2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamun aleykum arkadaşlar.

Forumda son zamanlarda vds isteği baya arttı malum :) hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için yararlı olacağını düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellik olarak göz doyurmasada free bir servis olarak gayet ideal diyebilirim.

Özellik olarak windows server 2003, 1gb ram,1cpu ve 10Gb hdd alanı sağlıyor. Up/down olarak 10MB, takdir edersiniz ki 100mb olarak satılan paketlerin up hızı bile 1mb oluyor malesef.

Gerekli olanlar.

1 adet mail ( yandex mail açın diğerlerini kabul etmiyor ) yapamayanlar için.
E-mail kısmına tutku.comdan aldığınız e-mailide yazabilirsiniz.

Hala mail sorunu yaşayanlar varsa burdan mail alabilirler.

1 adet telefon sms ( istediğiniz kadar kod alabılırsınız )
1 adet internete bağlı pc :)

Sıfırdan sisteme kayıt olma ve server 2003 kurulumunu yapıp speed teste kadar video çektim.

Videoyu buradan FullHD izleyebilirsiniz.. UPDATE (2.1.2014)

Arkadaşlar Freemake Downloader yükleyemenler için;

Google'ye Microsoft Framework 3.5 offline installer yazın ve indirin kurun.. daha sonra freemake downloader veya free youtube downloaderi yükleyebilirsiniz.

Umarım işinize yarar.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın.

Uzun geldiği için videoyu ileri sararak izledim emek vererek hazırladığın belli.. Ellerine sağlık..

domainde harikaymış yanii ama zor devrilir hükümet bu arada :)

güzel sistem ama hızı çok düşük ve kasıyor derken hiç değilse evdeki netten iyidir dedik 1 gündür kullanıyorum. Bu arada konu forumda vardı zaten onun sayesinde bulmuştum bende ama video da eklemişsiniz on numara olmuş yararlanmak isteyenlere :)

güzel sistem ama hızı çok düşük ve kasıyor derken hiç değilse evdeki netten iyidir dedik 1 gündür kullanıyorum. Bu arada konu forumda vardı zaten onun sayesinde bulmuştum bende ama video da eklemişsiniz on numara olmuş yararlanmak isteyenlere :)

Aynen öyle zaten yeri geliyor 100mb olan vdsler bile 1mb de upload ediyor. Teşekkür ederim.

eyvallah hocam bende yapamamıştım daha önce şimdi video sayesinde tekrar deneyelim bakalım.Emeğine sağlıkk

aynı numarayla en fazla 2 kere kayıt olabilmiştim. şuan uyarı veriyo. zaten 2 kere üye oldun diye.

ben tüm denemelerimi 1 tek yandex mail ve telefon numarasındanyaptım sorun çıkartmadı. yeni bir mail alın ama numara +90 yapıp 5321112233 şeklinde girildiğinde kod geliyor olması lazım.

Eyvallah da ben yine sıkıldım :D :D

sana müzik yok bundan sonra :D

sms gelmiyor hocam.

Gsm numarasına sorunsuz sms gelıyor +90 yapın. textnow k7 gibi sistemleri yemiyor ;)

E-mail kısmına tutku.comdan aldığınız e-mailide yazabilirsiniz.

Eyvallah hocam :) mail sorunu yaşayanlar arkadaşlar kullansınlar.

eyvallah hocam bende yapamamıştım daha önce şimdi video sayesinde tekrar deneyelim bakalım.Emeğine sağlıkk

Teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri