2. Özgün Videom

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
başlıklarınızı 2. özgün video vs değilde yaptığınız özgünlük ile alakalı başlık yazarak yayınlayın bence.

Arkadaşlar 2. Videomu yükledim..Bu videomda ilk videodaki gibi müzik eklememid ,konuşma ,ses ekledim ,bir kaç fotoğraf ekledim...

Sesi kalın bulabilirsiniz ama Kostum Susam Sokağı Kurabiye canavarı bunun için kurabiye canavarının sesi gibi kalın bir ses kullandım

Sizce sonraki videolarıma 1. videoda ki gibi Müzik mi ekleyim yoksa konuşmamı ?

2. Videom
Cookie Mosnter & Micky Mouse Suprise Eggs - YouTube

1.Videom

5 Minnie Mouse Surprise Eggs with Cookie Monster - YouTube
hocam eşleşen sorunu vermeyecekse kısık sesle müzik ve sizin konuşmanız buda gerçekten güzel olmuş sizi takip eden biriyim başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar...

Eminim bundan 4-5 ay sonra videoların popüler olacaktır hocam. Başarılar.

ses 10 numara müzik iyi değil ses de tam uymuş çok iyi

ama açarekn filan konuşman lazım orda hiç konuşmiyorsun konuş sürekli konuş birşeyler anlat

ve anladığım kadarıyla türkiyede yaşamiyorsun ingilizce aksanın iyi

Sesi güzel yapmışsınız hocam :) Kostüm falan 2 videonuda izledim bu yolda devam

İyi yerlere geleceğini düşünüyorum dostum durmadan devam et :) bol kazançlar

Arkadaşlar 1. Videomun karşısındaki dolar simgesi kayboldu , dün sabahdan bu yana dolar simgesi boş .. Neden böyle oldu aceba

Arkadaşlar 2. Videomu yükledim..Bu videomda ilk videodaki gibi müzik eklememid ,konuşma ,ses ekledim ,bir kaç fotoğraf ekledim...

Sesi kalın bulabilirsiniz ama Kostum Susam Sokağı Kurabiye canavarı bunun için kurabiye canavarının sesi gibi kalın bir ses kullandım

Sizce sonraki videolarıma 1. videoda ki gibi Müzik mi ekleyim yoksa konuşmamı ?

2. Videom
Cookie Mosnter & Micky Mouse Suprise Eggs - YouTube

1.Videom

5 Minnie Mouse Surprise Eggs with Cookie Monster - YouTube

3. Videom
Disney Princess Surprise Eggs With Cookie Mosnter - YouTube

Son Videom
Play-Doh Surprise Eggs! - YouTube

Öncelikle HD bir Kameraya ihtiyacınız var en az 720P şeklinde.
Birde Videoda arka fon müziğine daha çok önem verin. Ve Video Kapak resmi çok önemli Kapak resmini İkizler tivi Videolarındaki Kapak resimlerini incele onun gibi olsun. Şundan emin ol Video kadar kapak resmi önemli.

Arkadaşlar 1. Videomun karşısındaki dolar simgesi kayboldu , dün sabahdan bu yana dolar simgesi boş .. Neden böyle oldu aceba

Videoyu yükledikten sonra müzik eklenince böyle problemlerle karşılaşılabiliyor.
En başından müziği ekleyerek renderlayın videoyu.
Sonra sıkıntı olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri