2. pini istedim kimlik yollasam onaylanırmı ?

şansını dene,ilk pini istedigi gün burdan onaylatanlar var.aynı şekilde 2.pini istedikten sonra burdan onaylatanlar var,bide benim gibi 3.pini istedikten sonra onaylatabilenler var.tamamen şans yani,ben en az 50-60 kez gönderdim kimligi,olumsuz bişey olmaz sonuçda dene şansını bence :)

şansını dene,ilk pini istedigi gün burdan onaylatanlar var.aynı şekilde 2.pini istedikten sonra burdan onaylatanlar var,bide benim gibi 3.pini istedikten sonra onaylatabilenler var.tamamen şans yani,ben en az 50-60 kez gönderdim kimligi,olumsuz bişey olmaz sonuçda dene şansını bence :)

yolladım hocam önlü arkalı bekliyorum bakalım :D

---------- Mesaj saat 22:48:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:45:55 civarında gönderildi. ----------

böyle bir mesaj geldi ne bu şimdi

Sayın Kullanıcımız,
Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-02-11 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.

PIN'iniz size ulaşmadıysa, lütfen bu talimatları izleyerek başka bir PIN isteyin (en fazla 3 defa PIN isteyebilirsiniz). Yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN'iniz gönderildikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekir.

Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Adresinizi gözden geçirmek ve düzenlemek için bu talimatları izleyin.

Üç PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, bize adresinizi doğrulayan bir resmi belgeyi nasıl göndereceğinizi açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.

Hesap doğrulama sistemimiz konusunda gösterdiğiniz sürekli anlayış ve işbirliği için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

yorum yaptıgınız için teşekkür ederim :D 4 hafta daha beklicez sanırım
Hocam bu bekleme süresinin zararı varmı?Eğer yoksa biz ilk pin yola çıktığı anda şansımızı deneyebiliriz o halde. Çünkü zaten pin 3-4 hafta da geliyor. Ozamana kadar 2. pin isteme hakkımız doğacak zaten?

Yoksa 3 ay sonramı pin isteyeceğiz tekrar?

adsense hesap ismi ile banka hesap ismi farklı olabilir mi?

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-02-11 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.

ben bu paragrafa dikkat etmemiştim...yanlış cevap vermeyeyim.daha iyi bilen biri cevap yazar.

Duyduğuma göre 3. pini istemeden gönderinde ek olarak 1 ay veriyormuş yani onaylanmıyormuş

adsense panelini takip et,3.pin isteme yeri açılacak.kaç gün sonra açıldıgına hiç dikkat etmedim,o süreyi bilmiyorum ama 3.pin isteme yeri çıktıgında önce pini talep et sonra bu yolla tekrar gönder kimligi.ben geçen ay bu şekilde onayladım.ve önceki mesajımdada söyledigim gibi 3-5 defa degil onlarca kez gönderdim buradan kimligi.kimligi gönderiyordum,size gelen mesaj geldiginde yani bekle,acelen ne dediklerinde tekrar gönderiyordum :D bi zararınıda görmedim.

adsense panelini takip et,3.pin isteme yeri açılacak.kaç gün sonra açıldıgına hiç dikkat etmedim,o süreyi bilmiyorum ama 3.pin isteme yeri çıktıgında önce pini talep et sonra bu yolla tekrar gönder kimligi.ben geçen ay bu şekilde onayladım.ve önceki mesajımdada söyledigim gibi 3-5 defa degil onlarca kez gönderdim buradan kimligi.kimligi gönderiyordum,size gelen mesaj geldiginde yani bekle,acelen ne dediklerinde tekrar gönderiyordum :D bi zararınıda görmedim.

hocam 3. pini ister istemez göndersek onaylanıyormu yani ben 1.de gönderdim olmadı 2.dede gönderdim olmadı

hocam 3. pini ister istemez göndersek onaylanıyormu yani ben 1.de gönderdim olmadı 2.dede gönderdim olmadı

dedigim gibi hocam ben 1.pin yola çıktıgından itibaren başladım,2 günde bi gönderdim ondan sonra ama bi türlü onaylamadılar.en son işte 3.pini istedigimde hemen gönderdim,10dk sürmedi onaylanması.aynı şekilde bi tanıdıgın hesabınıda böyle onayladık,onunda 3.pini istedik ve o an gönderdik kimligi işte 7dk sonra onaylandı hemen.

dedigim gibi hocam ben 1.pin yola çıktıgından itibaren başladım,2 günde bi gönderdim ondan sonra ama bi türlü onaylamadılar.en son işte 3.pini istedigimde hemen gönderdim,10dk sürmedi onaylanması.aynı şekilde bi tanıdıgın hesabınıda böyle onayladık,onunda 3.pini istedik ve o an gönderdik kimligi işte 7dk sonra onaylandı hemen.

hocam bnde 2. pini isteme kısmı dun acıldı 3. yü isteme kısmı tahminen ne zaman acılır hocam? bu arada çok saolun yardım ettiğiniz için

hocam bnde 2. pini isteme kısmı dun acıldı 3. yü isteme kısmı tahminen ne zaman acılır hocam? bu arada çok saolun yardım ettiğiniz için

onu hiç takip etmedim hocam valla.ben sürekli olarak kimligi gönderip duruyordum,o arada 3.kez isteme linki açılmış ama ben bunu görmemiştim ve haliyle aynı reddedilme mesajı gelip duruyordu.bian adsense panelinde 3.kez istemeyi görünce işte tıkladım,kimligi gönderdim onayladılar.ama dedigim gibi ne kadar sonra 3.kez isteme çıkıyor bilmiyorum,kaçırdım o kısmı ben :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri