2 Haftadır Bu İşe Başladım To&Tbm sorunu

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu işi çabuk kavramaya çalışıyorum hayallerim baya bi yüksek ne yaptıysam şu tbm yi arttıramadım o değil sayfa to da düşük niche kelimede çalıştım ama olmuyor artmıyor tbm öneriniz var mı ?
e7MYkl.png

Bi anda olacak is degil, zaman gerekir. Oyle bi anda kisa surede cok para kazanildigi nerede gorulmus? Benim sayfa to oranim seninkindende kotu. Senin 25k izlenime aldigin tiki ben 50k izlenime alamiyorum.

Okudum hocam ordakileri uyguladım ama sonuç aynı belki bi çözüm bulurum diye açtım konuyu çünkü bir yerde hata yapıyorum ve o hatamı çözmeye çalışıyorum

adsensede tahmini kazançlar benim 0 buraya nereden girdiniz hangi kısımdan

adsensede tahmini kazançlar benim 0 buraya nereden girdiniz hangi kısımdan

performans raporlarında sol tarafta ürünler sekmesine tıklayın daha sonra alta inin içerik barındırıcı adsenseye tıklayın daha sonra sağ üstten tüm zamanları seçerseniz günlük tahmini kazançlarınızı görebilirsiniz.

teşekkür ederim benimkide böyle kaç para kesilir ortalama

Arkadaşlar google ve facebook gibi siteler nerden engelleniyor reklam çıkmaması için engellenmeli mi sizce yoksa engellenmemeli mi

Hocam 2 hafta içinde böyle bi başarı bana kalırsa gayet iyi. Ben başlayalı 3-4 gün oluyo, günlük 100 sayfa görüntüleme filan alıyorum.

Arkadaşlar başlarda bu tbmlr bu to lar normal. zamanla vidyolar öne çıktıkca ve kanallar zaman içinde kavruldukca tbmler ve to'larda artışa geçiyor. Birde Yabancı çalışmalısınız tbm için. Full yabancı çalışırsanız 0,11 den aşağı görmeniz nadirdir.

Başlangıç için iyi dostum böyle devam et.

benim tbm 2 gündür 0.30 tl oturdum artan parayı izliyorum :) içerik ingilizce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri