2 Adsense Aynı İsim Aynı PC

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CNN

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2 den fazla adsensesi olan ve 2 adsensesi kendi adına ama bankalar adresler farklı olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi..

benim 1. adsense normal düzgün adres ve ziraat banka hesabıma kayıtlı

2. bi adsense satın aldım buna kendi ismimi girip banka olarak vakıf bankasını girsem sorun olurmu ?

bide adres olarak mesela ben kilisteyim 2. adsensemin banka hesabıda kilis şubesi oldugu için adresinde illa kilis te bir adresmi olması lazım ?

teşekkürler...

2 adsensem kendi adıma kayıtlı adresler no olarak farklı yani biri 35/10 mesela digeri 35/8
diger soruna gelince 7 adsensem var bazılarının adresi nigde rize ist ama hepsine ödeme alabiliyorum

benim aynı adrese 3 adsenseden 3 ayrı tane pin geldi :D sorun yok

2 adsensem kendi adıma kayıtlı adresler no olarak farklı yani biri 35/10 mesela digeri 35/8
diger soruna gelince 7 adsensem var bazılarının adresi nigde rize ist ama hepsine ödeme alabiliyorum

Benim adsenseler aile akraba v.s kendi adıma 1 tane var ama 1 tane daha açıcam

Hmm Teşekkürler Arkadaşlar :) Bide Şimdi Farkettim Aldığım Adsenseye Girdiğimde Ürünler > İçerik İçin Adsense Yazıyor :)

Ama Arkadaşı Aradım Youtube ve Blog İçin Kullanıyorum Diyor Web Adsensi Değil Yani

Bide İçerde 70 tl kesinleşen var bu paranın yanındada içerik için adsense kazançları yazıyor..

normalde youtube kazançları yazması gerekmiyormu ?

ben 2. adsense açmıştım 2 yt hesap vardı diye birinde kendi oyun videoları yayınlıyordum yarı özgün diğeri spam gibi olcaktı forumdan bir arkadaş 2 adsense aynı pc girersen direk ikiside banlanır googleden akıllı sanma kendini dedi böyle birşey varmı üstelik 2 adsenseyede aynı hesap kartı tanımladım ikisinede pin gelmiş

ben 2. adsense açmıştım 2 yt hesap vardı diye birinde kendi oyun videoları yayınlıyordum yarı özgün diğeri spam gibi olcaktı forumdan bir arkadaş 2 adsense aynı pc girersen direk ikiside banlanır googleden akıllı sanma kendini dedi böyle birşey varmı üstelik 2 adsenseyede aynı hesap kartı tanımladım ikisinede pin gelmiş

aynı pc yi bilmemde aynı hesabı girdiysen :) geçmiş olsun.

Aynı ip ten 2 sinede girme.Hesaplara girerken ip statik değilse modem resetleyipde gir.Yoksa ileride sıkıntı yaşayabilirsin.

6 aydır hiç ip değiştirmeden hergun en az 2 farklı adsense acarım vede bazen 4 farklı adsense açtıgımda oluyor daha hiç kapanma veya uyarı yasamadım :)

bunların hepsi piskolojik :D :D

aynı pc yi bilmemde aynı hesabı girdiysen :) geçmiş olsun.
nasıl yani aynı kart bilgileri girmedemi sıkıntı olur diyorsun kart onaylama gelmiş fakat onay yapmadım dahada girmiyorum sıkıntı olur diye

bende aynı adsenseye bi mozilladan bi chrome dan girdiğim oluyor sıkıntı olur mu ki henüz banlanmadılar :) sonuçta bu çok doğal bir şey insanın birden fazla adsensesi olması..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri