2.kez Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kapanan 2 kanalıma da sabah mesaj yollamışlar para kazanma devre dışı kalabilir diye hayırlısı be gülüm adsensemi satabilirim bu ay da para alamazsam 8 aylık maceranın sonuna geleceğiz..
Para almadan :/

TOPTAN TEMİZLİK BAŞLADI

arkadaşlar ödemelere yakın yine google temizlik personelleri kürekleri süpürgeleri kaptı temizliğe başladılar..

Ne Tuhaftır ki telifli kanalım duruyor baska hesapda baska mailde kayıtlı 3 kanalımın para kazanması kapanıyor :)

Bu işten hiç birşey anlamış değilim

1700€ gelde kurtar şimdi.

Kapanan 2 kanalıma da sabah mesaj yollamışlar para kazanma devre dışı kalabilir diye hayırlısı be gülüm adsensemi satabilirim bu ay da para alamazsam 8 aylık maceranın sonuna geleceğiz..
Para almadan :/

DEVRE DIŞI KALABİLİR demezler kardeş keser atarlar...o mailler tam olarak ne?

---------- Mesaj saat 23:51:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:46 civarında gönderildi. ----------

TOPTAN TEMİZLİK BAŞLADI

arkadaşlar ödemelere yakın yine google temizlik personelleri kürekleri süpürgeleri kaptı temizliğe başladılar..

Ne Tuhaftır ki telifli kanalım duruyor baska hesapda baska mailde kayıtlı 3 kanalımın para kazanması kapanıyor :)

Bu işten hiç birşey anlamış değilim

1700€ gelde kurtar şimdi.

ALLAH sabır versin kardeşim ne diyim...

DEVRE DIŞI KALABİLİR demezler kardeş keser atarlar...o mailler tam olarak ne?

---------- Mesaj saat 23:51:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:46 civarında gönderildi. ----------

ALLAH sabır versin kardeşim ne diyim...

Para kazanma devre dışı kalabilir 3.taraf içerikli videoları felan yazmış videoları silin felan diye keşke baksaydım da sileydim..

XXXX hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

ARkadaşlar az önce yeni açtıgım kanal bu mesaj yüzünden para kazanma gitti,bu mesajda görülen XXXX kanalı çok eski kanal olup adsense den 1 ay önce silmeme ragmen yeni kanallarımada etki yapıyor.Şimdi eski olan kanalı sildim,düzelirmi artık?

ben her açtıgım kanalı ilk açtıgım an google+ ya bağlıyorum...bunu her zaman yapıyorum...mesela yarın bu işe sıfırdan başlayacak olsam (ki artık midem bulandı) yeni açtıgım kanalıma 3-4 gün içerisinde 150 abone topluyorum..çünkü sosyal kanalları full kullanıyorum buna google+ da dahil...yani GOOGLE+ YA ŞU AN BAĞLI DURUMDA....

---------- Mesaj saat 00:11:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:47 civarında gönderildi. ----------

XXXX hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

ARkadaşlar az önce yeni açtıgım kanal bu mesaj yüzünden para kazanma gitti,bu mesajda görülen XXXX kanalı çok eski kanal olup adsense den 1 ay önce silmeme ragmen yeni kanallarımada etki yapıyor.Şimdi eski olan kanalı sildim,düzelirmi artık?
YOK BE KARDEŞ BU DEDİĞİN ŞEHİR EFSANESİ...Benim az önce kapanmaya vesile olan XXX kanalım youtube de bile hiç kullanılmamış bir ad, bir resim, öyle bi şey yok... yukarıda yazdım ben o kanalı az önce sildim DEĞİŞEN Bİ ŞEY YOK....beklıyorum öylece...

---------- Mesaj saat 00:15:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:46 civarında gönderildi. ----------

yukarıda MPVH isimli arkadaşın dediği gibi süpürgeler ellerinde tozu dumana katmış durumda youtube ekibi...sabaha kadar bu toz tabana inmez... :-(

ben her açtıgım kanalı ilk açtıgım an google+ ya bağlıyorum...bunu her zaman yapıyorum...mesela yarın bu işe sıfırdan başlayacak olsam (ki artık midem bulandı) yeni açtıgım kanalıma 3-4 gün içerisinde 150 abone topluyorum..çünkü sosyal kanalları full kullanıyorum buna google+ da dahil...yani GOOGLE+ YA ŞU AN BAĞLI DURUMDA....

---------- Mesaj saat 00:11:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:47 civarında gönderildi. ----------

YOK BE KARDEŞ BU DEDİĞİN ŞEHİR EFSANESİ...Benim az önce kapanmaya vesile olan XXX kanalım youtube de bile hiç kullanılmamış bir ad, bir resim, öyle bi şey yok... yukarıda yazdım ben o kanalı az önce sildim DEĞİŞEN Bİ ŞEY YOK....beklıyorum öylece...

YA şuan çok üzüldüm 1 hafta ugraştım tek kanalım gitti 5 günde 300 lira gibi para kazandırmıştı.Geçen ayın parası zaten gelmedi onun üstüne soğuk su içtik.Şimdi ne yapacagım emeklerim hep boşa,zaman kaybı yaşıyorum.

YA şuan çok üzüldüm 1 hafta ugraştım tek kanalım gitti 5 günde 300 lira gibi para kazandırmıştı.Geçen ayın parası zaten gelmedi onun üstüne soğuk su içtik.Şimdi ne yapacagım emeklerim hep boşa,zaman kaybı yaşıyorum.

Aynı durumdayız kardeş.

Aramızdan birinin uçak parasını versek yol harcirahınıda versek ytpara.com olarak aramızdan birini youtube genel müdürlüğü ne göndersekmi acaba? :-)..... ne olcak bu halimiz yaaaa

Aramızdan birinin uçak parasını versek yol harcirahınıda versek ytpara.com olarak aramızdan birini youtube genel müdürlüğü ne göndersekmi acaba? :-).....

Benim anlamadıgım şu şimdi bizim kazandıgımız para acaba youtube kasasına kar olarak mı giriyor yoksa paralar ortada kalıyormu?

Benim anlamadıgım şu şimdi bizim kazandıgımız para acaba youtube kasasına kar olarak mı giriyor yoksa paralar ortada kalıyormu?
kardeş youtube de çıkan reklamların reklamı veren firması PARAYI ÖNCE ÖDÜYOR(adwords) ......Yani bu para youtube ye kalıyor.....tamamen vicdansızca...tamamen sömürülmüş oluyoruz anlayacagın

Arkadaşlar Geçen ay bunun için bi çözümüm olmuştu bunun için alt kanal çalışmayı bırakmamız gerekiyor.

Öncelikle herkes Ana Hesaba baglı kanalın Google+ ilişkisini keserek para kazanmasını açmış vs geri kapanmalar falan olmuştu.

Şimdi Burada 5 Kanal lazımsa 5 mail adresi ile 5 farklı kanal acıp hepsinin google+ ile bağlantısını kesin burada size Kullanıcı adı alın diyecek Düzgün Kanalınıza Uygun bişey alın ki bu sonra kanal adınız olacak vs neyse.

Bu şekilde 5 kanal acıldı xxx para birikti hop ayın 20 si 30u para kazanmalar gitti.
bırakın gitsin kurcalamayın

Yeni Ayın 7 8 inden sonra para kazanmaya kapalı kanallara google+ birleştir kes yönetimi ile para kazanmaya acın.. ANCAK DOLAR İSARETLERİNİ ASLA YEŞİL YAPMAYIN hesap kesinleşene kadar GRİ DOLAR İşaretinde kalsın aksi halde para kazanma 1 2 güniçinde tekrar kapanabilir ve hesap da kesinlesmediği için parayı alamazsınız. bu şekilde 523€ yu kurtardım kısmet olursa bu ay alıcaz.

Ben bundan sonra böyle çalışmayı düşünüyorum..

Arkadaşlar Geçen ay bunun için bi çözümüm olmuştu bunun için alt kanal çalışmayı bırakmamız gerekiyor.

Öncelikle herkes Ana Hesaba baglı kanalın Google+ ilişkisini keserek para kazanmasını açmış vs geri kapanmalar falan olmuştu.

Şimdi Burada 5 Kanal lazımsa 5 mail adresi ile 5 farklı kanal acıp hepsinin google+ ile bağlantısını kesin burada size Kullanıcı adı alın diyecek Düzgün Kanalınıza Uygun bişey alın ki bu sonra kanal adınız olacak vs neyse.

Bu şekilde 5 kanal acıldı xxx para birikti hop ayın 20 si 30u para kazanmalar gitti.
bırakın gitsin kurcalamayın

Yeni Ayın 7 8 inden sonra para kazanmaya kapalı kanallara google+ birleştir kes yönetimi ile para kazanmaya acın.. ANCAK DOLAR İSARETLERİNİ ASLA YEŞİL YAPMAYIN hesap kesinleşene kadar GRİ DOLAR İşaretinde kalsın aksi halde para kazanma 1 2 güniçinde tekrar kapanabilir ve hesap da kesinlesmediği için parayı alamazsınız. bu şekilde 523€ yu kurtardım kısmet olursa bu ay alıcaz.

Ben bundan sonra böyle çalışmayı düşünüyorum..

kardeşim ben onu bile yapamıyorum ...bir önceki ay kapanan adsense de GOOGLE+ gibi özellikleri bile kullanamadım...sen bunu biraz daha ayrıntılı yazarsan bu akşam kapanan kanallarımda deneyeyim. şimdi yazamasanda biraz daha ayrıoıntılı bi bilgi verirsen seviniriz...

Kanalın yada kanalların alt kanal değilse arkadasım google+ ile ilişki kesme seceneği vardır forumda çokca kez detaylı olarak anlatıldı araştırabilirsin ancak burada önemli olan kanalın ana hesapmı yoksa alt kanal mı oldugu

çünki bu işlem sadece ana hesaba baglı kanalda oluyor.

Arkadaşlar Taylan YILDIZ diye biri var , ABD'de Google çalışanı .. Bu adama derdimiz anlatsak bi faydası olurmu acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri