2.kez Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
o zaman yapacak bi şey yok.... geçen ay banada bu oldu bu ay 38 tane daha YENİ KANAL ve YENİ ADSENSE ile yola düştüm az önce onlarda kapandı.... FAKAT: benim KAPANMAYA SEBEB OLAN KANALIMDA o bahsettiğim yerde İTİRAZ ET butonu var... ama itiraz edebilmem için cep no lazım...şu an o numarayı ayarlayamadım çünkü hali hazırda bi numara yok...elimde olanları hep kullandım...tabi bu işlemi yapınca düzelecekmi onuda bilmiyorum..hani sende de öyle bi durum varsa bi dene kendin için diyecektim..neyse bakacagım bi numara bulacagım...

temiz iki kanalım var bunları para kazanma kapanmadan önce adsenseden ayırsam kurtarır mıyım?

"ana telif gelmediği halde teliften hesaplar gitti sanırsam o olay nasıl oluyor ?

https://www.youtube.com/account_features

ve

https://www.youtube.com/my_videos_copyright

burada birşey gözükmüyor gelen maildede öyle birşey yok. Geri getiremezmiyim yani ?"

şimdi mi oldu bu ?

---------- Mesaj saat 22:29:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:52 civarında gönderildi. ----------

o zaman yapacak bi şey yok.... geçen ay banada bu oldu bu ay 38 tane daha YENİ KANAL ve YENİ ADSENSE ile yola düştüm az önce onlarda kapandı.... FAKAT: benim KAPANMAYA SEBEB OLAN KANALIMDA o bahsettiğim yerde İTİRAZ ET butonu var... ama itiraz edebilmem için cep no lazım...şu an o numarayı ayarlayamadım çünkü hali hazırda bi numara yok...elimde olanları hep kullandım...tabi bu işlemi yapınca düzelecekmi onuda bilmiyorum..hani sende de öyle bi durum varsa bi dene kendin için diyecektim..neyse bakacagım bi numara bulacagım...

temiz iki kanalım var bunları para kazanma kapanmadan önce adsenseden ayırsam kurtarır mıyım?

kardeş nasıl oluyor bu anlamadım? senin adsenseye bağlı bütün kanalların kapanmadı mı?... yada bu temiz dediğin kanallarda hiç mi video yok?

evet şimdi oldu.

o zaman tahmin ettiğim gibi bu yeni bi dalga...sabaha kadar gider artık...AKLI OLAN KANALLARININ ADSENSE BAĞLANTISINI BU DURUMLA KARŞILAŞMADAN K A L D I R S I N ...7-8 gün boyunca öyle kalsın...ben yandım siz yanmayın acele edin

Şuan hiçbir sıkıntı yok sadece mesaj geldi .... kanalınız diye anladıgım kadarıyla 1 ay önceki olay gibi hepsi gidecek gittiğinde. şuan bisey görünmüyor kazanmaya devam ediyor

Şuan hiçbir sıkıntı yok sadece mesaj geldi .... kanalınız diye anladıgım kadarıyla 1 ay önceki olay gibi hepsi gidecek gittiğinde. şuan bisey görünmüyor kazanmaya devam ediyor

VALLA 5 YIULLIK YoUTUBE kullanıcısıyım.. bana sorarsan hemen ADSENSE den AYIR..

evet şuanda bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı

Hangi kanal sebeb gosterildise hemin kanali silin kokunden sorun ortadan kalkiyor

son kararın mı? 3000 adet video var o kanalda SİLİYORUM ?

---------- Mesaj saat 22:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:09 civarında gönderildi. ----------

sildim kardeş şimdi ne yapacam?

---------- Mesaj saat 22:50:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:22 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:09 civarında gönderildi. ----------

yok abi yok sildim yine herşey aynı...siz sabaha kadar ADSENSEDEN KANALLARIMINIZI AYIRMAZSANIZ sonuç bana benzer haberiniz olsun

Mesaj gelibde para kazanmalar gitmeden sorunlu kanali silersen kokden tehluke ortadan kalkyor yani mesele maxisimum yarina kapanmasi lazim tum kanalrin para kazanmasinin amma kapanmiyacak a eger bashka bir gun bashka bir kanali sebeb gosterib kapatirlarsa o ayri ki bu durum bashima geldi

---------- Mesaj saat 22:50:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:22 civarında gönderildi. ----------

yok abi yok sildim yine herşey aynı...siz sabaha kadar ADSENSEDEN KANALLARIMINIZI AYIRMAZSANIZ sonuç bana benzer haberiniz olsun
adsense'den kanal ayrılmaz kardeşim.Adsense değiştirilir.

adsense'den kanal ayrılmaz kardeşim.Adsense değiştirilir.

lan ne manyak bi şey bu ya ...kurtuluş yok yani?

---------- Mesaj saat 22:59:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:52 civarında gönderildi. ----------

Mesaj gelibde para kazanmalar gitmeden sorunlu kanali silersen kokden tehluke ortadan kalkyor yani mesele maxisimum yarina kapanmasi lazim tum kanalrin para kazanmasinin amma kapanmiyacak a eger bashka bir gun bashka bir kanali sebeb gosterib kapatirlarsa o ayri ki bu durum bashima geldi

mesaj gelse onu yaparımda öyle bi mesaj gelmeden kapanıyor SİSTEM DEĞİŞMİŞ :-)...SAÇMA SAPAN Bİ ŞEY BU...BONNO arkadaşın yukarılarda bi mesajı var seni şayet 10 kişi şikayet ederse UYARISIZ kanallar PARA KAZANMAYA kapanıyor kardeş

lan ne manyak bi şey bu ya ...kurtuluş yok yani?

---------- Mesaj saat 22:59:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:52 civarında gönderildi. ----------

mesaj gelse onu yaparımda öyle bi mesaj gelmeden kapanıyor SİSTEM DEĞİŞMİŞ :-)...SAÇMA SAPAN Bİ ŞEY BU

Kanalı komple sil gmaille beraber.

Kanalı komple sil gmaille beraber.
İŞTE BUNU YAPAMAM ...biraz dfüşünmem gerekiyor sabaha kadar... BÜYÜK ÇESARET İSTİYOR O DEDİĞİN.. kanalların bir çoguna 20 ye yakın cep numarası bulup tanıtma yaptım....ben şimdi kanalları silersem o 20 cep numarasından hariç bi 20 cep numarası daha bulmam gerekecek..zaten yalvaryakar razı oldu çogu arkadaş ...dur bunu sabaha kadar düşüneyim

Ben Youtube bi mail attım(2,30saat önce)..sitem dolu...ve bana şöyle bi cevap geldi:
Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.
YouTube'da sorun yaşamanıza üzüldüm. Sorununuzun nasıl çözülebileceği konusunda önerilerde bulunabilmek için biraz daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Lütfen yaşadığınız sorun hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

BU MESAJIN DEVAMINDADA Bİ KAÇ SORU VAR...GELİŞMELERİ SONUÇLANDIRDIĞINDA BURADAN YAZACAGIM VERDİĞİ SÜRE : 48 SAATTİR...bilginize......

VALLA 5 YIULLIK YoUTUBE kullanıcısıyım.. bana sorarsan hemen ADSENSE den AYIR..

Hocam kapanmadan önce mutlaka mesaj gelirmi acaba geçen sefer gelmişti çünkü 2 hfta öncesinden ama görmemiştim ve o sorunlu kanalımda silmemiştim o yüzden tamamı gitti, bana mesaj falan gelmemiş yinede adsenseden koparayımmı kanallarımı ne diyorsunuz ??

---------- Mesaj saat 21:41:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:41 civarında gönderildi. ----------

Ödeniyor canım kazançlar o kadar da değil.Benim 4 kanal patladı odenecek inşallah.Sadece para kazanması kapanan kanalların parası ödenmiyor.

kökten silersen yani google+ daki bağlantısıyla birlikte para kazanması gitsede ödeniyor.

Hocam kapanmadan önce mutlaka mesaj gelirmi acaba geçen sefer gelmişti çünkü 2 hfta öncesinden ama görmemiştim ve o sorunlu kanalımda silmemiştim o yüzden tamamı gitti, bana mesaj falan gelmemiş yinede adsenseden koparayımmı kanallarımı ne diyorsunuz ??

ben yeni kapanan (az önce) kanalların bağlı oldugu adsense hesabının MAİL adresini hiç kullanmadım...ve bir ay önceki tufandan sonra mail adresimi anlık takip edecek şekilde ayarladım...kardeş kesinlikle mail gelmedi...kesinlikle kanallarımın hiç birinde problem yok hepsi YEŞİL:: hatta sebeb gösterilen kanalda YEMYEŞİL di. hatta yukarıda bi arkadaşın SİL dmesi üzerine o kanalıda sildim az önce....neyse...uzun lafın kısası adsenseden koparılıyorsa KESİNLİKLE KOPAR derim...dikkat ettiysen http://www.ytpara.com/youtube-ban/6...kazanma-devre-disi-birakildi-tek-konu-79.html bu linktede bir çok kişinin son 4 saattir Para kazanmaya kapanan kanalları ve ADSENSELERİ var.... bence kopar derim ama sen bilirsin...FELÇ BAŞLADIMI GİTTİĞİ YERE KADAR GİDER...o yüzden en az hasarla çıkmak lazım bu felçten

Kardeşim topluluk yemişsin,10 kişi bir videonu şikayet etmiş bu kadar basit bir sistem.Allahın belası youtube hiç düşünmüyor aynı sektörde 100lerce kişi var bunlar birlik olup en çok kazananı şikayet ediyor diye.Benim de bi kanalım uçtu bu zımbırtıdan.

hocam bunun bir çözümü yok mudur? benim de kanalımı birileri nokta atışı yaparak şikayet etmiş ve kanalım kapandı. şikayet edenler tüm videolarımı izleyip açığımı bulup öyle etmiş. bu konuda tecrübeli birilerinin şikayet ettiğine eminim. 2 video yüzünden kanal kapandı yazıktır ya. itiraz da sonuç vermedi.

youtube şikayetleri değerlendirirken neye dikkat ediyor bunu çözebilsek sorun ortadan kalkacak. acaba abone sayısına, şikayet edilen videoya gelen beğeni yorum sayısına göre otomatik mi kapatıyor kanalları? eğer öyleyse buna bir çözüm bulmak lazım. şerefsizlerin yüzünden emeğimiz boşa gidiyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri