Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
hocam bende böyle kalıyor ya yarım saat oldu böyle hala kapattım bende
![]()
hocam bende böyle kalıyor ya yarım saat oldu böyle hala kapattım bende
ben kullandım , kendi bilgisayarımı bile yavaşlatıyor , bide bende tam ekran olmuyor , aynı sorunu yaşayanlar var mı ?
Arkadaşlar DOWN 1.5MB ile indiriyor 1mb ile upload yapılıyor daha önce konu açıldı
bu ekranda sen+ctrl+alt+delete basıyordum ben oluyordu
olmadı gene aynı
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
eyvallah kardeşm saol
Ya arkadaşlar free youtube upload programını çalıştıramadım bu vds de. Birde bu vds yi nasıl açıp kapatıcaz? ilk defa kullanıcam kısmetse.
---------- Mesaj saat 16:43:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:43 civarında gönderildi. ----------
Edit : the application failed to initialize properly 0xc0000005 hatası veriyor programı çalıştır deyince
Dostum vds uzak masaüstü bağlantısını yapıyorun sıkıntı yok. vds serverini restart etme olayını çözememiştim. onuda upcloud panelinden çözdüm. şimdiki sıkıntı vds ye free youtube upload programını yükledim ama "the application failed to initialize properly 0xc0000005" hatası veriyor programı çalıştır deyince. Nette araştırdım ses kartı sorunu falan diyor. vds nin ses kartı falan ne alaka hata alıyorum? bu vds den server alıp kullanan arkadaşlar yok mu yardım edecek olan? siz nasıl video yüklemesi yapıyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.