azizacarr
Yasaklanmış
hayırlı kazançlar hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar düne göre adsensede gözlenir bir artış var. Ayrıca +8 pasifik saatine göre açmıstım adsenseyi saat 10:00 da başladıgından yarına daha iyi gözlemleye bilecegim Yorumlarınız için Teşekkürler....
Arkadaşlar öncelikle türkçe çalısmadığımı söyleyeyim. Cumartesi akşamı kanal açtım ve daha önce hiç cizgi film ve benzeri çalışmamıştım 50 tane video attım bugün gözlerime inanamadım. Toplam 70K izlenim ve 420 Abone bu artmaya devam ediyor. Geliri güzel olur inşallah...
Nasıl 2 günde 70k izlenim alıyorsun ya videoların ne arada indexlendide o kadar izlenim aldın. Kendine özgü seo taktiği mi geliştirdin. Videoları kanala atıp bıraktın mı yoksa başka sitelerde tanıtım yaptın mı ?
Ben 15 gündür bu işteyim toplam aldığım izlenim 15k yı geçmedi :d böyle başlıkları görünce şevkim kırılıyor bırakasım geliyor.
hocam tom jerry den tut s.bob d.duck vs vs her zıkkımı attım 2 ayrı dilde (ingilizce - rusça) 2 ayda 0.24 $ 410 video ile. online maydanoz satsam daha çok kazanırdım![]()
Nasıl 2 günde 70k izlenim alıyorsun ya videoların ne arada indexlendide o kadar izlenim aldın. Kendine özgü seo taktiği mi geliştirdin. Videoları kanala atıp bıraktın mı yoksa başka sitelerde tanıtım yaptın mı ?
Ben 15 gündür bu işteyim toplam aldığım izlenim 15k yı geçmedi :d böyle başlıkları görünce şevkim kırılıyor bırakasım geliyor.
aynene arakdaslar benim arkadasımda çizgi filim işinede 2 aydır durmadan video yukluyor 100 bin anca oldu heleki bugun emektor arkadasımızın paylaştıgı konudaki veriler ile yakından yada uzaktan hiç bir alakası yok halbuki cok calısıyor acıklama etiketler başlıklar ufak resimler twitter facebok vs sosyal aglar olsun bu arkadaslar sanırım daha farklı birşey yapıyor ve söylemek istemiyor![]()
yaklasık 1 yoldır bu işle uğraşıyorum bu sekilde artış alan videolarım çok oldu 1 milyonu geçen videolarım da oldu. Etiketleme, açıklama, kanal adı, kanalın kapak fotoğrafı ben bu saydıklarıma cok önem veririm. 10 videoyu 10 dk. da indiriyosam 20 dk. bu saydıklarımla uğrasıyorum....
bugun bende yaptım çizgi filmden güzel geliyor
Hocam sadece etiketleme,açıklama,kanal adı,kapak fotoğrafıyla felan 2 günde 70k izlenme olmaz. Bence senin keşfettiğin çok önemli bir püf noktası var. tabi söylenmez bu ben olsam bende söylemem niye yediğim kabın içine edeyim.
2 günde 70k iyi güzel de youtube bu anormal artışı fark etmeyek mi çizgi film diyosun muhtemelen teliflidirler. Bence o kanalın ömrü uzun sürmez paranı alamadan kapatırlar.
Kanal patlamasın hocam.Telif alabilecek çizgi film mi yüklüyorsunuz?
Kardeş sana zahmet adsense kazanç yansıyınca buraya yazıver
Yaklaşık 1 yıldır çizgi film kanallarım var. Çok şükür telif, uyarı vs. görmedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.