2 Adet Pinli Adsense SATILIR..!!

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YtPr

Guest
2 Adet Pinli Adsense Satılıktır..

1. Adsense (PİNLİ)

4 Aylık Adsense
Para Kazanması Hiç Kapatılmamış
124 Tl Kesinleşmiş Kazanç
Ödeme Alınmamış

2. Adsense (PİNLİ)

5 Aylık Adsense
Para Kazanması 1 Kere Kaptılmış Sorunlu Kanal Bulunup Gmaille Beraber Silinmiştir. Ve Bi Dahada Kanal Bağlanmamış Kenarda Durdurulmuştur
27 Tl Kesinleşmiş Kazanç
Ödeme Alınmamış

Ödemelerin Alınmamasının Sebebi Pinin Geç Gelmesidir Arkadaşlar...

Alıcak Kişiye Simdiden H.olsun

Pm Lerde Skype Adresinizi Yazarsanız Daha İyi Olur :)

Her ikisinde unutmuş olabileceğiniz veya devre dışı kalmış bir kanal varmı?

[MENTION=247]Titan[/MENTION] Arkadaşımızla 2 hesap İçin 350 Tl ye Anlaşılmıştır.

hayırlı satışlar ama altın yumurtlayan tavugu neden satıyorsunuz ki :) birde anladığım kadarı ile adsense hesabınız sabıkalıda değil yani gelecek vaad ediyor. Bir çok ödeme alınabilecek bir hesap yinede karar sizin ama bana kalırsa satmak ta çok yanlış yapıyorsunuz bana 2000 tl verseler yine satmam elimde 5 adsense var inanın samimi söylüyorum tekine 2000 tl verseler bile satmam

---------- Mesaj saat 15:43:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:35 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=247]Titan[/MENTION] Arkadaşımızla 2 hesap İçin 350 Tl ye Anlaşılmıştır.

Hayırlı olsun :D :D :D

---------- Mesaj saat 15:44:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:21 civarında gönderildi. ----------

@Titan hayırlı olsun titan hocam :D

вєякαη;254220' Alıntı:
hayırlı satışlar ama altın yumurtlayan tavugu neden satıyorsunuz ki :) birde anladığım kadarı ile adsense hesabınız sabıkalıda değil yani gelecek vaad ediyor. Bir çok ödeme alınabilecek bir hesap yinede karar sizin ama bana kalırsa satmak ta çok yanlış yapıyorsunuz bana 2000 tl verseler yine satmam elimde 5 adsense var inanın samimi söylüyorum tekine 2000 tl verseler bile satmam

---------- Mesaj saat 15:43:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:35 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun :D :D :D

Tşkler Hocam.

Şöyle Cevap Vereyim.

Benim telefon Faturası 180 Tl Gelmiş Ödemem Gerekiyor.

Yarında Kuzenimin Düğünü Var. 100 Tl takmasak Olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri