2 Adımlı Oturum Açma (Güvenli)

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hesaplarımıza kötü niyetli insanların girmemesi için hack vs olaylarına karşın google ın sunmuş olduğu 2 adımlı hesap doğrulamasını kullanan var mı? 30-40 hesap için aynı telefonu girebiliyor muyuz?Girsek bile ilerde bi kanal gitti mi bu telefondan dolayı bütün hepsi gider mi?

---------- Mesaj saat 16:18:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:13:12 civarında gönderildi. ----------

Tamam arkadaşlar buna şimdilik gerek kalmadı...

Arkadaşlar hesaplarımıza kötü niyetli insanların girmemesi için hack vs olaylarına karşın google ın sunmuş olduğu 2 adımlı hesap doğrulamasını kullanan var mı? 30-40 hesap için aynı telefonu girebiliyor muyuz?Girsek bile ilerde bi kanal gitti mi bu telefondan dolayı bütün hepsi gider mi?

1 telefon numarasına ancak 3 mail ve 3 kanal açabilirsin tane açabilirsin.

Kanal-gmail açarken dediğin doğru da sonradan eklerken hepsi eklenebiliyor mu bunu bilmediğim için sordum.Sonuçta güvenlik icin istiyor.E kanal açmak için de belli bir sınır koymamış.Şimdi 500 tane kanalı olan adamın 500/6 = 95, 100 tane hattının mı olması gerekiyor.Sonuçta ilk gmail hesaplarını oluştururken google belki spamı önlemeye çalıştığı için farklı tel no lar istiyor olabilir.Ama bir yandan da mantıksız geliyor.Hem 500 e kadar kanal baglayabilecek bir kisi hem de 3 hesapta bir farklı tel isteyecek.Anlaşılır gibi değil!
1 telefon numarasına ancak 3 mail ve 3 kanal açabilirsin tane açabilirsin.

kanal ve gmail açarken illa telefon numarası olmasına gerek yok. kanalı doğrulamak ve 15 dk dan fazla video yüklemek istersen meburen telefon onayı şart.
ben bugun bir gmail ve bir kanal açtım. sadece kanalı onayladım onada 15dk dan fazla videolar yükleyeceğim için

Gmail açarken heleki ard arda 2 tane açtıktan sonra doğrulama kodu istiyor doğrulama kodu şart yani her halükarda.Neyse hocam benim sorduğum soruyla pek bir işim kalmadı.Yine de teşekkürler...
kanal ve gmail açarken illa telefon numarası olmasına gerek yok. kanalı doğrulamak ve 15 dk dan fazla video yüklemek istersen meburen telefon onayı şart.
ben bugun bir gmail ve bir kanal açtım. sadece kanalı onayladım onada 15dk dan fazla videolar yükleyeceğim için

adroid cihazın varsa. sayısız gmail açabilirsin hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri