2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
teşekkür aldım bi tane :)

Arkadaşlar DOWN 1.5MB ile indiriyor 1mb ile upload yapılıyor daha önce konu açıldı

qe0g.png

hocam bende böyle kalıyor ya yarım saat oldu böyle hala kapattım bende

ben kullandım , kendi bilgisayarımı bile yavaşlatıyor , bide bende tam ekran olmuyor , aynı sorunu yaşayanlar var mı ?

ben kullandım , kendi bilgisayarımı bile yavaşlatıyor , bide bende tam ekran olmuyor , aynı sorunu yaşayanlar var mı ?

yavaşlamasının sebebi java hocam videoda zaten bahsettim kendi bilgisayarım değil sanal pc'den javayı kullandım kurulum bittikden sonra kendi bilgisayarımdan uzak masa üstünden baglandım o şekilde bir sorun olmuyor tam ekranıda bu şekilde çözebilirsiniz. :)

---------- Mesaj saat 20:06:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:20 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar DOWN 1.5MB ile indiriyor 1mb ile upload yapılıyor daha önce konu açıldı

Daha önceden açıldığını yeni gördüm 2 defa açılmış varan1 varan2 ve yapamayanlar çoğunlukda detaylı bir video çektim umarım yararlı olmuştur herkes için.

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
eyvallah kardeşm saol

qe0g.png

sorun çözülmüştür arkadaşlar sistem takılı kalmıs sanal olduğu için restart görevi yapmamış [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] saolsun sorunu çözdü.

Arkadaşlar Freemake Downloader yükleyemenler için;

Google'ye Microsoft Framework 3.5 offline installer yazın ve indirin kurun.. daha sonra freemake downloader veya free youtube downloaderi yükleyebilirsiniz.

Ya arkadaşlar free youtube upload programını çalıştıramadım bu vds de. Birde bu vds yi nasıl açıp kapatıcaz? ilk defa kullanıcam kısmetse.

---------- Mesaj saat 16:43:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:43 civarında gönderildi. ----------

Edit : the application failed to initialize properly 0xc0000005 hatası veriyor programı çalıştır deyince

Ya arkadaşlar free youtube upload programını çalıştıramadım bu vds de. Birde bu vds yi nasıl açıp kapatıcaz? ilk defa kullanıcam kısmetse.

---------- Mesaj saat 16:43:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:43 civarında gönderildi. ----------

Edit : the application failed to initialize properly 0xc0000005 hatası veriyor programı çalıştır deyince

önce kendi bilgisayarınızdan başlat > çalıştır a girip mstsc yazın. açılan ekranda vds nizin ipsini yazın giriş yapın

kullanıcı adı Administrator
şifre: sizin mailinize gelen şifre.

Dostum vds uzak masaüstü bağlantısını yapıyorun sıkıntı yok. vds serverini restart etme olayını çözememiştim. onuda upcloud panelinden çözdüm. şimdiki sıkıntı vds ye free youtube upload programını yükledim ama "the application failed to initialize properly 0xc0000005" hatası veriyor programı çalıştır deyince. Nette araştırdım ses kartı sorunu falan diyor. vds nin ses kartı falan ne alaka hata alıyorum? bu vds den server alıp kullanan arkadaşlar yok mu yardım edecek olan? siz nasıl video yüklemesi yapıyorsunuz?

Dostum vds uzak masaüstü bağlantısını yapıyorun sıkıntı yok. vds serverini restart etme olayını çözememiştim. onuda upcloud panelinden çözdüm. şimdiki sıkıntı vds ye free youtube upload programını yükledim ama "the application failed to initialize properly 0xc0000005" hatası veriyor programı çalıştır deyince. Nette araştırdım ses kartı sorunu falan diyor. vds nin ses kartı falan ne alaka hata alıyorum? bu vds den server alıp kullanan arkadaşlar yok mu yardım edecek olan? siz nasıl video yüklemesi yapıyorsunuz?

freemake video programı ile indiriyorum linki yapıştırıp indiriyorum. ama freemake de de topluca kanalı indiremiyorum

peki upload işini tarayıcıyla mı hallediyon?

---------- Mesaj saat 17:07:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:59 civarında gönderildi. ----------

Acil yardım arkadaşlar. VDS bulduk dosya upload edemiyoruz! Bir parti tarayıcıdan yükledim ama tarayıcı işi baya sıkıntılı oluyor ekran kartı olmadığından. VDS kullananlar nasıl upload yapıyor?

---------- Mesaj saat 17:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:07:31 civarında gönderildi. ----------

Koca forumda bi yardım eden çıkmadı yaaa. Helal olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri