2 kişiye r10 davetiye tandıklarıma

2 de bende var, 2015'den daha eski mesajı konusu bol olan üyelere gönderebilirim.

2015 sonrası arkadaşlar yazmasın boşa üzmeyelim birbirimizi :D

hayırlı günler :)

Bende de 1 adet mevcut,isteyene verebilirim :)

isterük :) Eğitime açık olan biri olarak kendimi forumlarda geliştirmeye cok özen gösteriyorum eğer davetiye hakkınızı benimle kullanırsanız bilin ki ben de davetiye hakkımı eğitime eğitilmeye açık olan biriyle paylaşacağım...

---------- Spam Engelliyici 20:41 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

2 de bende var, 2015'den daha eski mesajı konusu bol olan üyelere gönderebilirim.

2015 sonrası arkadaşlar yazmasın boşa üzmeyelim birbirimizi :D

hayırlı günler :)

o zaman sana da selam güzel insan beni alın artık r10 dünyasına :)

isterük :) Eğitime açık olan biri olarak kendimi forumlarda geliştirmeye cok özen gösteriyorum eğer davetiye hakkınızı benimle kullanırsanız bilin ki ben de davetiye hakkımı eğitime eğitilmeye açık olan biriyle paylaşacağım...

---------- Spam Engelliyici 20:41 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

o zaman sana da selam güzel insan beni alın artık r10 dünyasına :)

Site uzantılı mail adresini gönderebilirsen bir adet davetiye atayım hocam :=)

Katiliyorum. pm atıyorum bilemedim diye cevap veriyor .. yazmak için konu açmış .

ya kardeşim dalga mı geçiyorsun benimle gelmiş bana ben üyeyim abime de davetiye alicam diye mesaj atıyorsun sen dua et ben sana cevap verdim ikna edemedin beni gelip benden normal istesen verirdim bile neden bir hikaye yazma gereği duydun?

2019 da üye olmuş adamda sitem ediyor 5 aylık üyesin arkadaşım neyine güvenicem herkes 300 400 liraya r10 üyeliği satıyor dolandırıcılık yapıyor bırakta vermeyelim de mi?

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

şu forum da zaten kime iyilik yapıyorsak sırtımızdan vuruyor bir de üstüne laf yiyoruz anlaşıldı ama bundan sonra oku çık.

ya kardeşim dalga mı geçiyorsun benimle gelmiş bana ben üyeyim abime de davetiye alicam diye mesaj atıyorsun sen dua et ben sana cevap verdim ikna edemedin beni gelip benden normal istesen verirdim bile neden bir hikaye yazma gereği duydun?

2019 da üye olmuş adamda sitem ediyor 5 aylık üyesin arkadaşım neyine güvenicem herkes 300 400 liraya r10 üyeliği satıyor dolandırıcılık yapıyor bırakta vermeyelim de mi?

şu forum da zaten kime iyilik yapıyorsak sırtımızdan vuruyor bir de üstüne laf yiyoruz anlaşıldı ama bundan sonra oku çık.

ne hikayesi arkadaşım. Olanı yazdım sana normal niye isteyeyim 4 aydır üyeliğim zaten var r10a . Yeni üye olduğum için davetiye hakkım olmadığı için abimi üye yapamıyorum . O yüzden istekte bulundum. Hikaye nerede burda şakamısın nesin

Son düzenleme:

Eğer davetiye duruyor ise ben alabilirim

Merhabalar r10 üyeliği benim de ihtiyacım olan bir şey ben de alabilirim eğer fazla olan varsa?

Hocam vereceklerinimi sanıyordunuz. Can sıkıntısından yazıyorlar işde

Foruma yeni üyesin ağlıyorsun burada seni tanıyan eden varmı sana kefil olan varmı ben sana nasıl güvenip vereyim 4-5 yıldır üye olsan mesaj sayın olsa verebilirim evet.

Gelmişsin can sıkıntısından yazıyorlar diyorsun işimiz gücümüz yok milletimi oyalıyacağız burada?

Dipnot: Gelmişsin bana attıgın mesajda : Hocam r10 üyeliğinin birini bana verirmisin -- Diyorsun önce bi kendini tanıt kimsin nesin daha yeni üyesin seni bilen eden yok ben sana niye vereyim bunu.Üstüne üstlük forumdan biraz anlasan aktifmiyim değilmiyim ona bakardın gelmiş burda boş boş atıp tutuyorsun

Son düzenleme:
Foruma yeni üyesin ağlıyorsun burada seni tanıyan eden varmı sana kefil olan varmı ben sana nasıl güvenip vereyim 4-5 yıldır üye olsan mesaj sayın olsa verebilirim evet.

Gelmişsin can sıkıntısından yazıyorlar diyorsun işimiz gücümüz yok milletimi oyalıyacağız burada?

Dipnot: Gelmişsin bana attıgın mesajda : Hocam r10 üyeliğinin birini bana verirmisin -- Diyorsun önce bi kendini tanıt kimsin nesin daha yeni üyesin seni bilen eden yok ben sana niye vereyim bunu.Üstüne üstlük forumdan biraz anlasan aktifmiyim değilmiyim ona bakardın gelmiş burda boş boş atıp tutuyorsun
Yeni üye değilim hocam. Daha önceki nikim tarla17. Bundan 6ay önce foruma saldırı olmuş. Giriş sorunu yaşamıştım. Dolayısıyla şifre değiştirme linki istedim. Kullandığım gmail kapandığı için linke giremedim. Yeni üyelik aldım. Ayrıyeten r10 üyeliğimde bu tarz bi sorunda gitmişdi.

2017 yılı ve öncesi üye olan +100 mesajı olan arkadaşlar website mail adreslerini yazalarsa bende yardımcı olabilirim.(2 ADET / 1 ADET KALDI)

Son düzenleme:
burada yeniyim ama r10'da baya eskiyim. ihtiyaç durumunda buradaki yönetici ve eski üye olan arkadaşların yönlendirmesiyle bende 2 adet davetiye hakkımı kullanabilirim.

allah rızası için şu r10 a bende bi davetiye istiyorum, paylaşmak istediğimm çok şey var ama, üyelik yok :D

2013 üyesi olarak davetiye vermek isteyen arkadaslara duyrulur davetiyenize talibim arkadaslar

r10 da ticaret yapana kadar kaç kisiyi araya sokuyoruz birine ulasacaz diye valla davetiye veren olursa büyük sevaba girecektir

2013 üyesi olarak davetiye vermek isteyen arkadaslara duyrulur davetiyenize talibim arkadaslar

r10 da ticaret yapana kadar kaç kisiyi araya sokuyoruz birine ulasacaz diye valla davetiye veren olursa büyük sevaba girecektir

isim soyisim, bir de site uzantılı mail adresinizi verebilirseniz gönderiyim hocam.

valla banada lazım yıllardır üye olamadım bir türlü elinde fazla olan varsa verirse sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri