2.el araç alımı para alma verme işi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
o ne hocam öyle adam o kadar parayı mı sayacak tek tek, yok diyecek sahte olabilirmi şöyle olabilirmi o da sıkıntılı stresli iş, 1 kere sayacak aha yanlış oldıu deyip tekrar sayacak ohoo
Elden vermeniz daha sağlıklı, satıcı banka işlerinden anlamayan biriyse parayı hesabında görüp onaylaması uzun sürer.

Evet parayı elden verirseniz adam oturup sayacak bizde son aldığımız arabada satıcıya parayı elden verdik 33bin tl, adam oturdu bir güzel saydı onda birşey yok

yok illa bankadan yatıracaksanız havale anında geçer, Eft nin geçmesi 15 dk kadar sürer

Elden vermeniz daha sağlıklı, satıcı banka işlerinden anlamayan biriyse parayı hesabında görüp onaylaması uzun sürer.

Evet parayı elden verirseniz adam oturup sayacak bizde son aldığımız arabada satıcıya parayı elden verdik 33bin tl, adam oturdu bir güzel saydı onda birşey yok

yok illa bankadan yatıracaksanız havale anında geçer, Eft nin geçmesi 15 dk kadar sürer

adam iş adamı tarzı bişey işte anlar yani de, sabah eft yaparız diye konuşmuştuk adamla, birde parayı çekmeden önce bankayı arayın fln para olmayabilir vs diyolar

ben bayadır aradım kaç gündür istanbuldayım hemen alıp memlekete döneceğim inşallah, ya ne biliyim işte insan acemisi olunca işin merak ediyor bu işleri. bişey olacağından değilde işte nolur nolmaz babamızın oğlu değil sonuçta
haklısın ama istanbul dedinmi ben korkarım orda alışveriş yaptığım az insan var onlar onay vermeden araba almam. ama gariptir hep istanbuldan cıkıyor araba nasibimiz orda demek :D neyse hayırlı olsun hocam tekrar.

hocam internet bankacılığından göndereceğim için gecikme vs olabilir, noter aldınızmı parayı dediğinde 2 saat hesaba para geçmesini beklemek sıkıntı olur diye önceden göndereyimmi acaba diyorum

İsterse 3 saate geçsin noter hiçbirşey demez azarlamaz. Belgeleri bekletip diğer işleriyle ilgilenir siz tamam dediğinizde işinize devam eder.

Daha önce aldığım bir araçta noterde adam fiyat arttırmaya çalıştığı için belgeleri bekletip sorunu çözüp öyle devir işlemine devam etmiştik ordan biliyorum.

adam iş adamı tarzı bişey işte anlar yani de, sabah eft yaparız diye konuşmuştuk adamla, birde parayı çekmeden önce bankayı arayın fln para olmayabilir vs diyolar
aynen o doğru banka hemen o kadar parayı çıkartmaz, bizde bu zamana kadar 1-2 gün önceden arayıp haber verdik bankaya sabah gidincede yarım saat - bir saat onların parayı hazırlaması sürüyor zaten

İsterse 3 saate geçsin noter hiçbirşey demez azarlamaz. Belgeleri bekletip diğer işleriyle ilgilenir siz tamam dediğinizde işinize devam eder.

Daha önce aldığım bir araçta noterde adam fiyat arttırmaya çalıştığı için belgeleri bekletip sorunu çözüp öyle devir işlemine devam etmiştik ordan biliyorum.

o zaman sıkıntı yok 5 10 dk beklesin eft gecikirse şayet

Hocam noterdeki memur soruyor ödemeyi aldınız mı diye satıcıya. O sırada evrakların hazır oluyor zaten. Sen o anda ödemeyi yap hesabına 3 5 dakika sonrada geçse memur işlemi bekletiyor. Uzasa bile o arada başka işlemler alıyor ve ödeme yapıldığında tamamlıyor.

Acaba bu satıcı ben olabilirmiyim yarın aynı kriterlerde sabah satış yapacağım birisine.Oda istanbul dışından geldi mebla 40 bin civarı acaba dünya küçük olabilirmi?

Hocam noterdeki memur soruyor ödemeyi aldınız mı diye satıcıya. O sırada evrakların hazır oluyor zaten. Sen o anda ödemeyi yap hesabına 3 5 dakika sonrada geçse memur işlemi bekletiyor. Uzasa bile o arada başka işlemler alıyor ve ödeme yapıldığında tamamlıyor.

şimdi oldu herşey hocam bekletip daha sonrada devam edebiliyorsa sıkıntı yok , şimdi içim rahatladı

sakın imzalar atılmadan para falan verme insanlarında dış görünüşüne aldanma biraz beklemenin sana ve hiç kimseye zararı olmaz onaydan sonra hemen havale et

noterde işlemi yapınca yanınızdayken telefondan vs gönderebiliyorsanız gönderin hocam. zaten yan yana olcaksınız noterde işlemi tamamlayıp kaçma gibi bi ihtimaliniz olmayacağını düşünür.

şaşırdım valla bi an seat leon satıyorum bende sabah bir arkadaşa oda biraz pinpirikliydi nasıl veririz parayı felan diye görünce ilgimi çekti :)

işin raconu notere en yakın bankaya satıcıyla gidilir yatırılır para oradan notere geçilir. insanın gözünün içinden ne oldugu belli oluyor.

yarım araç alım işim var da arkadaşlar ilk kez araç alacağım fakat yarın notere gittiğimizde içerde sıra numarası alır almaz direk adamın hesaba internet bankacılığından parayı göndermeyi düşünüyorum doğrumudur ? siz napıyorsunuz ? her ihtimali düşünen biriyim ? herhangi bir olumsuz durumda napmak gerekir ? aracı alacağım kişi gayet eli yüzü düzgün dürüst iyi biri ama işte yinede nolur nolmaz

noter size sorar hocam alışverişiniz tamammı diye o arada gönderin parayı öncesinden sıkıntı olabilir istese yapar yani

Herzaman nakit iş sorunsuz olur , yakın biryerde atm felan ayarlayın ordan direkt verin parasını , internet bankacılıgı felan ugrasmayın.

noter sorduğunda olacak herşey notere gidin zaten araba alım satım işlemi olacaktı diye.yol gösterirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri