2 kanal açsam ikisinede günlük 200 video atsam

• Kullanıcı bfc_hkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bfc_hkk

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar benim şuan da 900 videoluk haber içerikli bir kanalım var. bu kanalıma günlük 80 video felan atıyorum herhangi bir sorun yok şimdiye kadar. Aynı türde bir kanal daha açsam o kanalıma ve bu kanalıma ikisinede aynı günde 200er den toplam 400 video atsam sizce bir sorun olurmu ip açısından ikidebir kanal değiştir diyeceğim ya o yüzden soruyorum. Daha önce 5-6 kanalım kapandı bu şekilde ama onlara aynı videoları atıyorum. spam oluyormuş galiba. bir yardımcı olurmusunuz lütfen. herkesten tecrübelerini ve fikirlerini bekliyorum . Teşekkürler

Bende öyle bir taktik uyguluyorum suana kadar kanallarımın bazıları kapandı ama bu yüzden değil telif vs. gibi şeylerden kapandı yani bir sorununu görmedim şu ana kadar yapılabilir.

olabilirde olmayabilirde işte bütün mesele bu.

Ben en son 6 kanala günde 25 video atıyordum ve bunların 4'ü haber içerikliydi fakat sadece 6-7 gün sonra spamdan gittiler.Daha sonra çok video atmayı bıraktım tek kanala ilerliyorum yani bana göre günde 200 video atarsan %90 spamdan kanalın kapanır

Ben en son 6 kanala günde 25 video atıyordum ve bunların 4'ü haber içerikliydi fakat sadece 6-7 gün sonra spamdan gittiler.Daha sonra çok video atmayı bıraktım tek kanala ilerliyorum yani bana göre günde 200 video atarsan %90 spamdan kanalın kapanır

peki şuanda tek kanal gidiyorum zaten bu tek kanalıma günde 300 video atsam bir sıkıntı olurmu sizce ?

Ben youtube kanalına site gözüyle bakıyorum. Tek siteye günde 300 konu açmak demek ki çok büyük ihtimalle özgün değil, o siteyi çöpe atmak demek.

Attığın video sayısını dünya geneli engellenen ve eşleşen videoların sayısıyla sınırla bence hocam. özellikle dünya geneli engellenen video sayın 4-5 i bulursa o kanalı tamamen bırak başka bi kanal aç ordan devam et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri