2 el araç hakkında sorum var

ertunc23

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Selam arkadaşlar ;

Araç 2002 model audi a3 1.6 benzinli otomatik vites.Araçta 3 parça değişen var sağ ve sol çamurluk, sağ arka kapı.1 parça boya sol arka kapı. Araç plaka sorgusunda 560 lira 1 kaza çıkıyor.Satan yer yetkili bayi.Fiyatı 28 bin yazmışlar. Sizce eder mi ? Yarın görmeye gideceğim.Pekde anlamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkürler.

Mobil olarak gönderildi.

hocam bence bu aracı alma ,yetkılı bayı galerı yerıne sahıstan alın ve de acele etmeyın , ayrıca 2002 model arac yerine 29-30 a 2012 peugeot alabilirsin aklıma gelen.

Hocam audi olduğu için zaten atladım ben.30 bine peugeot var.Bana sorunsuz araba lazım aslında.Yoksa 307 206 207 bir sürü var.

Mobil olarak gönderildi.

bence pahalı bide 2002 model hadi onuda geçtim 3 parça değişen var. yetkili bayi diye günvenme hocam onlar da tam. .... neyse en iyisi sahibinden alacaksın.

Hocam audi olduğu için zaten atladım ben.30 bine peugeot var.Bana sorunsuz araba lazım aslında.Yoksa 307 206 207 bir sürü var.

Mobil olarak gönderildi.

işte o yuzden 2002 model almayın sorun cıkarma ıhtımalı daha fazla olacak ,daha fazla bakım ıstıyecek ve de 15 yaşında değişensiz sorunsuz düşük km de araç bulmak zor.Bir de bu fiyat aralıgındaki araclar için otomatik vites yerine düz vites bakın derim illa otomatik olsun demiyorsanız

Otomatik bakıyorum.Bana uygun gibi geldi çünkü bu model bu fiyata baya aradım bulamadım.Peki 28 bine kadar ne önerirsiniz ?

Mobil olarak gönderildi.

Otomatik bakıyorum.Bana uygun gibi geldi çünkü bu model bu fiyata baya aradım bulamadım.Peki 28 bine kadar ne önerirsiniz ?

Mobil olarak gönderildi.

skoda fabia ve peugeot 206 . Skodanın iç aksamı daha fazla 2005-2006 model 28 bin civarı olur. Peugeot ozellıklerı daha az ama onunda avantajı 28 bıne 2012 modelını alabilrsiniz ve sorunsuz kazasız degısendız düşük km de kolayca bulabilirsiniz ve de sonra bir bayana satarsınız ılerısıne dusunmek lazım

skoda fabia ve peugeot 206 . Skodanın iç aksamı daha fazla 2005-2006 model 28 bin civarı olur. Peugeot ozellıklerı daha az ama onunda avantajı 28 bıne 2012 modelını alabilrsiniz ve sorunsuz kazasız degısendız düşük km de kolayca bulabilirsiniz ve de sonra bir bayana satarsınız ılerısıne dusunmek lazım

Hocam istanbul içini geçtim yakın illerde bile 28 bine skodo otomatik yok.Sahibinden de bakarsanız görürsünüz.Piyasa uçmuş gitmiş.30 bin altına doğru düzgün araç yok.

Mobil olarak gönderildi.

2004 golf var bende 1.6 otomatik. 140 binde 1 yildir bende birkez bobin patladi sadece 120tl masraf baska masraf cikartmadi. Oneriririm

O fiyata çok araba var hocam düzgün bişey bulabilirsiniz. Ford fiesta, hyundai i20, megane, polo arastırabilirsiniz.

Hocam istanbul içini geçtim yakın illerde bile 28 bine skodo otomatik yok.Sahibinden de bakarsanız görürsünüz.Piyasa uçmuş gitmiş.30 bin altına doğru düzgün araç yok.

Mobil olarak gönderildi.

hocam piyasa ucuk ve dengesız doğrudur acelenız yoksa uzerıne koyun biraz daha bekleyın ve kazasız ve degısensız (ufak tefek hariç) araç bakın. 2 ay once peugeot 206+ 28-29 cıvarına satılıyordu temiz ve düşük km 2012 modeli benzinli. 2 ayda 2 bin oynamıs simdi baktıgımda. Aracı sıfır kaça gitmiş onada bakın fiyat hakkında bir fikriniz olur uçuk mu değil mi diye.

O fiyata çok araba var hocam düzgün bişey bulabilirsiniz. Ford fiesta, hyundai i20, megane, polo arastırabilirsiniz.

28 bulun hocam alayım.98 model poloya 30 bin fiyat çekiyorlar.Fiesta eski kasalar en az 180 190 bin km'de 24,25 bin lira,Hyundai i20 o fiyata istanbul içi çok zor. Açıkçası otomatik araç piyasası uçmuş vaziyetde.

Mobil olarak gönderildi.

28 bulun hocam alayım.98 model poloya 30 bin fiyat çekiyorlar.Fiesta eski kasalar en az 180 190 bin km'de 24,25 bin lira,Hyundai i20 o fiyata istanbul içi çok zor. Açıkçası otomatik araç piyasası uçmuş vaziyetde.

Mobil olarak gönderildi.

Otomatik vitesi hesaba katmamıstım hocam simdi baktım da dediğin gibi uçuk fiyatlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri