2.Özgün Videom: Ultra Hızlı Özetler

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
arkadasım vıdeolarını tek baslık altında yayınlarmısın tesekkurler emegıne saglık fena olmamıs bıraz sabredersen tutabılır bıde facecam koy bence

Hayırlı olsun.
+ Bu konuda devam edersen, özellikle vizyondaki filmler ve hit dizilerin yeni bölümlerinde ne olacak/olabilir gibi hem gördüğün hem de kendi özgün düşünlerinle birleştirdiğinde güzel işler çıkaracaksın inancındayım. Abone kastıktan sonra da bize tahminlerimizi sorabilirsin. Hatta tahmini doğru çıkanlara küçük hediye de yollayablirsin :P

- Videoda anlatacaklarını kağıda yaz ve önce kendin bir toparla. Videoda anlatıma başladığında ise sesi sabit tutma arada aksiyon ver. (Anlatırken çok takılıyorsun bu yüzden söyledim.)

ayrıca diksiyon konusunda kendini internette bulduğun yöntemlerle geliştirmeye çalış :) kardeşinden bi tavsiye.

Gayet güzel devam et diksiyon zamanla düzelecektir rutin hale geldikçe sesindeki endişe zaten olmayacak.

Alanında iyi sayılır bunu bir site oluşturmalısın videolarınıda sitene aktarmalısın. fb tw vs. siteleri soylememe gerek yok sonunu bırakma bitecek bir iş değil.

Tabi bunları yazarken yorumlamayı sevdiğini düşünerek yazdım.
Yok sadece 3-5 para kazanmak için yapılmış ise kesinlikle yazdıklarımı dikkate alma.

Edit: Al sana ismide hazır "Sinemaya Neden Gitmeliyim?" veya slogan ;)

Son düzenleme:
İyi gidiyorsun sana tavsiyem yeni çıkacak filmler hakkında bilinmeyen özellikleri paylaşman. Sonuçta cm3'ü izleyen izledi herkes biliyordur ama deneme amaçlı gayet iyi.

kardeşim aynen devam et. sabırlı ol. karşılığını çok güzel alırsın. Anlatımın güzel

hatırladığım diğer film tavsiye kanalları filmlerden kısa klipler koyuyorlar adil kullanım kuralları içerisinde. Sadece resimle işin zor bi araştır derir ayrıca facecam şart

PvLqNb.jpg

Hülya Avşar? :)

hatırladığım diğer film tavsiye kanalları filmlerden kısa klipler koyuyorlar adil kullanım kuralları içerisinde. Sadece resimle işin zor bi araştır derir ayrıca facecam şart

Kısa klip koyanları ben de gördüm de, fragmandan bile almış olsam yine de telif sıkıntısı olmaz mı?

Hocam bence ingilizceye çevir olayı, on numara kazanırsın inşallah. Sen metin olarak yaz ing okutucu programlardan okut kaydet iş tamam.

Hocam bence ingilizceye çevir olayı, on numara kazanırsın inşallah. Sen metin olarak yaz ing okutucu programlardan okut kaydet iş tamam.

Hocam ingilizce konuşabilirim. Aslında gameplay kanalını ingilizce yapıcam da film konusunda öyle deniyorum. 8-10 video test edicem.

Şöyle söyliyim.Anlatacağın filmin metnini ilk önce yaz.Daha sonra o metni ayrı bir ses dosyası olarak oluştur.O ses dosyasına göre videonu tasarla.Sesin de takılmalar olduğu zaman o kısımları düzelt.Seri bir şekilde anlatım olur.Görsel tasarımlarını daha şık yapmalısın.Bol şanslar..

Şöyle söyliyim.Anlatacağın filmin metnini ilk önce yaz.Daha sonra o metni ayrı bir ses dosyası olarak oluştur.O ses dosyasına göre videonu tasarla.Sesin de takılmalar olduğu zaman o kısımları düzelt.Seri bir şekilde anlatım olur.Görsel tasarımlarını daha şık yapmalısın.Bol şanslar..

Bu videoda ses dosyasını oluşturup, videoyu ona göre tasarladım. Tam dediğin gibi aslında. 2-3 video sonra düzelir takılmalar, teşekkürler.

Kısa klip koyanları ben de gördüm de, fragmandan bile almış olsam yine de telif sıkıntısı olmaz mı?

adil kullanım dahilinde hiç sıkıntı olmaz. sıkıntı olması için kullandığın videonun orijinal içeriğe maddi olarak zarar veren içeriği olması lazım yani ben senin videonu izledikten sonra filme gitmeme gerek kalmadı dersem yani spoiler tarzı felan bu adil kullanıma girmez en önemli şart bu. genede sen iyice araştır 4-5 tane daha şartı var ama senin videoların adil kullanıma uygun vaktini boşa harcama

ders anlatıyormus gibi anlatma sohbet havasıyla yap aynı calısmayı ingilizce olarak yapıyorum abonen arttıkca gelirin olur. hayırlı forumlar. Çalışmaya devam.

Allah muaffak eylesin, bol kazançlar versin kardeşim.

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION]
Film sevdiğim filmlerden biri, hem anlatım güzel hem de film güzel :)
Bu şekilde devam edersen inşallah, kısa sürede her geçen gün yükselen bi kazancın olur.

Konuşma olarak ilk video daha sarıyor adamı.Bi ilk videoyu izle hocam,3.videonda 1-2.videolarının birleşimi bir video yap yani.Ordaki gibi konuş,2.videodaki resimler gibi kaliteli yap olacak bu iş.Ama şunu söyliyeyim ilk videon bana daha çok sardı,2.videonda ne yalan söyliyim izlerken sıkıldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri