2 şartları sağlayan pk açık kanal satılıktır

• Kullanıcı Godoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Godoman

Kayıtlı Üye
2 adet adsense bağlı reklam gösterimi(reklam çıkıyor) olan kanallar satılıktır birtanesi abd adsense diğeri ingiltere adsense bağlıdır almak isteyen pm veya skype ile iletişime geçebilir kullanmıyorum piyasanın altında bir fiyata satıyorum, 2015 kanalıdır abone ve izlenim şartını karşılıyor reklam çıkıyor adsense bağlı boş 3 aşamalı kanal zannedip 40-80tl teklif etmeyiniz.

adet fiyatı: 200TL iki adet: 400TL

örnek görüntü:
p6ybBr.png

nOzQEN.png

Güncel+ 2 haftadır para kazanmaları açıktır

Son düzenleme:
hocam 3 aşamalı kanallarda ne gibi bir sıkıntı var ki sizin kanalınızı tercih edelim, hayırlı satışlar.

kanal boş olmadığı için söylemiş bi sıkıntı var diye deil

Böyle olması spamdan kapanmayacağı anlamına geliyor mu kesin? Ne kadar süredir para kazanmas açık kanalların? Ödeme aldınız mı hiç?

Son düzenleme:
Böyle olması spamdan kapanmayacağı anlamına geliyor mu kesin? Ne kadar süredir para kazanmas açık kanalların? Ödeme aldınız mı hiç?
sana adminlik versinler kafana göre satış kuralları koy adam ödeme almış olsa 200tl den kanal satışı yaparmı yorum yaparken mantıklı olmanızı rica ederim

sana adminlik versinler kafana göre satış kuralları koy adam ödeme almış olsa 200tl den kanal satışı yaparmı yorum yaparken mantıklı olmanızı rica ederim

ben kural koymuyorum ki? soru soruyorum, istediğim gibiyse iletişime geçip pazarlık yapacağım. Daha önce hiç satış konularında bulundun mu bilmiyorum ama millete sataştığın için çok meşgul değilsindir diye düşünerek geriye dökük satım konularına bakmanı öneririm, genelde çoğu insan kanallarla ilgilenince bunları ve kanalla ilgili detayları bilmek istiyor.

bir de şablon konusunu koyayım, ben denetim yapmıyorum şablona göre mi değil mi diye ama kanalla ilgili her şeyi bilmek isterim almadan.
https://www.ytpara.com/normal-kanal...atim-sablonu-bu-sablona-gore-konu-aciniz.html

Son düzenleme:
arkadaşlar tartışmaya gerek yok pazartesinden beri adsense bağlı pk açık kanalların daha önce ödeme alsa ömer hocamın dediği gibi 200 tlden satmam post kastmaya gerek yok zorlada satmıyorum garanti vermiyorum

ben kural koymuyorum ki? soru soruyorum, istediğim gibiyse iletişime geçip pazarlık yapacağım. Daha önce hiç satış konularında bulundun mu bilmiyorum ama millete sataştığın için çok meşgul değilsindir diye düşünerek geriye dökük satım konularına bakmanı öneririm, genelde çoğu insan kanallarla ilgilenince bunları ve kanalla ilgili detayları bilmek istiyor.
detaylı bilgilenmek istiyorsanız konu sahibine alıntı yapabilirsiniz üyelere ve onaysız üyelere değil konularını incelememe gerek yok zaten kimseye sataşmayla alakalı değil konu sahibini muhattap alın yeter saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri