2 Haftalık kanal satılıkdır.

• Kullanıcı GriAy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÜNCELLEMELER
BUGUN KANALA VİDEO ATMADAN GORUNTULENME SAYISI
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
DÜN TOPLAM GÖRÜNTÜLENME SAYISI VE VERİLEN PARA
TELİF DURUMU VE TOPLULUK DURUMU ÖZELLİKLERİ
ABONE SAYISI AN İTİBARİYLE 165 OLMUŞTUR.

Kanala ile ilgili gelen soruları buradan yazıp cevaplamak istiyorum.
Kanalda bot kullanıldımı: Hayır kanalda hiç bir zaman bot kullanılmadı bütün videolari kendi elimle kayıt ettim kendim upload ettim.
Kanaldaki videolarına kaç tane ünlem geldi: 170 video arasında sadece 1 tane ünlem geldi onuda kanalımdan sildim 5 gün önce olmuştu şuana kadar bir problem yaratmadı,kendim kayıt etmiştim tv'den neden ünlem geldiğini araştırdım meğersem 1 tane muzik çalınmış programda ondan dolayı olmuş sildim sorun yok.
Kanal video yüklemeden ne kadar bırakıyor: Yukarıda 1 resim attım video yüklemediğim halde geceden saat ögle 2 ye kadar 16bin civarı izlendi.

BU ARADA KANALIN FIYATINA 15 TL EKLENMİŞTİR NEDENI ADSENSE HESABINDA DÜNDEN GELEN PARAYLA BİRLİKDE TOPLAM 370 TL OLMUŞTUR, DÜN 330 TL VARDI ADSENSEDE.

Güncel Satış fiyatı: 275 TL'DİR.

Eğer indirim düşünrnürseniz kanalı pm alıyım birde kapanmaya karşı garanti veriyosnaız

adsense ile beraber mi veriyorsunuz
iletişim bilgileriniz ödeme yöntemi ve son fiyatla birlikte pm lütfen

Son Olurunu pm atarsan ciddi alıcıyım anlaşırsak alabilirim.Farklı bir sitede üyeliğiniz var mı r10 Gibi

GUNCELLEMELER 2

GÜNCEL FİYAT: 450 TL OLMUŞTUR.

2 GUNLUK GORUNTULENME SAYISI VE VERİLEN PARA
http://i.hizliresim.com/w1QWrG.jpg
BUGUN KANALA VİDEO ATMADAN GORUNTULENME SAYISI
YOUTUBE İSTATİSTİKLERİ 2 GERİDEN GELİYOR

ABONE SAYISI AN ITIBARIYLE 322 OLMUŞTUR HEPSİ ORGANİK

GELEN SORULAR
r10 üyeliğin varmı: r10n üyeliğim yok malesef bu internetten para kazanma satın alma satma işlerine gireli 2 hafta oldu onun için cahilim o konularda

Kanalı adsense ile birlikdemi satıyorsun: EVET KANAL ADSENSE İLE BİRLİKDE SATILIKTIR.

BOT KULLANDINMI: DAHA ONCEDE SOLEDIGIM GIBI KANALDA HIC BIR ZAMAN BOT KULLANILMAMIŞTIR.

GÜNCEL FİYAT: 450 TL OLMUŞTUR.

VARSA SORUSU OLAN CIDDI ALICI OLAN PM DEN ULASABILIRLER.

kanalın gmail adresi adsene gmail adresiyle eşleşiyormu

23 mart yt kazancınız 138 dolar ama adesenede 623 tl son gün için 100 tl düşsek 523 tl yapar

138 dolar 270 tl yapar aradaki 253 tl fark nedir

adsense hesabına bağlı başka kanal var mı

ciddi alıcıyım ve durumu göre almak istiyorum kanalınızı

23 mart yt kazancınız 138 dolar ama adesenede 623 tl son gün için 100 tl düşsek 523 tl yapar

138 dolar 270 tl yapar aradaki 253 tl fark nedir

adsense hesabına bağlı başka kanal var mı

ciddi alıcıyım ve durumu göre almak istiyorum kanalınızı
dediğinizden birşey anlamadım youtube istatistikleri geriden gelmiyormu 1 tane kanal kullanıyorum adsenseye bağlı başka hesap yok
daha açık bir şekilde anlatırsan yardımcı olabilirim

---------- Mesaj saat 12:35:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:57 civarında gönderildi. ----------

hocam ciddi alıcıyım son fiyatı pm ata mısınız?

düşündüğünüz fiyatı bana pm olarak atarsanız konuşabiliriz.

hocam ilandan birşey anlamadım ilk ilanda kanalın fiyatı 250 yazıyor sonra 450 ye çıkarmışsınız, daha sonrasındada 275 liraya güncelledim demişsiniz bu kanalın fiyatı net olarak nedir? yoksa dolar kuruna göre değişiklikmi gösteriyor? :)

hocam ilandan birşey anlamadım ilk ilanda kanalın fiyatı 250 yazıyor sonra 450 ye çıkarmışsınız, daha sonrasındada 275 liraya güncelledim demişsiniz bu kanalın fiyatı net olarak nedir? yoksa dolar kuruna göre değişiklikmi gösteriyor? :)

hocam güncellemeler yazıyo en alttakı güncelleme son güncellemedir
fiyat artışının sebebi adsensedeki fiyat arttıkça satış fiyatınıda arttırıyorum ilk guncellemede adsensede 330 lira vardı şuanda adsense'de 623 lira var onun için fiyatı yükselttim adsense hesabıyla birlikde satıyorum.

hocam güncellemeler yazıyo en alttakı güncelleme son güncellemedir
fiyat artışının sebebi adsensedeki fiyat arttıkça satış fiyatınıda arttırıyorum ilk guncellemede adsensede 330 lira vardı şuanda adsense'de 623 lira var onun için fiyatı yükselttim adsense hesabıyla birlikde satıyorum.

Hesap bilgilerinize net en son olur fiyatınızı pm'den bildirirseniz ciddi alıcıyım görüşelim :)

Hocam net birsey soylersiniz alabilirim. Fiyat borsa gibi surekli degisim gösteriyor. Ayrica neden böyle bir kanali sattiginizi merak ettim.

Hocam net birsey soylersiniz alabilirim. Fiyat borsa gibi surekli degisim gösteriyor. Ayrica neden böyle bir kanali sattiginizi merak ettim.

hocam dediğim gibi son 3 günde 330 lira olan adsense hesabım 623 lira oldu onun için fiyat yükseltiyorum adsense ile birlikde satıyorum kanalı satma sebebim konun başındada söylediğim gibi ay başında işe başlıyorum vakit ayıracak zamanım olmıcak.

üstad pin için adres belirttin mi. Nihayetinde pin gelmedi adsense ile birlikte satılık diyorsun alacak arkadaşın pin olmadan işine yaramayacak. Detaylı bir bilgi verirsen ben de ciddi alıcıyım. Ve mumkunse kanal adını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri