2. Pin 3. Pin ve Form Tarihleri Hakkında

J
  • Kullanıcı JACKAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
J

JACKAL

Guest
Tecrübeli arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim

atıyorum birtane adsense açtık ayın 12 sinde birinci pin yola çıktı, ikinci pin birinci pinden sonra kaç gün sonra çıkar sonrasında üçüncü pin ikinci pinden kaç gün sonra çıkar ve form doldurma üçüncü pinden sonra nezaman çıkar

cevaplar için şimdiden tşkler

İlk pin ayın 12sinde çıkınca ikinci pin sonraki ayın 2sinin gecesi çıkar(Ay 31 gün ise) 3. pin de aynı ayın 23ünün gecesi çıkar.(Eğer pinin yola çıktığı ay 30 gün ise +1 gün ekleyeceksin)
Form doldurmayı ben de bilmiyorum bugün 3. pin çıkacak bilenler alıntılayıp cevaplasın öğrenmiş olurum.

İlk pin ayın 12sinde çıkınca ikinci pin sonraki ayın 2sinin gecesi çıkar(Ay 31 gün ise) 3. pin de aynı ayın 23ünün gecesi çıkar.(Eğer pinin yola çıktığı ay 30 gün ise +1 gün ekleyeceksin)
Form doldurmayı ben de bilmiyorum bugün 3. pin çıkacak bilenler alıntılayıp cevaplasın öğrenmiş olurum.

sanıyorum her bir pinin arasında 20 gün var ve forum doldurmada üçüncü pinden 20 gün sonra çıkar diye düşünüyorum

her pin arası 21 gün ve 3. pini istedikten 1-2 gün sonra kimlik onayı bölümü çıkıyor diye biliyorum

her pin 21 günde bir yola çıkar. 3. pin istedikten sonra max 2 gün içinde (benim ertesi akşam açılmıştı) form doldurursun min 5 dk max 24 saat içinde onaylanır ( benimki 4 dakikada onaylanmıştı galiba ) banka onaylaması yaptıysan ertesi gün hesabına ödemen gelir tabi hafta sonuna denk gelmezse. (ben pazar günü 02.30 civarı onaylattım, p.tesi sabah 9.30 civarı ödeme aldım)

12. ilk pin yola çıkar 2.pin'de diğer ayın 3-4 arası istenir 3.pin ise 24.'ünde istenir

konu ile dolaylı yoldan alakalı olcak ama, ben özgün kanalıma 3 defa pin istedim 3 ündede gelmedi forum ile onayladım... şuan spam kanalım için 1. pin istiyicem ama bundada gelmicek gibi acaba var mı bunun bir çözümü merkezi yerdede oturuyorum köy gibi bir yerde otursam neyse :(

Yani sonuç olarak ilk pin yola çıkma ile form doldurma arası 2 ay mi? Tam olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri