%2 Kesinti ile kesinleşen oldu mu ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler aranızda hiç %2 kesinti yaşan oldu mu ? miktar az yada çok merak ettiğim %2 kesinti yaşayan var mı ? Eğer varsa benim kide %2 kesinti olursa pin yola çıkacak ta

Merhaba beyler aranızda hiç %2 kesinti yaşan oldu mu ? miktar az yada çok merak ettiğim %2 kesinti yaşayan var mı ? Eğer varsa benim kide %2 kesinti olursa pin yola çıkacak ta

bende youtube işinde hiç olmadı website işinde oldu. ama yt işinde en az %10 civarı oldu.

Çok zor hocam en az %15 kesiliyor çoğu kişinin . bazen istisnalar oluyo 1000 lira toplayıp 1200 kesinleşende oluyo umudu kesmemek lazım :)

bende youtube işinde hiç olmadı website işinde oldu. ama yt işinde en az %10 civarı oldu.

benim ki çok düşük miktar ama 20.34 TL %2 kesilirse pin çıkacak yola çıkar mı acaba be

---------- Mesaj saat 10:47:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:46:54 civarında gönderildi. ----------

Çok zor hocam en az %15 kesiliyor çoğu kişinin . bazen istisnalar oluyo 1000 lira toplayıp 1200 kesinleşende oluyo umudu kesmemek lazım :)

ahaha :D hocam bide 30 tl kesinleşiyor muş :D işin kötü yanı şubatı 20.34 ile kapattık martta 5 günde xxxx kazandık acaba bir kıyak geçer mi bana :D

benim gecen ay 91 liradan 92 lira kesinlesen kazanc olmustu

Umut fakirin ekmeği demişler ama, sen yinede fazla ümitlenme arkadaşım...

benim gecen ay 91 liradan 92 lira kesinlesen kazanc olmustu
inşallah benimde öyle olur 1 tl fazlasına ihtiyacım yok oldugu kadarı kesinleşsin yeter bana :D

Umut fakirin ekmeği demişler ama, sen yinede fazla ümitlenme arkadaşım...

bizimkisi umut işte hocam şuan xxxx miktar yatıyor içeride pin yola çıkarsa 1 ay daha erken alacağım ücreti çünkü fazlasıyla ihtiyacım var

inşallah benimde öyle olur 1 tl fazlasına ihtiyacım yok oldugu kadarı kesinleşsin yeter bana :D

bizimkisi umut işte hocam şuan xxxx miktar yatıyor içeride pin yola çıkarsa 1 ay daha erken alacağım ücreti çünkü fazlasıyla ihtiyacım var

Umarın diledigin gibi olur...

700 tl vardı subatta para kazanmalar gitti inş 20 tl kesinleşirde pin yola çıkar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Böyle gereksiz bir başlık görmedim.Forum resmen çöp oluyor böyle saçma sapan konularla.

Bu saçma sapan şey için gelmiş bir de konu açmış.

Senin için gereksiz olabilir ama bende merak ediyorum

19 yaş senin için çocuk olabilir ama gerçekte görsen ne yapcağını şaşırırsın sanal delikanlı :)

Forum görmeyeli çol çocuk dolmuş :eek:

Böyle gereksiz bir başlık görmedim.Forum resmen çöp oluyor böyle saçma sapan konularla.

Bu saçma sapan şey için gelmiş bir de konu açmış.

Birazdaha sakin olsaydınız şuan uzaklaştırmak zorunda kalmazdım . Adsense soru ve sorunlar bölümündeyiz arkadaş merak etmiş ve sormuş ilgilendirmiyorsa bakıp geçebilirsiniz.

%5'ten aşağı kesinti olmaz gibi geliyor bana.
%20'ye kadar normal üstü ise Anormal kesintidir.
Bende heray %20 kesinti oluyordu bir geçen ay %13 oldu.
Bu ayda en az %20 kesinti bekliyorum 2 kez para kazanma kapandı 12 kanalım patladı sildim vs. . .
:D

%99.9 kesinleşmez

Bence %20 kesinti olur.

%5 kesinti oldu bende geçen ay.

%5'ten aşağı kesinti olmaz gibi geliyor bana.
%20'ye kadar normal üstü ise Anormal kesintidir.
Bende heray %20 kesinti oluyordu bir geçen ay %13 oldu.
Bu ayda en az %20 kesinti bekliyorum 2 kez para kazanma kapandı 12 kanalım patladı sildim vs. . .
:D

Felaket tellalı gibisiniz beyler :D insan umudunu yitirme falan derdi :D neyse sağolun bu gece bakalım ne olacak sonucu yazacağım buraya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri