2 adsense 1 banka hesabı hakkında

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

moonlive

Kayıtlı Üye
Merhaba bir adsense hesabım kapandı nedeni bilmiyorum açamadım baya destek attım açmadılar. Yeni bir adsense yeni kanallar açtım devam ediyorum yoluma. tek banka hesabım var diğer bankara komisyon filan gereksiz para alıyo.Simdi bu kapanan adsense hesabım banka teyitlidi ama pinsizdi. Hiçte para almadım.Sizce bir sey olurmu eklesem yada kabul edeceklermi ? su an adsense hesabım yok devre dışı yani sistemlerinde kayıtlısa bilemeicem.

eğer içinde para yoksa bi deneyip görmk lazım aslında bilmediğim için yorum yapamam maalesef :/

Benim şuan 2 farklı adsense hesabında aynı hesap no var ikisi de aktif. İkinci hesaptan henüz ödeme almadım bu ay alacağım fakat banka doğrulama ödemesi sorunsuzca yattı. 2 si de pinli.

Benim şuan 2 farklı adsense hesabında aynı hesap no var ikisi de aktif. İkinci hesaptan henüz ödeme almadım bu ay alacağım fakat banka doğrulama ödemesi sorunsuzca yattı. 2 si de pinli.

Sagolasın hocam. Bende kpanan adsensede ödeme almadım sadece banka teyidi için 15 kuruş filan aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri