2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
java ile baglanıyorum ve javadan vdsden çıkış yapıyorum ama uzak masaüstü ile bağlanmak istediğimde böyle bir hata veriyor.
sz853.png

Java ile bağlanırken vds sürekli kendini restartlar gibi bişey yapmıyor şimdide hesabım askıya alınmış

Cep numarası kalmadı elimde acaba cep onayını k7 textnow twilio tarzı sitelerde yapabilen var mı? Yada başka sizlerin bildiği yerden?

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]; :confused:

textnow & twilio ile alınıyor bazen sorun yaşatabiliyor twilio çerezleri silip yeniden deneyin.

java ile baglanıyorum ve javadan vdsden çıkış yapıyorum ama uzak masaüstü ile bağlanmak istediğimde böyle bir hata veriyor.
sz853.png

Java ile bağlanırken vds sürekli kendini restartlar gibi bişey yapmıyor şimdide hesabım askıya alınmış

Videodaki gibi internet security ayarlarını tamamen silip ardından remote desktop'a izin vermelisiniz ardından paneldeki ip adresini yazıp bağlanabilirsiniz.
Hesabınızın askıya alınmasıyla ilgili firmayla iletişime geçmeniz gerekiyor,benim yapabileceğim bir şey yok buradan ;)

teşekkürler hocam bir sorum daha var size :) VDS kullandığımız zaman download/upload yaptıgımızda bizim kendi internetimizin kotasında bir etkisi oluyormu?

teşekkürler hocam bir sorum daha var size :) VDS kullandığımız zaman download/upload yaptıgımızda bizim kendi internetimizin kotasında bir etkisi oluyormu?

VDS üzerinden yapılan dowload ve upload işlemleri sizin internet kotanıza etkisi sıfırdır. Sadece uzakmasaüstü ile bağlı kaldığınız sürece upload hızınıza etki eder buda çok düşük, yok denecek kadar azdır. ;)

anladım hocam eyw. 3 tane üylik aldım farklı telefonlar 3ünü askıta aldılar firmaya mail attım kimlik fotografı gibi bişey istiyor benden

Paylaşım için teşekkürler,bugun aldım vps yı chormeyi kurayım dedim indirdi ve yarım saatir kuracak ne zamana bitirirse.Bu arada tele mesaj gelmedi bende arayın diye bir seçenek var onu seçtım.Bir adam çıkıp İngilizce olaraktan numaraları sayıyor.Mesaj gelmeyenler onu denesinler

cemil hocam durum nedir kullanabiliyormusun halen benim hesabımı neden sürekli askıya alıyorlar anlamadım daha önce yaşayan varmı benim gibi bu sorunu yaşayan ?

cemil hocam durum nedir kullanabiliyormusun halen benim hesabımı neden sürekli askıya alıyorlar anlamadım daha önce yaşayan varmı benim gibi bu sorunu yaşayan ?

ben vazgeçtim,kullanabiliyorum ama deli gibi yavaş,chormeyi felan kurdum öyle bıraktım.Birkaç kanal açıp ordan istersen sana vereyim kullan.

olur hocam deneyim bot alacam birkaç güne alınca muslum arkadasa veririm bende

Twilio'dan aldığım numaramı https://zrh.cloudsigma.com adlı siteye yapıştırıyorum fakat hata veriyor. 2 farklı mail ile denememe rağmen aynı sonucu alıyorum. Ne yapmalıyım?

http://n1309.hizliresim.com/1f/u/t111q.bmp
http://k1309.hizliresim.com/1f/u/t112l.bmp
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

uzmanabi.net ve besiktas.li uzantılı mailleride kara listeye almış olmalılar, farklı uzantılı mailler ile deneyebilirsiniz araştırın yabancı yada türkçe bir sürü forum kendine ait uzantılar veriyor onları kullanabilirsiniz. Örnek @gitaristan.com lu buradan alabilirsin. ;)

Selamun aleykum arkadaşlar.

Forumda son zamanlarda vds isteği baya arttı malum :) hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için yararlı olacağını düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellik olarak göz doyurmasada free bir servis olarak gayet ideal diyebilirim.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın.

hocam ben 1 hafta once aldım vds askıya alındı
şimdi üyelik alıyorum java ile işletim sistemi kurarken donuyor
neden acaba biliyormusnuz

hocam ben 1 hafta once aldım vds askıya alındı
şimdi üyelik alıyorum java ile işletim sistemi kurarken donuyor
neden acaba biliyormusnuz

javayla kurulum yapanların çoğunda aynı hata oluyor panelden vnc'yi aktif edin makınayı shutdown yapıp 5dk sonra start verin tight vnc'yi indirip bide ordan bağlanmayı deneyin, yine olmazsa firmayla iletişime geçin.

dun kaydoldum bugun gırdımde 'Error

Your user account is suspended. Please contact our customer support for more information.' hatası verdi

uzmanabi.net ve besiktas.li uzantılı mailleride kara listeye almış olmalılar, farklı uzantılı mailler ile deneyebilirsiniz araştırın yabancı yada türkçe bir sürü forum kendine ait uzantılar veriyor onları kullanabilirsiniz. Örnek @gitaristan.com lu buradan alabilirsin. ;)

kusura bakmayın ama yine aynı hata...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri