Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşşekürler hocam fiyat piyasaya göre yüksek geldi2 adet i3 işlemci 3 gb ram 1gb ekrankartı tamir görmedi garanti yok 1 adet acer 1 adet packard bell özlikler aynı yani 1600
piyası nedir hocam nerden takip edyorunuz ?
i3 e 1600 baya çok sıfırı bile o kadar etmez.
ben fiyatı 2 cihaz için verdim hocamfiyat tek yani
sahibindendeki ilanlarla karşılaştırıyorumpiyası nedir hocam nerden takip edyorunuz ?
Arkadaş toplu alım yapacağını söylememiş tek laptop fiyatını ve laptopun tam özelliklerini yazsanız (i3 kaçıncı nesil gibi, vs) daha iyi olur.
sahibindendeki ilanlarla karşılaştırıyorum
yok hocam bi arkadaş için alıcam tek laptopda istediğiniz fiyatlara i5 laptolar mevcut i3 içn 800 tl fazla geldi 2 laptop için yazdıgınızı anladım zatenhocam ben belirttim durumu belki alıp satıyordur 1 tane yazarsa ona göre cevap veririm fiyat rakam fazla gelir ki oylede dedi sorun yok bende merak ettim piyasa nereden bakılyor diye ben let go dan takip etiğim için benim buraya kadar gayet soru cevap şeklinde konu devam ediyor siz yorum yaptınız onda da haklısınız 1600 tek cihaz için çoktur bende size gayet düzgün cevap verdim yalnış anlaşılmayı düzetlmek için sonrası sizi ilgilendirmez ister 5 cihaz fiyatı veririm ister 10 bana akıl verme tanışıklığımızda yok herhade kesinleşmelerden dolayı streslisiniz çıkın biraz hava alın
yok hocam bi arkadaş için alıcam tek laptopda istediğiniz fiyatlara i5 laptolar mevcut i3 içn 800 tl fazla geldi 2 laptop için yazdıgınızı anladım zaten
siz ne kadar istiyorsunuz hocamScreenshot by Lightshot
Toshiba Satellite L850 özellikleri ve fiyatı araştırabilirsin. garantisi yoktur.
siz ne kadar istiyorsunuz hocam
var hocam onların ayrı bir paneli var kafasına göre iadeye onay veriyor iade almıyor v.s v.s tüm e ticaret sitelerinde geçerli bu sonuç olarak olay yine mahkemeye taşınıyor ama puanı yüksekse sıkıntı olacagını sanmamSahibinden comdan GET le alışveriş yapsak, yinede dolandırılma ihtimalimiz varmı acaba? %30 40 ucuza sıfır pc parçası satanlar var, ama nasıl güvenicez ki adama.
teşşekür ederim hocam ilginiz için ama ben bi arkadaşım için arıyorum onunda ortalama 800-1k tl bütçesi var vaktinizi aldım kusura bakmayın1950 den pazarlığımı açarım. kozmetik 10/9 rahat verilebilir. Parlament mavisi olarak arattırır iseniz
http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/df1ba2db0965be9fb23f7d77cd6e4d63.jpg
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.