2 dünya engeli sonucu gelen uyarı?

bağlama para kazanman gider.
kanalı sil gitsin.

Youtube işleri sıkıya sarmış iyice :)
Belliki Artık nasıl avlarım diye düşünüyor :)
Bu kanalı 1 ay bekletecem ve 1 ay sonunda o uyarı gittikten sonra partnere alacam. Bakalım ne olacak :)

hocam yalan söylicek borcum yok banlanıyor adsensem gitti diyorum daha ne diyim :D

bende diyorumki başka bir sebebi vardır sen ona bağlamışsındır engelden adsense banlansa forumda adsense kalmaz her ban yiyen kendine göre bir sebep belirledi

bende diyorumki başka bir sebebi vardır sen ona bağlamışsındır engelden adsense banlansa forumda adsense kalmaz her ban yiyen kendine göre bir sebep belirledi

gelen mail üzerine dünya engeli diyorum çünkü kanalda ne telif vardı ne başka birşey , topluluk kuralları desen oda yoktu , birisi flag attı desen kanal hala açık durumda kanalda sadece sonradan gelen dünya engelli video vardır başka sebeb yoktu

Kanalımdakı butun vıdeoları sıldım bu uyarıdan sonra fakat para kazanmalar gene uctu bu kanal yuzunden rısk almaya hıc gerek yok hocam ozellıkle boyle zamanlarda

gelen mail üzerine dünya engeli diyorum çünkü kanalda ne telif vardı ne başka birşey , topluluk kuralları desen oda yoktu , birisi flag attı desen kanal hala açık durumda kanalda sadece sonradan gelen dünya engelli video vardır başka sebeb yoktu

gelen mailde ne yazıyodu engel yüzündenmi ban yediniz yazıyodu gözünü seviyim

gelen mailde ne yazıyodu engel yüzündenmi ban yediniz yazıyodu gözünü seviyim

hocam gelen mailde zaten yazar şu sebeblerden kapatıldı diye sebeblerin arasında telif topluluk dünya engeli gibi seçenekler vardır önceki mesajımdada söylediğim gibi dünya engelinden başka bir uyarı yoktu , hatta kanalı adsenseden ayırdım komple kanalıda sildiğimi düşündüm aradan 3 4 gün geçti pini girdim kanalın kazancı kesinleşti hop adsense gümlemiş ben başımdan geçen olayı anlatıyorum ama uzatmaya gerek yok dikkatli olmak lazım bu konularda

Engelin kalkması bazen 1 ayı bulmuyor. Benim engel 15 günde kalkmıştı mesela.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri