2 ay önce yapmıştım şimdi patladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yazın başlarında özgün ile uğraşırken bir video yapmıştım dikkat çekici olacağını düşünerekten. İlk zamanlar reklam vermeme rağmen pek etkili olmadı fakat şu son 3 4 gündür izlenmeleri ve gelen aboneler artmaya başladı 3 günde 40'a yakın abone geldi.

Sizce bu video izlenmeye devam eder mi? Bu tarz videolar yaparak aboneyi iyi seviyelere getirebilir miyim? Bu kanalı böyle YouTuber'leri karşılaştırdığım bir kanal haline mi getirsem yoksa oyun videolarıda atmaya devam etsem mi? Şu son 3 4 gün gelen aboneler ve izlenimler özgüne azda olsa bir zaman ayırsam mi diye düşünmeye başladım. İleriye dönük yatırım yapmak mantıklı geliyor şu aralar.

Buyrun buda video :)

Arkadaşlar tavsiye üzerine videoyu kaldırdım k bakmayın.

Son düzenleme:
liste hatalı olmuş :D
ama değişik bir fikir ...devam...yalnız gıcık olan biri resmim diye telif atabilir.

zaten saysan 10 Türk youtuber vardır :D bu arada [MENTION=10960]fth[/MENTION] abinin özgün kanalı varsa 1. sırada yer bulurdu söyleyeyim ;)

zaten saysan 10 Türk youtuber vardır :D bu arada [MENTION=10960]fth[/MENTION] abinin özgün kanalı varsa 1. sırada yer bulurdu söyleyeyim ;)

Kardeşim estafurullah çok saol. :) Var evet özgün kanalım hatta kanallarım. Hep kanalların ismi ile ilerledim o yüzden kanalların ismini biliyorlar beni hiç bilmiyorlar isim olarak. :) Ama bu listede olurmuydum onu bilemem :D

izlemeden soyluyorum bana göre orkundur
cunku bana benziyor :D ses iyi videoları sık gelirse 1-2 aya daha cok abone kasarsın ama abonende yokken
kanal adını degiştirmelisin bir zamanlar hit olan bir kelimeydi kabul fakat su anda yarardan cok zararida olabilir
basarılar

Son düzenleme:
Özgün zaman istiyor, sabır istiyor..

Bu arada diğer videoları en'ler ile devam edebilirsin.

Son düzenleme:
hatalı yapmışsın :) orkun nasıl 3. olur :) 1. liği ağır mimar kanalı sahibi almalıydı.

Kardeşim estafurullah çok saol. :) Var evet özgün kanalım hatta kanallarım. Hep kanalların ismi ile ilerledim o yüzden kanalların ismini biliyorlar beni hiç bilmiyorlar isim olarak. :) Ama bu listede olurmuydum onu bilemem :D
gözler yeter abi. Arkadaki şahıs istisna :D
XoLlED.jpg

Öyle deme [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] :D Melih'im number one dır ya.. Bu ara yok piyasada oda darbeyi yedi herhalde quizden pek gözükmüyor. :)

Listeyi yaparken bazı YouTuberleri bilmediğim için baya bı tepki oldu ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım genedende :) Kanal adını değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama farklı bir konsept var aklımda eğer o daha mantıklı gelirse öyle birşeye çevirebilirim. Şu 2 hafta içinde 1 video daha hazırlayıp durumuna bakıp öyle ilerleyecem :)

videoyu atıyosun ya 2 ay ya 2 yıl hiç belli olmuyo ama illaki her video patlama yapar zaman gelir, ha o zaman neye göre ayarlanıyo şansmı tesadüfmü yoksa bi algoritmaya göremi işte bu bir sır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri