2 Ayda 2.100 Abone (Pubg Gameplay Kanalı) Youtube Beni Önermiyor Neden?

Ramazan Yalçın

Kayıtlı Üye
(Pubg Gameplay Kanalı) 2 Ayda 2.100 Abone Youtube Beni Önermiyor Neden?

Son Dönemlerde Atmış oldugum videoların bağzılarına 300 400 tane yorum gelmesine rağmen youtube beni hiç önermiyor Youtube Arama Kanal Sayfaları Göz at özellikleri Dışında Önerilen Video İstatistiğim okadar düşük ki yok denilecek kadar az Sebebi Nedir gerçekten pes etme noktasına geldim bu önermeme sorunu yüzünden belki birileri bu konuda bir şeyler paylaşır diye bu konuyu açma gereği duydum

kanalımın açıldığı tarihten beri çekmiş oldugum trafikteki
toplam istatistik verilelerindeki önerilen video oranım %1.5

Kanalım saf organik abone ile büyümüştür abone olanların hepsi pubg oyuncusu yada seyiricisi.

https://www.youtube.com/nyqord

Son düzenleme:
konteynerlerin oradakı videonu izledim mükemmel oynuyorsun bu oyunu Bende bu oyunun hayranıyım çok oynarım ama senin yanında oyuncu sayılmam Bu oyun nasıl oynanır hangı silah tepmez hangi silah ıyıdır vs gibi eğitim videoları çekermısın lütfen Bu konu altında bile senın vereceğin tüyolara çok ihtıyacım var yeğenımle oynuyoruz bırıncı gelıp onu sevındırmek ıstıyorum

Bir videonu neredeyse tam izledim. Konuşamıyor musun? Olmazsa Koreliler gibi (galiba onlarda çok yapılıyordu) sağa sola komik konuşma yazıları koyabilirsin. (Ne vuruyon lan, kaçmasana oglim..."

mesele konuşmak degil şuanda 40 ülkeden izleniyor kanal global oldugu için konuşmak mümkün degil 6 7 milyonluk kanalların içeriginin tam aynısı işte.

https://youtu.be/NEd3-LBxutU?t=360

No Recoil i fazla mı kaçmış ne? :D Vardır yoktur bilemem. Ancak oyunda böyle bir görüntüye denk gelsem report ederdim. 4x mi 3x mi neyse hiç sekme yok. Eğer yoksa tebrik ederim. Ama keşke ses olsaydı.

valla inan kardeşim 3 parti yazılım kullansam illaki hesabım kapatılırdı çünkü çok fazla killi maçlarım var yüzlerce beni reportluyorlar ve ciddiyim temizim tamamen spray ve o spray basit bi spray

---------- Spam Engelliyici 15:17 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

konteynerlerin oradakı videonu izledim mükemmel oynuyorsun bu oyunu Bende bu oyunun hayranıyım çok oynarım ama senin yanında oyuncu sayılmam Bu oyun nasıl oynanır hangı silah tepmez hangi silah ıyıdır vs gibi eğitim videoları çekermısın lütfen Bu konu altında bile senın vereceğin tüyolara çok ihtıyacım var yeğenımle oynuyoruz bırıncı gelıp onu sevındırmek ıstıyorum

paylaştıgım videoları izlersen çok şey kaparsın zaten kardeşim eminim

Pubg kanalı satın alacağım, satılıksa iletişime geçin

Sen Devam Et Kardeşim Elbet Karşılığını Alırsın .. Bide Etiketi Kendin Gir Kopyala Yapıştır Spam Algılaya Bilir

Çok beğendim kanalı abone oldum takip edeceğim milyonluk kanallardan hiç bir eksiğin yok bilesin

Kral peki gerçekten 1800 uc var mı :).
Videolarında hiç konuşma yok.

Çok beğendim kanalı abone oldum takip edeceğim milyonluk kanallardan hiç bir eksiğin yok bilesin

Teşekkürler kardeşim güzel yorumun için bizde öyle düşünüyoruz ama bunu başkasından duymak çok güzel.

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Sen Devam Et Kardeşim Elbet Karşılığını Alırsın .. Bide Etiketi Kendin Gir Kopyala Yapıştır Spam Algılaya Bilir

etiketleri manuel elimle yazıyorum

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

konuşma olmamalı zaten içeriğin sistemi böyle konuşma olursa zaten tek ülkeye hitap ederim ayrıca türkçe kanal yapmayı düşünüyorum aynı şey üzerinden ama benım derdim buradaki kanalın önerilmemesi

Yeni nesil argo konusmalari cok seviyor onlara hitap edersen izlenme artar. Baris bra diye sacma biri var onun videolarina bak gorursun

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler kardeşim güzel yorumun için bizde öyle düşünüyoruz ama bunu başkasından duymak çok güzel.

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

etiketleri manuel elimle yazıyorum

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

konuşma olmamalı zaten içeriğin sistemi böyle konuşma olursa zaten tek ülkeye hitap ederim ayrıca türkçe kanal yapmayı düşünüyorum aynı şey üzerinden ama benım derdim buradaki kanalın önerilmemesi
Bir soru sorduk, cevap vermediniz ?

sadece merak ettim hangi videoda kaçıncı dakikada kullanılmamış kod yerleştiriyorsun yanlış anlama gerilmenin bir anlamı yok.

sana gerilmiyorum bugün atıcagım video %91 de takılı kaldı ona geriliyorum degişiyor kodu koydugum sahneler yarım saniye koyuyorum izlenme dakikasını arttırmak için

oyuna göre müzik ekle hocam.
Delilik yapmak lazım. araba ile yokuştan aşağı inerken uçuyoruz lann gbisinden konuşmalar. Tr konuşman yabancıların seni izlememesi anlamna gelmez.
Adamı fadan vurdun mesela böyle kafadan vurulur işte. oyun içinde heyecanlanmıyor musun veya sinirlenmiyor musun akışına bırak. Normal tek başına ne söylüyorsan oynarken de söyle,konuş hocam.
Veya müzik ekle.

Son düzenleme:
oyuna göre müzik ekle hocam.
Delilik yapmak lazım. araba ile yokuştan aşağı inerken uçuyoruz lann gbisinden konuşmalar. Tr konuşman yabancıların seni izlememesi anlamna gelmez.
Adamı fadan vurdun mesela böyle kafadan vurulur işte. oyun içinde heyecanlanmıyor musun veya sinirlenmiyor musun akışına bırak. Normal tek başına ne söylüyorsan oynarken de söyle,konuş hocam.
Veya müzik ekle.

malesef müzik olmuyor aslında bizde olur zannettik ama istatistik verilerine baktıgımızda müzik olumsuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri