2.kez Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kardeş bu kervana hoş geldin....ama sadece şunu öğrenmek istiyorum senden : senin KANAL AYARLAR ına girdiğinde "Content ID itirazları " bölümünde İTİRAZ ET diye bir buton var mı? yoksa pasif mi?

Hocam bende bu buton hala yeşil ama para kazanma devre dışı kaldı

yine kıyım yaptı şerefsizler. tek kanal yüzünden tüm adsense'i engellemek nedir gözlerini para bürümüş şerefsiz kansızlar. gitti 1500.

Bugün baktım 2 kanalımda para kazanma devre dışı kalmış. Daha önce de 1 kanalım gitmişti. İşin garip tarafı 3 kanalda da topluluk kuralları telif hakkı ihtarlarında hiçbir sorun yok sadece para kazanma devre dışı bunun açıklaması nedir arkadaşlar. Diğer 2 kanalımda haber videoları ve spam vardı. Ama 1 tanesine özgün videolar atıyordum o da gitmiş bu nasıl iştir.

hocam bunun bir çözümü yok mudur? benim de kanalımı birileri nokta atışı yaparak şikayet etmiş ve kanalım kapandı. şikayet edenler tüm videolarımı izleyip açığımı bulup öyle etmiş. bu konuda tecrübeli birilerinin şikayet ettiğine eminim. 2 video yüzünden kanal kapandı yazıktır ya. itiraz da sonuç vermedi.

youtube şikayetleri değerlendirirken neye dikkat ediyor bunu çözebilsek sorun ortadan kalkacak. acaba abone sayısına, şikayet edilen videoya gelen beğeni yorum sayısına göre otomatik mi kapatıyor kanalları? eğer öyleyse buna bir çözüm bulmak lazım. şerefsizlerin yüzünden emeğimiz boşa gidiyor...

çok izlenirsen çekemiyor bazı şerefsizler olayın tanımı bu

---------- Mesaj saat 03:38:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:37:59 civarında gönderildi. ----------

Hocam kapanmadan önce mutlaka mesaj gelirmi acaba geçen sefer gelmişti çünkü 2 hfta öncesinden ama görmemiştim ve o sorunlu kanalımda silmemiştim o yüzden tamamı gitti, bana mesaj falan gelmemiş yinede adsenseden koparayımmı kanallarımı ne diyorsunuz ??

---------- Mesaj saat 21:41:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:41 civarında gönderildi. ----------

kökten silersen yani google+ daki bağlantısıyla birlikte para kazanması gitsede ödeniyor.
para kazanmayı açadan silersen ödeniyorm u?

çok izlenirsen çekemiyor bazı şerefsizler olayın tanımı bu

aynen öyle izlenim yokken ne telif nede topluluk tam izlenim alıyorsun videon hareketleniyor şerefsizler hemen iş başında hemen toplulukları yağdırıyorlar.bu kanıya nerden varıyorum çünkü benim attığım videodan 10 larca kopya var izlenimleri az olduğu için hala ayakta duruyorlar birebir kontrol ettim 70k ya vurdu topluluğu yedim hemen :mad:

toplamda 10 adet içinde hiçbir şekilde eşleşen 3. taraf bile almamış, kalite çalıştığım kanalım, 1 kanala yüklediğim videoya seri bi şekilde dislike geldiğinden topluluk uyarısı aldığım için para kazanmaya kapatıldı. Birde gelen maillerde bu dislike alan kanalın ismi Birde diğer mailde bana ait olmayan bir kanalın adı var Fi tarihinde açtığım bi kanal sanırım. güliyimmi, söviyimmi bilemedim.

toplamda 10 adet içinde hiçbir şekilde eşleşen 3. taraf bile almamış, kalite çalıştığım kanalım, 1 kanala yüklediğim videoya seri bi şekilde dislike geldiğinden topluluk uyarısı aldığım için para kazanmaya kapatıldı. Birde gelen maillerde bu dislike alan kanalın ismi Birde diğer mailde bana ait olmayan bir kanalın adı var Fi tarihinde açtığım bi kanal sanırım. güliyimmi, söviyimmi bilemedim.

Dün 70 kanal para kazanmaya kapatıldı 2. darbeydi şuan yeni kalktım birde ne göreyim diger adsensemdeki 200 e yakın kanal para kazanmaya kapanmış.3.darbeyide yedik.kanalıda ne hatırlıyorum ne tanıyorumki sileyim.

tek çare az öz çalışmak artık.

Bi yazı yazıp google'a atmak işe yararmı şöyle 5000 6000 kişi gönderse şansımızı denemek lazım.

aynısı bana oldu şimdi bir anda kapandı para kazanmalar.ama hiçbir ihtar vs yok tertemiz

Sanırım herkese gece baskını yapmış youtube , benimde 1 kanal yüzünden yanında 4 kanalın da para kazanmaları gitti malesef , aksi gibi de diğer 4 kanalında hepsi alt kanallardı , google+ kesme bağlama yapamıcam yani :(
Bir tavsiyeniz var mıdır ? dibe sıfıra vurduk :rolleyes:

benimde 20 ye yakın kanalın para kazanması kapatıldı.

Şimdi esas olan bu paraları kurtarmak için neler yapmalıyız ?

Google + ları ben şuan kestim birkaç saat bekleyip tekrar bağlayacağım (zaten elimdende başka birşey gelmiyor)

tek çare az öz çalışmak artık.

Bi yazı yazıp google'a atmak işe yararmı şöyle 5000 6000 kişi gönderse şansımızı denemek lazım.

ben varım.... hadi bir konu Açalım http://www.ytpara.com/youtube-ban/1...i-yananlari-mutlaka-bu-konuya-bekliyoruz.html

---------- Mesaj saat 10:50:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:31:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Taylan YILDIZ diye biri var , ABD'de Google çalışanı .. Bu adama derdimiz anlatsak bi faydası olurmu acaba

kardeş şu linkteki : http://www.ytpara.com/youtube-ban/1...i-yananlari-mutlaka-bu-konuya-bekliyoruz.html ortaya çıkacak dilekçeyi ona da gönderelim ..peki nasıl? bu adama nasıl ulaşırız?

Dün 18:40 3 kanalıma para kazanmanız devre dışı kalabilir uyarısı geldi ve ben hemen 3 kanalıda sildim umarım parayı alırız.

Bunun Adı AMERİKAN KAPİTALİZMİ.
İmkan olacak bu adamları en üst mahkemeye verecen... emin olun kazanır mahkemeye veren.

---------- Mesaj saat 10:59:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:59 civarında gönderildi. ----------

Dün 18:40 3 kanalıma para kazanmanız devre dışı kalabilir uyarısı geldi ve ben hemen 3 kanalıda sildim umarım parayı alırız.
kardeş senin korkacagın bi durum ŞU SAAT itibarıyla yok...seni UYARMADAN KAPATIYORLAR PARA KAZANMA özelliğini...

Şimdi esas olan bu paraları kurtarmak için neler yapmalıyız ?

bilmem fayda olurmu :
geçen arkadaş bu darbeyi yedi.. şunu yaptık... kanalları +google başladık. reklam 2 gun sonra aktif oldu. FAKA TİÇERİDEKİ PARALAR KESINLEŞMEDİ. HALA BOŞTA DURUYOR...
ÖNERİM : KANALLARI KOMPLE SİLMEK.. BU SEFER BUNU YAPICAZ... KANALLARI SİLERSEK BELKİ İÇERİDKEİ PARA KESINLEŞİR...
BU KONUDA FİKRİ OLAN BEYLER ??? MADDE 1 DENEDİM ŞAHSEN OLMUYOR... PARA KESINLEŞMİYOR. AMA İÇERİDE PARASI OLMAYAN BİRİLERİ AZ PARASI OLANLAR +GOOGLE YAPAR İSE ADSENSEYE PARA GELMEYE BAŞLIYOR.. YAVAŞ YAVAŞ DA OLSA... AMA ESKİ PARALAR BOOMMMMMM KESINLEŞMIYOR...

Ben Youtube bi mail attım(2,30saat önce)..sitem dolu...ve bana şöyle bi cevap geldi:
Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.
YouTube'da sorun yaşamanıza üzüldüm. Sorununuzun nasıl çözülebileceği konusunda önerilerde bulunabilmek için biraz daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Lütfen yaşadığınız sorun hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

BU MESAJIN DEVAMINDADA Bİ KAÇ SORU VAR...GELİŞMELERİ SONUÇLANDIRDIĞINDA BURADAN YAZACAGIM VERDİĞİ SÜRE : 48 SAATTİR...bilginize......

attıgım e postaya YOUTUBE den gelen LÜZUMSUZ cevap :
Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

YouTube hesap erişimi sorunlarına ilişkin destek ekibine ulaştınız. Maalesef uzmanlık alanımızın dışında olduğundan size sorununuzla ilgili yardımcı olamıyoruz. İhtiyacınız olan yardımcı aldığınızdan emin olmak için lütfen aşağıdaki kaynaklardan birini deneyin:

İş ortağı sorunları: Bir YouTube iş ortağıysanız ve YouTube İş Ortağı Programı ya da iş ortağı hesabınızın özellikleriyle ilgili sorularınız varsa lütfen YouTube İş Ortağı Desteği ile iletişim kurun.

Genel site bilgileri ve eğiticiler: Diğer YouTube sorularıyla ilgili genel yardım için lütfen Yardım Merkezi'mizi ziyaret edin.

YouTube Yardım Forumu'nu da ziyaret edebilirsiniz. Bu forum, özellikle bir hatayla karşılaştığınızdan şüpheleniyorsanız yararlıdır. Burada, aynı sorunu yaşıyor olabilecek diğer kullanıcılarla (ve geçici çözümler, güncellemeler ve daha fazlasını yayınlayan YouTube çalışanlarıyla) sohbet edebilirsiniz.
Umarız sağladığımız ipuçları işinize yaramıştır. İlk sorunuzu yanlış anladıysak ve hesap erişimiyle ilgili bir sorunuz varsa lütfen bu durumu bize bildirin.

Saygılarımızla,

Vishwa
YouTube Ekibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri