2 Aydır Kesinleşmeyen Adsense :(

Disturbed

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mart ayının kazançlarının nisanda normal bir şekilde kesinleşmesini bekliyordum ancak kesinleşmedi. Bu ayki kesinleşmelerde kesinleşir diye umuyordum o da olmadı. Ama şöyle bir durum var, mart ayında antiban taktiğini yapmıştım ondan dolayı kesinleşmemiş olabilme ihtimalini düşündüm ancak yt bağlantısını kestiğim halde önceki ay aynı adsenseden ödeme almışlığım var. Artık umudumu kestim şahsen ama bir ihtimal görüşlerinize göre düşüncem değişir belki diye sizlerede sormak istedim bu adsensedeki ödeme ne olur diye..

NOT: Bu ayki kesinleşmeler yaklaşıncada yt-adsense bağlantısını tekrar aktif etmiştim belki kesinleşir diye ama malesef vaziyet aynı.

hocam yakınlaşınca derken ayın kaçında aktif ettiniz ? çünkü kesinleşmenin kesin tarihi yok ayın 1 - 11 arasında bir tarihte çekiyor verileri adsense diye biliyorum.. bence bu ay hiç kesmeyin bağlantıyı..

Not: 3 ay önce bende bağlantıyı kesip 5 - 6 sı gibi aktif ettim kesinleşmedi.. sonraki ay hiç kesmedim ve 2 aydır kesinleşiyor sorunsuz..

Şu bağlantı kesme olayından ne zaman vazgeçeceksiniz anlamıyorum
Zaten ban konusunda bir işe yaradığı yok, millet alacağı parayıda alamıyor bu bağlantı kesme olayı yüzden.

Senin kesinleşmeye doğru bağlantıyı aktif etmen bir işe yaramaz.
Çünkü yt deki kazançların ayın 7 sinden önce adsense e aktarılıyor... Bağ kesik olunca aktarılamıyor

anti banın bi faydası yokmu bilmiyorum ama, kesinleştikten sonra anti banı uygulayın aksi takdirde içindeki para hiç oluyor

hocam yakınlaşınca derken ayın kaçında aktif ettiniz ? çünkü kesinleşmenin kesin tarihi yok ayın 1 - 11 arasında bir tarihte çekiyor verileri adsense diye biliyorum.. bence bu ay hiç kesmeyin bağlantıyı..

Not: 3 ay önce bende bağlantıyı kesip 5 - 6 sı gibi aktif ettim kesinleşmedi.. sonraki ay hiç kesmedim ve 2 aydır kesinleşiyor sorunsuz..

Bu ayın 9'u gibi tekrar aktif ettim hocam. Bu ay full aktif kalır ve adsense banlanmazsa önümüzdeki ay kesinleşirmi sizce?

Şu bağlantı kesme olayından ne zaman vazgeçeceksiniz anlamıyorum
Zaten ban konusunda bir işe yaradığı yok, millet alacağı parayıda alamıyor bu bağlantı kesme olayı yüzden.

Senin kesinleşmeye doğru bağlantıyı aktif etmen bir işe yaramaz.
Çünkü yt deki kazançların ayın 7 sinden önce adsense e aktarılıyor... Bağ kesik olunca aktarılamıyor

Bağlantı kesme olayının fixlendiğini malesefki yeni öğrendim hocam.

anti banın bi faydası yokmu bilmiyorum ama, kesinleştikten sonra anti banı uygulayın aksi takdirde içindeki para hiç oluyor

Maalesefki fixlenmiş o taktik. Şu durumda da ne yapacağımı kestiremiyorum zaten kesinleşen yok :)

Bu ayın 9'u gibi tekrar aktif ettim hocam. Bu ay full aktif kalır ve adsense banlanmazsa önümüzdeki ay kesinleşirmi sizce?

Bağlantı kesme olayının fixlendiğini malesefki yeni öğrendim hocam.

Maalesefki fixlenmiş o taktik. Şu durumda da ne yapacağımı kestiremiyorum zaten kesinleşen yok :)

hocam fixlenmedi. Öyle bi taktik yoktu. Dolandırıcı adamın sallamasi

Ula adam b*ktan bi yalan uydurdu forumca adama kandıkya daha ne diyim hala dahada inanmı var bu taktige şimdi adam bize bitarafıyla gülüyodur :D

kardesim en azından ödeme kısmına kadar gelebilmişsin :D. 1 aydır kanal yapıyorum adsense patlıyor.adsense düzgün gidiyor kanallar patlıyor.

Şu bağlantı kesme olayına bir son verirsen, bütün kazançların önümüzdeki ay toplu olarak kesinleşir.
Kapanan kanallar varsa kesinti fazla olabilir

Dediğim gibi bu olayın uydurmaca olduğunu, değilse bile fixlendiğini bilmiyordum. Böyle olduğunu bilseydim zaten yapmak akıl işide olmazdı :) Şu an iki adsensede ayın dokuzundan beri aktif, umarım dediğiniz gibi adsenselere birşey olmazda önümüzdeki aya kadar sağlam kalırlarsa kesinleşir.(hiç kapanan kanal olmadı)

Hocam 9 unda iş işten geçmiş olur.. Siz bu ay sakın kesmeyin görün kesinleşecek.. Sorun yokmuş sorunu siz yaratmışsınız

Bağlantı kesme olayını çok yanlış anladı forum, adam dediki her ayın 19-21-23 günlerine kadar sizin insiyatifinizde, yani işleme girene kadarki günde kesin dedi.
Millet gidip kesinleşme tarihinde 6-11-8-11 felan günleri kesti.
Adam dolandırıcı çıktı sonradan ona birşey diyemem ama verdiği taktikte adam yanlış tarih vermedi, uygulayanlar yanlış uyguladı, ben bu taktiği uyguladım, gayette 2 aydır para aldım, bu ay uygulamayacağım zaten bir işe yaramıyormuş anladık.
:D

Ama sizde yaptığınız yanlıştan dönün, bu taktiği uygulamayın, birdahaki ayda kesinleşmezse o adsense çöp olmuştur, bir köşeye bırakın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri