2. İhtar Sonrası Tüm Videoları Sileyimmi ?

Netbeans

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sahte ihtar atan biri kanalıma bulaştı ve 15 milyon izlenme ve 3 bin abonesi olan kanalıma 10 gün içinde 2 tane sahte intar yedirtti. Geri bildirimde defalarca bulunmama rağmen youtube yi bir türlü ikna ettiremedim. Ve öyle görünüyorki 1 haftaya kalmaz gelecek olan 3. sahte ihtarla kanalım kapanacak.

Gunluk 35 K izlenmesi olan bu kanalım göz göre göre sahtekar biri yüzünden kapanacak. Sizce ne yapmalıyım. Kanaldaki tüm videoları silmeyi düşünüyorum çünkü 3 bin abonemin en azından elimde kalmasını istiyorum.

Siz olsanız ne yapardınıız ?

(Dipnot : Aynı sahtekar 1 Hafta öncede 50 milyon izlenmesi 25 bin abonesi olan bir arkadaşımın kanalınıda aynı yöntemle kapattırdıı.)

videolaarı bir süre gizle o adamada karşı atak başlat kanallarını kapattır. sonra acarsın videoları.

koskoca şirket nasıl bunları algılayamaz arkadasya... g.o

Bu işten nefret eder hale geldim.
Tamam videolar benim değil ama video sahipleri bana lütfen bunu kanalında yayınla diye mesaj atan insanlar. Karşı bildirimimi kabul etse ortaya çıkacak herşeyde, youtube ihtar atana verdiği tepkinin onda birini karşı bildirimde bulunana yapmıyor.

Sahte ihtarlar bi dert.
Kanal kopyalayanlarada sitemim var.
Başka bi kanalım 2-3 aylık nerden ulaşmışsa birileri şimdiden 10 larca klonunu oluşturmuşlar.

Anladığım bi tek şey var. Toplum olarak ...nu çıkartmakta üstümüze yok.

2 ayda 15 milyon iyi rakam...Kanalın tek bi kategori ise, o kategorideleri tehdit et derim..Tepkilerine göre anlarsın, kimin yaptıgını...

2 ayda 15 milyon iyi rakam...Kanalın tek bi kategori ise, o kategorideleri tehdit et derim..Tepkilerine göre anlarsın, kimin yaptıgını...

Başka bi kanalım 2-3 aylık nerden ulaşmışsa birileri şimdiden 10 larca klonunu oluşturmuşlar.

Hocam 2-3 aylık kanal başka bi kanal.

Bu bahsettiğim kanal 2 yıllık.

diğer videoları sildim bikaç kez. hepsinde para kazanma seçeneğim kapatıldı

Sizce algılamıyor mu ? bize göre algılıyor ama işine öyle geliyor.. Bu sahte telifçiler yüzünden her gün binlerce başvuru yapılıyor, farkında olmamaları mümkün mü ? Sahte telifçilerin kanallarına en acemi kullanıcı bile baksa onun bir sahtekar olduğunu anlamaması mümkün değil.

Aynı sahtekardan hem müzik kliplerine, hem oyun videolarına, hem Tv show'larına, hem de aklınıza gelebilecek her türlü videoya telif atılıyor. Bir şerefsiz böyle her telden videonun telif hak sahibi olabilir mi ? Dünya video pazarlamasını almış olsa bu kadar videonun hak sahibi aynı kişi olamaz. Kuş beyni kadar aklı olan biri bunu algılayabilecekken koskoca şirketin bunu bilmiyor olması size göre mantıklı mı ?

Benimde bu olay yüzünden iyi izlenim alan bir kanalım kapanmak üzere. Bugün son çare olarak tüm videoları gizledim.
Youtubeye geri bildirimde bulunuyoruz ama sistem öyle işlemiyor.
Sistem şuan sadece telif hakkı gönderenlere açık olarak çalışıyor. Ve hiçbir geri bildirime cevap vermiyorlar. Kapanan kanalların sayısı oldukça arttı. Ve bunu fırsat bilen sahte telifcilerinde sayısı sürekli artıyor.
Şuanki düzeneğe göre isteyen kişi istediği kanalı hiç zorlanmadan kapatabiliyor.

bana öyle geliyor ki yakında zamanda önüne geçilecek bu tarz şeylerin. dilerim ki bu işten biz zarar görmeyelim. düşünsenize arkdaşlar saniyede kim bilir kaç mb upload yapılıyor youtube'a ve sürekli kopya yapıştır. bunuda bir çözüme kavuşturacaklar

neden? bizim yüzümüzden...

Benimde bu olay yüzünden iyi izlenim alan bir kanalım kapanmak üzere. Bugün son çare olarak tüm videoları gizledim.
Youtubeye geri bildirimde bulunuyoruz ama sistem öyle işlemiyor.
Sistem şuan sadece telif hakkı gönderenlere açık olarak çalışıyor. Ve hiçbir geri bildirime cevap vermiyorlar. Kapanan kanalların sayısı oldukça arttı. Ve bunu fırsat bilen sahte telifcilerinde sayısı sürekli artıyor.
Şuanki düzeneğe göre isteyen kişi istediği kanalı hiç zorlanmadan kapatabiliyor.

Hocam aynen dediklerinize katılıyorum.
Üstelik bi örnek vereyim size.

İlk ihtarımı yiyince nasıl oluyor bu işler öğrenmek amaçlı internet cafeye gidip 2 yeni gmail ile 2 kanal açtım ve 2 sinede aynı videoyu yükledim.

Sonra 1. kanaldan 2 kanala.
2. kanaldanda 1. kanala ihtar yollattım.

Ne oldu biliyormusunuz iki videoda kaldırıldı ve 2 hesapta ihtar yedi.
Saçmalığın daniskası.
1 dk da açılan hesapla atılan ihtar bile kabul ediliyosa yazık piyasdaki şerefsizlerden çekenlere.

Şuan gerçekten ciddi bir açık söz konusu ve fırsatçılarda bunu sonuna kadar kullanıyorlar. Bu durumda bırakın kanala video yüklemeyi var olan kanallarımın bile heran telif yiyebileceğinden tedirginim. YT gibi bir büyük site nasıl olurda bukadar acemi iş yapar anlamak mümkün değil.
Madem telif gönderiyorsun bu videonun senin olduğuna veya yayınlama izninin olduğuna dair belgelerin nerede diyemiyor. Gelen telifleri hiç beklemeden alel acele işleme alıp kanalları kapatıyor.

Arkadaşlar çok şükürki karşı bildirimim kabul edildi.
Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz videonun yayından kaldırılması için bildirimde bulunan tarafa iletilmiştir.

Herhangi bir yanıt almazsak malzemeniz bugünden itibaren 10 ila 14 iş günü içinde geri yüklenecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri