2 Adsense Aynı İsim Aynı PC

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bence gerek yok hocam sıkıntı olacagını sanmıyorum modeme reset atmadan cerezleri silmeden 2 den fazla hesaba giren çok :)

Valla o konuda kesin birşey diyemem ama örneğin 2 adsenseden biri banlanırsa digeri kara listeye girebilir.Sonucta bütün ipler saklanıyor.Googlenin ne yapacağı belli olmaz.Ama karar sizin tabi.

Çok Adsense - Sıkıntı Yok

4 adet adsensem kendi adıma ve aynı bankadan farklı 4 hesaba bağlı.4 üde benim adıma ve aynı adrese kayıtlı. hepsinede ödeme yapılıyor daha sıkıntı yaşamadım. eşimin adına 3 adet hesap aynı adres aynı banka farklı hesap bilgileri... babamın adına 2 adet aynı adres, ablamın adına 2 hesap aynı adres...

yani adam akıllı çalışırsan hiçbirşey olmaz.

1 yıldır hiiiiiç bot kullanmadım şu bot bu bot yok. tek kullandığım bot kendimim. vakit ayırıyorum, özeniyorum, güzel kazanıyorum. bot kullananlar güzel kazanamaz demiyorum. ama ben bu güne kadar hiiiç bot kullanmadım. tamamen manuel çalıştım. halende manuel çalışıyorum. sadece vds kullanıyorum. Özellikle Almanya lokasyon vds kullanıyorum. şu aralar AZURE vds kullanmayada başladım extradan.
Kazancımı bilen arkadaşlar biliyor. Yazıpta ban yemek istemem :)
Bot kurucularla hiçbir alıp veremediğim yok

4 adet adsensem kendi adıma ve aynı bankadan farklı 4 hesaba bağlı.4 üde benim adıma ve aynı adrese kayıtlı. hepsinede ödeme yapılıyor daha sıkıntı yaşamadım. eşimin adına 3 adet hesap aynı adres aynı banka farklı hesap bilgileri... babamın adına 2 adet aynı adres, ablamın adına 2 hesap aynı adres...

1 yıldır hiiiiiç bot kullanmadım şu bot bu bot yok. tek kullandığım bot kendimim. vakit ayırıyorum, özeniyorum, güzel kazanıyorum. bot kullananlar güzel kazanamaz demiyorum. ama ben bu güne kadar hiiiç bot kullanmadım. tamamen manuel çalıştım. halende manuel çalışıyorum. sadece vds kullanıyorum. Özellikle Almanya lokasyon vds kullanıyorum. şu aralar AZURE vds kullanmayada başladım extradan.
hey maşallah allah bol kazançlar versin hocam.

helal olsun yalnız yazdıklarının doğruluğuna inanmak zor
yanlış anlama senden ötürü değil
hep bu şekil olmaz olmaz diyorlar herşey farklı olacak falan
sende ise sadece banka hesabı farklı olsun , aynı bankadan dahi olur demişsin

bu sözlerine güvenip girenlere vebal almadan emince yazmışsındır inş..mesela ben :D

Ben kendimden eminim ve yaptigim sekil kullanma bu. Vebal olayina gelince. Ben yaparim hicbirsey olmaz. Sen yaparsin patlatirlar. Youtube google bu. Belli olmaz. Ama ben kesinlikle yazdigim sekil calisiyorum.

Telgraf ile gönderildi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri