2.Adsense Ban :)

aynen söylediğin gibi. adsense ban sebebleri aslında açık bir şekilde orta da. az biraz düşünen bunun nedenlerini çözer.

yahu iyide şimdi
adamın ismi ali veli adres farklı banka farklı iban farklı
diğer adamın da ismi ali veli adres farklı banka farklı iban farklı
bunu nasıl isim aynı diyip banlayabilir!!! bence çok saçma...
başka şeyler var bu adsense banlarında

arkadaşlar bütün yazıları okudum yorum yapan herkese teşekurler benimde bu ay 5 adsensem banlandı 3 tane onaylı 2 onaysız ..hepsi aynı ip adresiyle girdiğim için olabilir diye düşünüyorum ama ben 1bucuk senedir böyle takılıyordum sorun cıkmıyordu başka bir nedeni belki vardır diyede düşünüyordum yorumları okuyunca biraz daha bilgilendim tekrardan teşekur ediyorum konuyu acan arkadaşa ve yorum yapan herkese
-

arkadaşlar bütün yazıları okudum yorum yapan herkese teşekurler benimde bu ay 5 adsensem banlandı 3 tane onaylı 2 onaysız ..hepsi aynı ip adresiyle girdiğim için olabilir diye düşünüyorum ama ben 1bucuk senedir böyle takılıyordum sorun cıkmıyordu başka bir nedeni belki vardır diyede düşünüyordum yorumları okuyunca biraz daha bilgilendim tekrardan teşekur ediyorum konuyu acan arkadaşa ve yorum yapan herkese
-

hocam tek ip ile 5 adsense hesabına girersen zaten birine birşey olduğunda hepsi gider sen baştan yanlış yapmışsın.

adsense politikalarına göre multi adsenseler banlanıyor ama bundan önemli sebebler, telif ve lokasyon çelişkisi.

hocam tek ip ile 5 adsense hesabına girersen zaten birine birşey olduğunda hepsi gider sen baştan yanlış yapmışsın.

hocam normalde 2 adsenseyle calışıyordum dedim yedek hesaplar acayım diye ama pişmanlık...1bucuk yıllık 2 adsensem ve 1 tane pinli satıl aldığım adsense oda yedek olarak duruyordu ona ellemedim 2 tane daha acayım kenarda dursun ne olur ne olmaz..acmaz olaydım aynı hafta içinde her 5de uctu ..hade anladım 2 tane kuladığım ban yedi yedek adsenseler neden ban yedi onu cözemedim .S:

hocam normalde 2 adsenseyle calışıyordum dedim yedek hesaplar acayım diye ama pişmanlık...1bucuk yıllık 2 adsensem ve 1 tane pinli satıl aldığım adsense oda yedek olarak duruyordu ona ellemedim 2 tane daha acayım kenarda dursun ne olur ne olmaz..acmaz olaydım aynı hafta içinde her 5de uctu ..hade anladım 2 tane kuladığım ban yedi yedek adsenseler neden ban yedi onu cözemedim .S:

Demekki google bir bağlantınızı yakalamış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri