2 Haftalık kanal ile trendlerde 1.numara

mobilvadisi

Kayıtlı Üye
Az önce YouTube girip bir müzik dinleyeyim dedim bir baktım anasayfada bu kanalın videosu var. Amacım kesinlikle kanalı kötülemek ve ifşa etmek değil aksine tebrik ederim, 2 haftalık kanal ile sizce bunu nasıl başarmış arkadaş gerçekten bravo :) https://prnt.sc/hog5kb

yalnız kanalın para kazanması daha açılmamış sanırım. yazık olmuş izlenimlere o şekilse.

iste algoritmamiz bu kadar bozuk :D

Aleyna tilkinin yaptığı bir şarkı bu hitli alsa trend olmaz çünkü kapasitenin altında.ama 0fan birisi yaparsa binevi viral gibi birşey olur anında patlar heryere duyurulur Buda onu trend yapar.algoritma bozuk değil aksine ne kadar doğru işlediğini gösteriyor.uygun şartlar sağlanırsa trend böyle kanallarla daha basit

Arkadaş videoyu kesmiş, zoom yapmış ama genede engeli geçememiş sanırım :)
Haberimiz olsa beraber çalışır her türlü geçirirdik hareketli render ile, artık spam ile uğraşmıyorum vakit kaybı gibi yapanıda tebrik ederim tabii.

Son düzenleme:
Arkadaş videoyu kesmiş, zoom yapmış ama genede engeli geçememiş sanırım :)
Haberimiz olsa beraber çalışır her türlü geçirirdik hareketli render ile, artık spam ile uğraşmıyorum vakit kaybı gibi yapanıda tebrik ederim tabii.

para kazanması kapalı kanalın öyle görünüyor =)

gündemdeki konular, aranma hacmi, sosyal medya paylaşımları çok etkili oluyor. benim de hiç izlenmeyen bir kanalım, gündemdeki bir videoyu yapınca melih gökçek'in paylaşması sonrası trendde 1 gün boyunca 1. sırada kalmıştı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri