https://www.youtube.com/c/ツMiKaSaDo
Kanal bu reklam amaçlı değil öneri istiyorum saygılar. Kendimi geliştirmek açısından.
Kanal bu reklam amaçlı değil öneri istiyorum saygılar. Kendimi geliştirmek açısından.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoların kapak resimler çok iyi devam.
Örnek : NFS ve FALL GUYS videolar yayınlamışsın nfs video az izlenirken fall guys videon fazla izlenmiş. Nfs videoların yayınlayan rakiplerin çok olduğu içinde izlenme çok fazla olmaz... Karışık videolar hazırladığın içinde rekabeti az olan içeriğin videosunu yayınla daha çok izlenirsin.
Örnek : Çevremde yaşanan durum Pubg videolarını yayınlardı. Rekabet çok olduğu içinde pek izlenim almazdı. Pubg lite rekabet fazla olmadığı içinde (pek fazla paylaşan olmadığı içinde ) pubg lite videoları izleniyordu. Kanalın güzel devam et.
![]()
kapak resimlerine biraz yazı ekleyip doldursan güzel olur sanki
157 bin izlenme yapmıştım para kazanma açıldı neyse kafam attı sildim videoları 55 tane video vardı şimdi aynı kanal para kazanmaya göndercem açılırmı yine acaba bu sefer kafam atsa bile silmicem video![]()
Para kazanma açılır mı? ( Başvurup açılan kanalım olmadı1 tane dahil ) bilemeyeceğim.
5k izlenim alan video baktım'da galiba izlenim kasmışsın.
reklam verdim google ads para kazanacağımıza para gidiyor.
Reklam işi bütçe gerektiren 50-100 video yayınlayana kadar her video için 200 tl reklam şart.
Reklam işi bütçe gerektiren 50-100 video yayınlayana kadar her video için 200 tl reklam şart.
küçük resimlerine fotonu koyma, onun yerine daha çekici yapmaya çalış. kimsenin umrunda değilsin (bunu kötü anlamda söylemiyorum). Büyük youtuberlar bile küçük resimlerine kendi fotolarını koymayı bıraktı.
Bende büyük ytber oluyum ben youtubu bırakırım bırak küçük resimi
bu zihniyetle biraz zor olursun. iyi şanslar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.