2. stop motion videom

• Kullanıcı navy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
fikirler iyi fakat akıcılıkta sorun var. daha çok çaba ve profesyonellik isteyen bi sektör sizinkisi. kendinizi geliştirmelisiniz.
evet video için bi kurgu bulamadım bulduklarımıda yapmak için biraz acemiydim bende doğaçlama bi şeyler yapıyım dedim ortaya bu çıktı :D
teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

Hocam güzel olmuş fakat.. yt Açıklamarı biraz geliştirirseniz iyi olacak başarılar.
teşekkürler hocam aslında bunu biraz daha deneme ve kendimi geliştirme amaçlı çektiğim için etiket açıklama kısmıyla pek uğraşmadım

---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

Mütevazilikte bir yere kadar bence gayet iyi işler çıkartıyorsun hocam :D böyle devam :rolleyes:

Bu arada konu sahibi arkadaş fps 30 mu ? akıcılık için en az 30 fps şart diyorum ben stop motionda yani daha iyi şeyler çıkıyor ortaya o şekilde

videonun kısımlarına göre fpsde değişkenlikler var ama 30 fps değil
30 fps de biraz fazla olur gibi ama bunun standartı nedir pek bilmiyorum kafama göre yaptım:D

evet video için bi kurgu bulamadım bulduklarımıda yapmak için biraz acemiydim bende doğaçlama bi şeyler yapıyım dedim ortaya bu çıktı :D
teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

teşekkürler hocam aslında bunu biraz daha deneme ve kendimi geliştirme amaçlı çektiğim için etiket açıklama kısmıyla pek uğraşmadım

---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

videonun kısımlarına göre fpsde değişkenlikler var ama 30 fps değil
30 fps de biraz fazla olur gibi ama bunun standartı nedir pek bilmiyorum kafama göre yaptım:D

60 yapabiliyorsan 60 yap hocam 30 fps gayet iyi oluyo bence :)

60 fps derken her saniye için 60 fotoğraf mı demek istediniz yoksa ben fpsnin anlamını yanlış mı biliyorum :D

Kısacası 30 fps nin ideal olduğunu anlatmaya çalışıyorum hocam :D

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] abimizin görmesi gerekiyor. Bende yakında çalışmalara başlamayı düşünüyorum.
zaman ilerledikçe forumdan iyi işler çıkacak.

hocam güzel video tebrikler,
birkaç tavsiyem var; fotoğrafları çekerken karanlık bir odada standart bir ışığın altında çekim yaparsanız bütün fotoğraftaki renk tonu aynı olacaktır ve daha güzel gözükür, yine aynı şeklide sizin pozisyonunuzda aynı olsun ki ışığın şiddetini etkilemesin hatta imakanınız varsa çekim yaptığınız makiayı uzaktan kontrol edin.
birde size sorum var, intro yu nerde yaptınız acaba?

hocam güzel video tebrikler,
birkaç tavsiyem var; fotoğrafları çekerken karanlık bir odada standart bir ışığın altında çekim yaparsanız bütün fotoğraftaki renk tonu aynı olacaktır ve daha güzel gözükür, yine aynı şeklide sizin pozisyonunuzda aynı olsun ki ışığın şiddetini etkilemesin hatta imakanınız varsa çekim yaptığınız makiayı uzaktan kontrol edin.
birde size sorum var, intro yu nerde yaptınız acaba?
teşekkürler hocam ışık konusu biraz sıkıntı ve karışık onu çözmeye çalışacağım introyu kullandığım müziğin videosundan alıp hazırladım videonun açıklamasında linki var ordan bakabilirsiniz

Tebrik ederim. Cok basaril bir video olmus. Basarilar dilerim.

teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

güzel ama fikir bulmak önemli :)

30 fps stop motionda imkansız gibi bir şey. ortalama 15 olur. en iyileri bile 20 - 24 arasında kullanır :)

teşekkürler hocam fikir bulmak en zoru yani yapabileceğin ve insanları hoşuna gidecek bi fikir bulmak zor fps 10 un altında olunca hoş olmuyor dediğiniz gibi 10 15 arası ideal

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

thanks bro i like yo to :D

merhaba arkadaşlar geçen hafta deneme amaçlı bir video

Gayet guzel olmus. Ben de bi yerlerden başladım ama fikir üretme asamasindayim. Sen fotografları hangi makineyle çekiyorsun? Bir de düzenleme icin hangi programı kullanıyorsun? Ben samsung S5 ile başladım, Movie maker kullanıyorum. Daha iyi, pratik bir şey arayisindayim. Samsungun kamerasının iyi olduğunu düşünüyorum 16 mp. Tabi ileride daha da profesyonellesme adımları atmak lazım.

Bir de [MENTION=8651]acelik[/MENTION] e de tesekkur etmeliyim. Bu işe girişim onun videoları vesilesiyle oldu :)

Gayet guzel olmus. Ben de bi yerlerden başladım ama fikir üretme asamasindayim. Sen fotografları hangi makineyle çekiyorsun? Bir de düzenleme icin hangi programı kullanıyorsun? Ben samsung S5 ile başladım, Movie maker kullanıyorum. Daha iyi, pratik bir şey arayisindayim. Samsungun kamerasının iyi olduğunu düşünüyorum 16 mp. Tabi ileride daha da profesyonellesme adımları atmak lazım.

Bir de [MENTION=8651]acelik[/MENTION] e de tesekkur etmeliyim. Bu işe girişim onun videoları vesilesiyle oldu :)

aslında mp sayısı çok önemli değil. Yakın çekim kalitesi ve kullanışlılık önemli makine seçerken.

aslında mp sayısı çok önemli değil. Yakın çekim kalitesi ve kullanışlılık önemli makine seçerken.

Kullanışlı olmasından kastın tam olarak nedir? Neler yapabilmeli mesela makine? Veya bendeki telefon is görür mü acaba? Fotografları cok iyi çekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri