2 günlük kanal yine para kazanma gitti? bu nedir anlamadımki

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
arkadaşlar malum herkesin kanalı kapandı geçenlerde.benimde 2 adet farkli kanalım vardı hiçbir ihtar vs yokken gitti.bende sıfır kanal açtım 2 gün once.bugun oda para kazanma iptal olmus.hiçbir ceza yok yine.? bu nedir arkadaşlar yanlıs yaptıgımız ne var?eski maillerdenmi oluyor?bana akıl verirmisiniz.şimdi yeni mail alıp sıfırdan açacagım ama yine kapanacak. ne oluyor anlamıyorum.varmı mantıklı açıklama getirecek?ne yaparsak olur bu?topluluk nedir?bana gelmedi hiç.ama onla alakalı birşey olurmu?

arkadaşlar malum herkesin kanalı kapandı geçenlerde.benimde 2 adet farkli kanalım vardı hiçbir ihtar vs yokken gitti.bende sıfır kanal açtım 2 gün once.bugun oda para kazanma iptal olmus.hiçbir ceza yok yine.? bu nedir arkadaşlar yanlıs yaptıgımız ne var?eski maillerdenmi oluyor?bana akıl verirmisiniz.şimdi yeni mail alıp sıfırdan açacagım ama yine kapanacak. ne oluyor anlamıyorum.varmı mantıklı açıklama getirecek?ne yaparsak olur bu?topluluk nedir?bana gelmedi hiç.ama onla alakalı birşey olurmu?

dün gece birçok videoyta ünlem atmış youtube belki ondan gitmiştir sizin hesabınız

sıfır mail adresi aldınmı ? farklı ip ile kanal açtınmı ? eski kanalları sildin mi ?

sıfır mail adresi aldınmı ? farklı ip ile kanal açtınmı ? eski kanalları sildin mi ?
farklı mail
farklı ip değil mecbur aynı yerden gireceğim ve aynı laptopum.
eski kanallar duruyor oyle ellemedim.?

---------- Mesaj saat 22:25:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:10 civarında gönderildi. ----------

dün gece birçok videoyta ünlem atmış youtube belki ondan gitmiştir sizin hesabınız
yok hocam takip ediyorum herzmn

farklı mail
farklı ip değil mecbur aynı yerden gireceğim ve aynı laptopum.
eski kanallar duruyor oyle ellemedim.?

---------- Mesaj saat 22:25:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:10 civarında gönderildi. ----------

yok hocam takip ediyorum herzmn

:) hocam aynı ip ile açmayın kanalları ve kapanan kanalları silin adsense hesabındaki sorunlu kanalları temizleyin biraz forumu dolaşın gerekli bilgileri edinebilirsiniz emin olun bu forum da çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımız var gerekli olan bilgileri herzaman paylaşıyorlar sağolsunlar.

sıkıntılı maili temizlemezseniz isterseniz hiç video atmayın hesabın para kazanması gitmesi için kanalı adsenseye bağlamanız yeterlidir.

hocam chrome mi kullanıyorsunuz? çerezleri hiç siliyor musunuz?
evet chorme hiç silmiyorum.

---------- Mesaj saat 22:54:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:54 civarında gönderildi. ----------

sıkıntılı maili temizlemezseniz isterseniz hiç video atmayın hesabın para kazanması gitmesi için kanalı adsenseye bağlamanız yeterlidir.
hocam youtubedeki kanallarısiliyorum şimdi kapanan adresleri.gmail hesaplarına yapacak birşey varmı?bütün eski kapanan kanalları sildikten sonra ne yapmalayım?

evet chorme hiç silmiyorum.

---------- Mesaj saat 22:54:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:54 civarında gönderildi. ----------

hocam youtubedeki kanallarısiliyorum şimdi kapanan adresleri.gmail hesaplarına yapacak birşey varmı?bütün eski kapanan kanalları sildikten sonra ne yapmalayım?

Onları yaptıysanız tamamdır hocam.Birde ana adsensenin mailine bakın para kazanması kapalımı kapalıysa onu açın açılmıyorsa da adsenseye bağlı maili değiştirin.

Onları yaptıysanız tamamdır hocam.Birde ana adsensenin mailine bakın para kazanması kapalımı kapalıysa onu açın açılmıyorsa da adsenseye bağlı maili değiştirin.
hocam adsense hesabıma ait youtube kanalı hiç oluşturmadım zaten.

son cümlenizi pek anlamadım aslında hocam?

Benim anladigim kadariyla, onceden bir adsenseye bagli butun kanallarin para kazanmasi gittiyse, o adsenseye en az 6 ay boyunca kanal baglamayin. Yoksa baglayacagini her temiz kanalin da para kazanmasi gidebilir. Bunun yerine aileden birisinin adina baska adsense acip, yeni temiz kanallari ona baglayarak devam etmek...

Hocam çerezleri diğer bir hesaba girerken kesinlikle temizle. Ayrıca arkadaşlar chrome kullanmayın özellikle özgün çalışmıyorsanız. Google'ın tarayıcısında, google'ın mailinde, google'ın youtube'unda spam yapıyorsanız google bunu anlamaz mı sizce de?

Benim anladigim kadariyla, onceden bir adsenseye bagli butun kanallarin para kazanmasi gittiyse, o adsenseye en az 6 ay boyunca kanal baglamayin. Yoksa baglayacagini her temiz kanalin da para kazanmasi gidebilir. Bunun yerine aileden birisinin adina baska adsense acip, yeni temiz kanallari ona baglayarak devam etmek...
hocam aileden birine devam ederim kolay.hatta açmıştım benpinde geldi o hesaba.ben başka ülkedeyimşuanda.fakat ben şimdi ona sıfır mail alıp baglarsam.bu sefer bu laptoptan benm adsense birşey olmazmı?

hocam aileden birine devam ederim kolay.hatta açmıştım benpinde geldi o hesaba.ben başka ülkedeyimşuanda.fakat ben şimdi ona sıfır mail alıp baglarsam.bu sefer bu laptoptan benm adsense birşey olmazmı?

Forumda ayni ip'den birden fazla adsenseye baglananlar var, birsey olmadigini soyluyorlar.

eski kanallarına ulaş ve onları sil aksi halde eski kanallarındaki para kazanma sorunu virüs gibi yayılıp yeni açtığın kanallarında kapanmasına neden olur

eski kanallarına ulaş ve onları sil aksi halde eski kanallarındaki para kazanma sorunu virüs gibi yayılıp yeni açtığın kanallarında kapanmasına neden olur
aklıma gelmiyor 1-2 mail ne yapmalıyım?kısa yolu varmı.adsenseden silme varmı.adsensime ne baglıysa iptal etme varmı

bıktırıyorlar valla...eskiden para kazanması giden kanalları sildim.diğer üyelikten aynı adsenseyle devam edeyim dedim ama izimi çabuk bulmuşlar..ben en iyisi dediğiniz gibi sil baştan tertemiz bir sayfa açayım kendime.

şu adsense maili nerden değiştiriliyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri