2 Adet Sayfa 150 Liradan bunlar kaçmaz

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Videolarınız izlenmiyormu 2 Adet Sayfa 75 Liradan bunlar kaçmaz

FİYAT DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR

Facebook Sayfanızın linki : Bu ve Bu
Facebook Sayfanızın içeriği : Video paylaşım ve komik yorum paylaşımı
Sayfanızın Üye Sayısı : Toplamda 57 K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı :Takip etmedim
Açık artırım başlangıç: 75 tl
Min artış: 10 tl
Hemen al: 300tl
Açık artırma bitiş tarihi: Son tekliften 24 saat sonra

Ödeme yöntemleri Ziraat Bankası

Not: sayfaları bende başkalarından aldım video sitelerime hit çekmek için kullanıyordum bayağa işe yarıyordu fakat şu aralar paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum

Sayfalarda beğenme sayısı azdır fakat bu sizi korkutmasın bu tür sayfalarda linklere tıklama çok olur yani aktif oalrak paylaşım yaptığınızda hit göndermek istediğiniz siteler hite doyacaktır.

Multi Konu:
Satış Video ve Yorum Sayfası 150 tl den kaçmaz bu sayfalar - Google Fan Webmaster Forum

sayfalar aktif değil kardeş 1 tl ye 1000 kişi kasıyolar o sayfalarda bile daha aktif oluyor :D

adam haklı dostum ilk sayfa aktif denmicek kadar az. 2.sayfa ondan beter. 150 tl ile daha güzelleri yapılabilir.

Bu sayfaları alacama gider paraları çöpe atarım daha iyi

150 lira az, bence en az bin liradan satmalisin bu sayfalari

Sürekli konuyu baltalayacak mesaj atmayın demişsin ne alaka baltalamakla işi bilmeyen birisi mi gelip alsın istiyorsun sayfaları ? Bu fiyata etmez bu sayfalar. Benim görüşüm budur.

Teklif verecek kişiler konuları dlaşırlar sayfalara bakarlar uygun olursa teklif verirler.

Sayfalarda organiklik sıfır , neyi baltalamayın diyosun kardeş , isteyen herkes çok daha az maliyetle daha fazla abone kasabilir .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri