2. el youtuber eşyaları

R
  • Kullanıcı Roka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

Roka

Guest
Merhaba arkadaşlar. Ben youtuber olacam :) Şaka bir yana şimdi kafamda vs vs projeler var. 3 bin TL bütçem var. Kamera mikrofon vs satan var mı? Veya başka gerekli aletler?

projene göre değişir. Kamera, mikrofon, fotograf makinesi(küçük resim için), yeşil perde, render için iyi bir pc vs... uzar gider.

Sen önce milleti dolandırdığın paraları iade et.

Bu arkadaş hem R10'dan hemde WMAracın'dan dolandırıcılıktan banlanmıştır.
[MENTION=11620]era[/MENTION];

https://wmaraci.com/forum/uyeler/71066-roka
Google Fan Webmaster Forum

Senin multilerin patladı seninkilere ne demeli eşşek. Konuyu baltalama sende ban yemişsin her yerden. Telefon numaran var bende ararım şimdi kırarım kafanı senin.

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

projene göre değişir. Kamera, mikrofon, fotograf makinesi(küçük resim için), yeşil perde, render için iyi bir pc vs... uzar gider.

Usta ne kadar tutar bunlar tahmini nerden alabiliriz?

Sevgili Ediz Kaya nam-ı değer meşhur dolandırıcı. :)

[MENTION=62005]Roka[/MENTION];

Beni tanıyan biliyor, merak etme;

https://wmaraci.com/forum/uyeler/35853-economist

Ben bahsettiğin forumda yönetime hakaretten banlandım hiç olmazsa, sen milleti dolandırmaktan kaç tane multin olduğu belli değil hakkında. :) YTPara yönetimi de gerekli hassasiyeti gösterecektir hakkında.

Sevgili Ediz Kaya nam-ı değer meşhur dolandırıcı. :)

Beni tanıyan biliyor, merak etme;

https://wmaraci.com/forum/uyeler/35853-economist

Ben bahsettiğin forumda yönetime hakaretten banlandım hiç olmazsa, sen milleti dolandırmaktan kaç tane multin olduğu belli değil hakkında. :) YTPara yönetimi de gerekli hassasiyeti gösterecektir hakkında.

856adb4c27254771a2af6b96c5921e6b.png

peşimizden koşuyodun roka roka diye ne oldu

11d92f1e126e4d7b8ddff7c25cd7326f.png

ee72a14dc8ed4eee9a8880c0d99f613a.png

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Ediz Kaya diye araştırma yaptığımız da Google hakkında dolandırıcı şeklinde sistem patlaması yapıyor, o kadar çok ki. :)

Ayrıca benim 3 üyeliğim mevcuttur 1- YTPara (Economist) 2- WMAraci (Economist) 3- R10 (Economist) Banlı yönetime hakaretten. :)

Her yerde üyeliğim varmış ya kanıtlasana bende merak ettim. Burada kimseyi dolandıramayacaksın buna müsade etmeyeceğim.

856adb4c27254771a2af6b96c5921e6b.png

peşimizden koşuyodun roka roka diye ne oldu

11d92f1e126e4d7b8ddff7c25cd7326f.png

ee72a14dc8ed4eee9a8880c0d99f613a.png

Son düzenleme:

Bu resim ne şimdi? :D Hakkımda tek bir şey bulamadın, bu resmimi atıyorsun seninle normal muhabbet ettiğim yahu çoluk çocuksun. :) Senin ben Ediz Kaya bile olduğunu bilmiyordum. Dolandırıcı olduğunu bilseydim, seninle muhabbet dahi eder miydim? :)

Benim bütün profillerim ve ticaretlerim ortadadır bütün forumlarda bir tane olumsuz şikayet yok hakkımda. :)

Ama sen dolandırıcılıkta nam saldın, hadi burayada güle güle de.

Seninle burada muhabbete girerek kendimi yoramam, yönetim gerekli hassasiyeti gösterecektir.

Güle güle, nam-ı değer dolandırıcı Ediz bey.

Son düzenleme:
peşiimizden koşuyodun la bebe. r10'da üyelik sayfasını görmen için üyeliğin olması lazım demek ki üyeliğin var yine multi yapıp bir şekilde üye oldun. Ben şimdi orada roka prorfiline bakanlardan moderatöre bildiririm. r10'ta kaç tane ban yedin haddi hesabı yok. Cebinde 5 lira para yok gelmişsin burda bana şekil yapıyosun. Furkan a bana SEO öğret diye yalvaran bir madamsın sen. Seni herkes tanıyor rahat ol. Biz kimseyi dolandırmayız aslanım bizim herşeyimiz belli senin gibi korkak değiliz elden tiko veririz tiko alırız

Senin kadar bu alemde velet, çoluk çocuk ne tanıdım ne gördüm. Yaşın kaç 16 mı? :) Peşinde dolanmışım da seo öğret demişim de, cebimde 5 tl param yokmuşta, aslanım ben bu yıllardır piyasadayım adam gibi iş yaparım ben senin gibi milletin parasına göz koymam. Her forumda '' dolandırıcı '' diye adın var hala konuşuyorsun, onlarca şikayet konusu var hakkında hala burada yüzsüz gibi ötüyorsun. :) İnsanın bir yüzü kızarır, yazmaya cesaret edemez. Bu ne cesarettir? Bu forumdan sana ekmek çıkmaz, hadi güle güle.
[MENTION=11620]era[/MENTION]; [MENTION=9224]mNote[/MENTION]; [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri