2 buçuk yıllık tamamen özgün,düşük gelirli,ilerletilebilir kanal (İngilizce)

ironhandyt

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Kendin yap
Kanal Dili : İngilizce
Kanala ilk Video Ekleme Tarihi : 24 Kasım 2015
Abone Sayısı : 518 (organik)
izlenim Sayısı : 152 k
Kanalınızda UYARI Var mı : Hiçbir uyarı vs yoktur.
Kanalınızın Günlük Kazancı : 1 TL'den az
Kanal Özellikleri Kısmının Capsi : Aşağıda
Kanal Satış Fiyatı : 400 TL
Kanal Hakkında Ek Açıklamalar : Kanalı bir hevesle açıp bir kaç video atıp daha sonra pek ilgilenmedim. Ayda yılda bir video attım ( toplam 8 video var ). Özgüne girmek isteyen arkadaşlar için güzel bir kanal olacağını düşünüyorum.
Kanal Tr Adsense' e bağlıdır. Adsense satılık değildir.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Benimde özgün kanal var 2 yıllık. 250 k anca izlenmesi var. Hayatta vermem bu paraya. Para kazandırmasa da o benim herşeyim :)

hocam hayırlı satışlar, buraya binbir zorlukla davet aldım adsense satışı ilanı verdim üyelerden bir kişi ''200 Mesaj veya 10 Ticaret Puanına Sahip Olmayan ve Pinsiz Adsens Satışı Yapanlar 1 Hafta Uzaklaştırılacaktır'' böyle bir kural varmı varsa neden bu kurallara uymayan kullanıcılar satış yapabiliyor
Korkudan satışı iptal ettim :D

Benimde özgün kanal var 2 yıllık. 250 k anca izlenmesi var. Hayatta vermem bu paraya. Para kazandırmasa da o benim herşeyim :)

Uğraşamıyorum hocam hep başlarım diye tuttum bir türlü başlayamadım doğru düzgün :D

hocam hayırlı satışlar, buraya binbir zorlukla davet aldım adsense satışı ilanı verdim üyelerden bir kişi ''200 Mesaj veya 10 Ticaret Puanına Sahip Olmayan ve Pinsiz Adsens Satışı Yapanlar 1 Hafta Uzaklaştırılacaktır'' böyle bir kural varmı varsa neden bu kurallara uymayan kullanıcılar satış yapabiliyor
Korkudan satışı iptal ettim :D

Teşekkür ederim hocam o konuda bir bilgim yok malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri