2. stop motion videom

• Kullanıcı navy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kullanışlı olmasından kastın tam olarak nedir? Neler yapabilmeli mesela makine? Veya bendeki telefon is görür mü acaba? Fotografları cok iyi çekiyor.

tripod şart fotoğraf çekerken. manuel odaklanma şart. dragon frame gibi stop motion programlarıyla bu işi yapmıyorsan; yani kamerayı pcye çekip çektiğin her fotoyu pcde görerek ilerlemiyorsan, kameradaki en ufak sarsıntıyı bile önlemek için uzaktan kumandalı bir makine şart :) bunlar tabi çok ileri seviye düşünenler için olacak şeyler. s5le tabi ki iyi çekim yapılır. sabitleyip çekebiliyorsanız sorun olmaz.

tripod şart fotoğraf çekerken. manuel odaklanma şart. dragon frame gibi stop motion programlarıyla bu işi yapmıyorsan; yani kamerayı pcye çekip çektiğin her fotoyu pcde görerek ilerlemiyorsan, kameradaki en ufak sarsıntıyı bile önlemek için uzaktan kumandalı bir makine şart :) bunlar tabi çok ileri seviye düşünenler için olacak şeyler. s5le tabi ki iyi çekim yapılır. sabitleyip çekebiliyorsanız sorun olmaz.

Cevabın icin tesekkur ederim. Telefon icin tripod ve uzaktan çekmek icin de kumanda aldım. Sabitleden olmuyormuş :) bunu anladım. Bir de zemin ve ışık problemi var. Bakalım, zamanla onu da geliştiririz insallah.

Sesleri, efektleri ve fotografları birleştirmeyi falan hangi programla yaptığını öğrenebilir miyim?

Gayet guzel olmus. Ben de bi yerlerden başladım ama fikir üretme asamasindayim. Sen fotografları hangi makineyle çekiyorsun? Bir de düzenleme icin hangi programı kullanıyorsun? Ben samsung S5 ile başladım, Movie maker kullanıyorum. Daha iyi, pratik bir şey arayisindayim. Samsungun kamerasının iyi olduğunu düşünüyorum 16 mp. Tabi ileride daha da profesyonellesme adımları atmak lazım.

Bir de [MENTION=8651]acelik[/MENTION] e de tesekkur etmeliyim. Bu işe girişim onun videoları vesilesiyle oldu :)
bende telefonumla çekiyorum fotoları lumia 925 ile aynı şekillde movie maker ile düzenliyorum müzik intro outroyuda camtasiada yapıyorum
teşekkürler hocam
[MENTION=8651]acelik[/MENTION]e başlamdan önce bende sormuştum neler kullandığını saolsun yardımcı olmuştu

Cevabın icin tesekkur ederim. Telefon icin tripod ve uzaktan çekmek icin de kumanda aldım. Sabitleden olmuyormuş :) bunu anladım. Bir de zemin ve ışık problemi var. Bakalım, zamanla onu da geliştiririz insallah.

Sesleri, efektleri ve fotografları birleştirmeyi falan hangi programla yaptığını öğrenebilir miyim?

zemin problemi için önerim beyaz bi karton alman ışığı ben daha çözemedim o biraz sıkıntılı

bende telefonumla çekiyorum fotoları lumia 925 ile aynı şekillde movie maker ile düzenliyorum müzik intro outroyuda camtasiada yapıyorum

teşekkürler hocam

[MENTION=8651]acelik[/MENTION]e başlamdan önce bende sormuştum neler kullandığını saolsun yardımcı olmuştu

Işık icin bir arkadasın onerisi vardı. Işıkları kapatıp sadece o bölgeyi aydınlatma şeklinde. Tabi nasıl sonuc verir, denemek lazım.

Işık icin bir arkadasın onerisi vardı. Işıkları kapatıp sadece o bölgeyi aydınlatma şeklinde. Tabi nasıl sonuc verir, denemek lazım.
bilmiyorum onu denemedim ışık kaynağı var aslında ama benim ortam pek müsait olmuyo yurtta kaldığım için

valla eline sağlık emek vermişsin çok da iyi olmuş izletiyor video kendini

Işık kaynağı derken? Odanın aydınlatmasında farklı bir şey mi bu?

çalışma masası lambası. odanın aydınlatması olunca kameranın ve kamerayı sabitlediğin şeyin gölgesi belli oluyor. ikisini beraber kullanıncada benim videoda olduğu gibi oluyor

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

valla eline sağlık emek vermişsin çok da iyi olmuş izletiyor video kendini

teşekkürler hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri