyorsa güzel fiyat kaçmaz bence ihtiyacı olan alsın. Aklıma takılan telifsiz dizi mi var ki? Baltalamak değil yanlış anlama hayırlı satışlar bu arada, sadece merak ettim.
Hocam yalnız yanlış anlamayın da analizdeki kayıtların 1 aylıkmı yoksa 1 yıllıkmı olduğu belli olmuyor o kısımla birlikte çekip yollarsanız daha iyi olur![]()
garanti verirseniz düşünülebilinir, öteki türlü kimse garantisiz bir kanala bu kadar yüksek meblağ ödemek istemez
vermez kimse hocam size o kadar parayı ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum fiyatta çok ciddi bir indirim yapmanız lazım kim garantisi olmayan aylık 1500 tl kazandıran kanala çıkarıp nakit olarak 4500 tl verir yap onu 2500-3000 tl alıcısı çıkar bu şekilde alıcısı çıkmaz keşke ilan konusu açmadan önce piyasayı biraz araştırıp bu işin standartları dinamikleri nelerdir bir bakınsaydınız
vermez kimse hocam size o kadar parayı ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum fiyatta çok ciddi bir indirim yapmanız lazım kim garantisi olmayan aylık 1500 tl kazandıran kanala çıkarıp nakit olarak 4500 tl verir yap onu 2500-3000 tl alıcısı çıkar bu şekilde alıcısı çıkmaz keşke ilan konusu açmadan önce piyasayı biraz araştırıp bu işin standartları dinamikleri nelerdir bir bakınsaydınız
Hocam kasımdan itibaren günlük para kazanmasını msj ile veya buraya atabilirmisin?
hocam kanal zaten 20 aralıktan sonra para kazandırmaya başladı o yüzden öncesinin pek bir önemi yok
Bence ücreti makul. Sadece garantisi olmaması kötü. Satan kişi bence kanala dokunulmama koşuluyla 1 2 hafta falan garanti vermeli. Alır almaz kapanırsa ya?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.