2 Gündür Video Kesme Programı Arıyorum

ubuntu linux kullanıyorum , bir kere lazım oldu , ffmpeg yüklüyorsun komut satırında olup bitiyor herşey , internetten komutları bulabilirsin .

video editleme söz konusu olduğunda windows kullanıcıları adobe premier ve adobe after effects cc kullanmalı , gpu desteği de var , hem de profesyonel

kodlab tan kitabını alıp öğrenebilirsiniz de

hocam onu denedim onda da iki ralıgı seçiyprum split now dediğimde o aralıgı video olarak kaydediyo :D yani benim çıkarmak istediğim bölümü video olarak kaydediyo :D

30 Dakikalık bir videonun 15-17. dakikalarında reklam olduğunu varsayalım.
Videonun ilk 15 dk kesersin.Daha sonra 17. dk 30. dk aralığını kesersin.
format factory programıyla birleştirirsin. Veya youtube a parça parça yükleyip daha sonra birleştirirsin.

Kardeş kesme kırpma işlemlerinde en güzel ve kullanışlı yöntemi tavsiye edeyim sana :) videoyu yükle youtubea daha sonra video düzenliyiciye gir orda her türlü kesme kırpma biçme işlemlerini yapabilirsin. Videoyu ilk olarak özel yüklemeyi unutma ama, düzenledikten sonra yayınlarsın.. Anlamadıysan pm at yardımcı olurum :) kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri