2 Günde 70.000 izlenim 420 Abone

Arkadaslar kanaldan 1ihtar yedim onun disinda bi sikinti yok adsenseye beklentimin ustunde bir kazanc goruyorum isyerinde oldugumdan ayrintiyi tam olarak bilmiyorum gmailden takipteyim:)

Şu kazanç görüntüsünü bizlerlede paylaşmanız mümkün mü acaba ? Sadece ufak bi screen istiyorum.
Çünkü Ocak ayından itibaren kimsenin izlenimleri ve kazançları adsenseye yansımıyor.Sizin nasıl yansıdı hayret.
Dediğim gibi ufak bi screen paylaşırsanız o kadar hite ne kadar kazanılıyor görmüş oluruz hem.

Şu kazanç görüntüsünü bizlerlede paylaşmanız mümkün mü acaba ? Sadece ufak bi screen istiyorum.
Çünkü Ocak ayından itibaren kimsenin izlenimleri ve kazançları adsenseye yansımıyor.Sizin nasıl yansıdı hayret.
Dediğim gibi ufak bi screen paylaşırsanız o kadar hite ne kadar kazanılıyor görmüş oluruz hem.

Hocam benim ocak ayinda hic sikintim olmadi hatta gecen aya gore daha iyi...
Suanda işyerindeyim wireless baglandigim icin ayrinti goremiyorum

Arkadaslar kanaldan 1ihtar yedim onun disinda bi sikinti yok adsenseye beklentimin ustunde bir kazanc goruyorum isyerinde oldugumdan ayrintiyi tam olarak bilmiyorum gmailden takipteyim:)

dostum bende dun çizgi kanal açtım bu gün telif yedim HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN....sen şu işi hele biraz daha anlat napıyon nerden buluyon videoları :-)....şu adsense de ki gelirinide artık anlat işleniyor mu işlenmiyor mu bunu daha çok merak ediyoruz?

Evet arkadaşlar. Maalesef bugünkü çizgi film muhabbetinden ötürü youtubede çizgi film videosu patlaması yaşanacak galiba. Sizi bilmem ama ben direk video dili ve video adı verme taraftarı değilim. Sebebine gelince, bu işe ilk başladığımda ne duyduysam aynısını yapmaya çalışıyordum. Neticede de kazanamayıp youtubede 5-10 kategoriyi aynı anda yürütmeye çalışıp kendimi boşa yoruyordum. Hatta şu kategoriyi yapmadım ondan da yapayım, bu kazandırıyormuş bunu da deneyeyim vs.... boşuna geçen aylar. Şimdi arkadaşlar cömertlik etmiş yöntemlerini (tamamını olmasada) paylaşmışlar. Ama burada genel bir kategori üzerine örneklendirme yapmak yerine nokta atış video adı ve dili paylaşılmış. Aramızda bu işe yeni başlayanlar buradan ilham almak yerine aynı videoyu aynı taktikle uygulamaya çalışacaklar. Spam yapmanın incelikleri var neticede. Mesela göze batmamak! Umarım balığı almak yerine balık tutmayı öğrenenler de olmuştur.

Edit: Bugün açılan diğer çizgi film konusuyla birleştirip yorumladım.

Telif yiyen arkadaşlar yukarıdaki yazımı okursa ne demek istediğimi umarım anlarlar. Spam yapmanın da bir kuralı var!!!

kuralı nedir nasıl spam yapılır ?

Serkan Bey'in (muslera06) konularını okursanız spam yapmanın kuralını daha iyi anlarsınız. Birinci önceliğiniz para kazanmak değil kanal sahibi olmak olmalı. Umarım anlatabilmişimdir. Size ancak bu şekilde yardımcı olabilirim. Lütfen geçmişte açılan konuları takip edin. Bol kazançlar.

satır aralarını okuyabilen arkadaşlar için bu konu ve konudaki tüm postlar bir nimet :)

bol kazançlar

Telif yiyen arkadaşlar yukarıdaki yazımı okursa ne demek istediğimi umarım anlarlar. Spam yapmanın da bir kuralı var!!!

hocam emin olun o spam dediğinizin "s" sini bile yapmadan çalışıyordum yüklediğim video sayısı 50 olmuyordu toplamda ve 2 3 güne bir video ya yüklüyordum ya yüklemiyordum ve bu konuyu okuduktan sonra bi kanalıma yükleyeyim dedim eski bir kaç tane video yüledim youtube da belki binlerce kişinin yüklediği videodur ve bir kaç saat içerisinde telif geldi.

hocam emin olun o spam dediğinizin "s" sini bile yapmadan çalışıyordum yüklediğim video sayısı 50 olmuyordu toplamda ve 2 3 güne bir video ya yüklüyordum ya yüklemiyordum ve bu konuyu okuduktan sonra bi kanalıma yükleyeyim dedim eski bir kaç tane video yüledim youtube da belki binlerce kişinin yüklediği videodur ve bir kaç saat içerisinde telif geldi.

Hocam çizgi filmi kendiniz yapmadığınıza göre spama giriyor. Tabi kendiniz hazırlıyorsanız bilemem. Anlaşılan çizgi film yüklemede patlama olmuş konulardan sonra. Youtubenin dikkatini çekti galiba bu kategorideki spamlar.

Telif hakkını nasıl hallediyorsun

Hocam çizgi filmi kendiniz yapmadığınıza göre spama giriyor. Tabi kendiniz hazırlıyorsanız bilemem. Anlaşılan çizgi film yüklemede patlama olmuş konulardan sonra. Youtubenin dikkatini çekti galiba bu kategorideki spamlar.

onu bunu bilmem de hocam bu patlama kimsenin işine yaramayacaktır herkes en iyi olduğu kategoride çalışsa bi sorun yok ama bugün açılan çizgi film kanalları çok fazla ve youtube hepsini bir temizlikle götürmesi yakındır bence normal bir kanala yapılan şikayetlerin sayısı 100 olduğunda dikkate alıyorsa çizgi filmlere yapılan şikayetleri 10 tanede dikkate alıp inceleyecektir.yakında forumda warner bros.dan telif geldi, çizgi film kanalım kapandı para kazanmaları gitti gibi konular baş gösterecektir. bu arada tabi youtube şu adsense deki pub olayını çözmezse bugünlerde açılan kanalların bi faydası dokunmayacaktır. kazançlara emekler boşa gidecektir sadece.

buda gelen telif gönderenin maili: [email protected]
sahte mi eğil mi bilemiyor insan ama kanalı hemen kirletiyor orası kesin. herkesin emeği zamanı önemli herkes kendi işinin patronu onun için en iyi en temiz nerede çalışabiliyorsanız orada devam edin arkadaşlar bir gün fazla kazanıp ertesi gün hiç kazanmamak herkesi psikolojik olarak çökertir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri