2 adet pk kapali kanal satisi

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Kanal Kategorisi : Vlog
Kanal Dili : Ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 3 hafta önce
Abone Sayisi : yok
izlenim Sayisi : 7000 civari
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : yok
Yansiyan izlenim saati : Her iki kanalda da 2500 saat

Elimde iki tane pk kapali, abonesiz 2500 saat izlenim saati yansimis kanal var.

Iki kanal icin 200 lira istiyorum. Alacak arkadasa 5 tane de +15 onayli mail vericem.

Sadece +15 onaylı kanal satışı yapıyormusun? Yapıyorsan ne kadarsa bana yazabilirsin. Ben sadece +15 onaylı kanal alacam.

Kardesim Türkce biliyo musun? her iki kanala da 2500 saat izlenim yansimis yazdim oraya. Toplam 5000 saat eder. Git 5000 saat izlenimin fiyatina bak ondan sonra gel. Alan kisi toplam 3k izlenim arti aboneyle pk basvurabilir.

pk da açar değil mi :D Allah aşkına tamam sus

Oktay arkadaşımızın konusuna girip ağzını yaya yaya ukala ukala ergen ergen yazıyorsun ya neye biraz üzülüyorum biliyornusun foruma bu arkadaştan 5 sene sonra üyelik alıyorsun ve mesaj adetin bu seviyelerde ise yazıkki senin gibilere.
Kimseye akıl vermek senin haddine değil terbiyesizlik yapma buralarda
Vede fiyatı uygun bana geldiği için ben şahsen böyle kanalı alır pk başvuru yapardım
Sen git 20 tl ye başka yerlerde gevezelik yap.

Oktay arkadaşımızdan 6 sene evvel kanalı alıp partner kanala bağlayıp para kazanmıştım. İnsanları tanımadan hakaret etmeyi kimse kendinde hak görmemesi lazım.

Son düzenleme:
Oktay arkadaşımızın konusuna girip ağzını yaya yaya ukala ukala ergen ergen yazıyorsun ya neye biraz üzülüyorum biliyornusun foruma bu arkadaştan 5 sene sonra üyelik alıyorsun ve mesaj adetin bu seviyelerde ise yazıkki senin gibilere.
Kimseye akıl vermek senin haddine değil terbiyesizlik yapma buralarda
Vede fiyatı uygun bana geldiği için ben şahsen böyle kanalı alır pk başvuru yapardım
Sen git 20 tl ye başka yerlerde gevezelik yap.

Oktay arkadaşımızdan 6 sene evvel kanalı alıp partner kanala bağlayıp para kazanmıştım. İnsanları tanımadan hakaret etmeyi kimse kendinde hak görmemesi lazım.

avukatda gelmiş tamam abi büyüksün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri