2 Tane art arda telif yedim [beni affet) şimdi ne yapmalı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,Youtube'da kanalı oldugunu bildiğim halde paylaştığım bir diziden art arda farklı şirketlerden telif yedim.
v1zdg.png

Kanalın adsense'ini değiştirdim hemen boş bi adsense'e aldım şimdi ne yapmalıyım?
2 telif yemişim sonuçta.Kanalın zerre değeri yok gözümde 600 abonesı var sadece gerisi önemsiz.
Kanalı direk silmeyi düşünüyorum 3.telif gelmeden ne önerirsiniz?
teşekkür ettim.

hocam star tv ile iletişime geçip kaldırtmayı deneyebilirsin belki iyi yanlarına denk gelirsin en azından kanalı silmeden bi denemende fayda var bence :)

kazandığın parayı alırsın partnerse, değilse de alırsın diye biliyorum :) eğer kanal değersizse gözünde bi sıkıntı olmaz :) Ayrıca her zaman söylüyorum kanal telifden kapansa da sıkıntı olmuyor en fazla kanal gidiyor.

Arkadaşlar videoları komple sildim.Kanal duruyor şuan. içinde 187 $ var onu kurtarmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,Youtube'da kanalı oldugunu bildiğim halde paylaştığım bir diziden art arda farklı şirketlerden telif yedim.
v1zdg.png

Kanalın adsense'ini değiştirdim hemen boş bi adsense'e aldım şimdi ne yapmalıyım?
2 telif yemişim sonuçta.Kanalın zerre değeri yok gözümde 600 abonesı var sadece gerisi önemsiz.
Kanalı direk silmeyi düşünüyorum 3.telif gelmeden ne önerirsiniz?
teşekkür ettim.

Kanali direk sil ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim ben sana anlatayım. Bilirsin bu olaylar başıma geldi benim.

600 Abone olması önemli bir konu. Fakat kanalda ki videoları ne kadar silsen de bir süre sonra bir şeyler oluyor o kanal uçup gidiyor. Kanala hiç girmesen bile bu olabiliyor. Başıma geldi oradan biliyorum.

Kanalı direk yok et. O kanalın kazançları şuan yeni eklediğin adsense hesabına yansıyacaksa durum karışık biraz. Kanalı sil kurtul, en iyi çözüm.

videoları sil kazançların kesinleşmesini bekle ayrıca star tv ile iletişime geçip, rica edersen biraz da acıtasyon yaptın mı, telifi kaldırtabilirsin :)

yanısıdı adsense'e

tamam nolursa olsun para kazanma kapanmadığı sürece o parayı alacaksın. İster kanalı gizle saklı tut, ister telif kalkmasını bekle, istersen kanal teliften kapanana kadar devam et, farketmiyor. Para kazanmaya kapanma dışında adsenseye yansıya tüm paralar kesinleşir.

tamam nolursa olsun para kazanma kapanmadığı sürece o parayı alacaksın. İster kanalı gizle saklı tut, ister telif kalkmasını bekle, istersen kanal teliften kapanana kadar devam et, farketmiyor. Para kazanmaya kapanma dışında adsenseye yansıya tüm paralar kesinleşir.

ama kardeşim.İki telif yiyen birine 3.telif gelmeden para kazanmaya kapanma olayı gelmiş.bundan korktuğum için sildim kanalı.10larca kanal var böyle elımde önemsiz benım ıcın ;)
yardımların ıcın tesekkur ederım skype'den de ekledım heyecan yaptım biraz 20 $ garanti getiriyordu gunluk sağlık olsun :)

---------- Mesaj saat 05:07:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:03:57 civarında gönderildi. ----------

hocam star tv ile iletişime geçip kaldırtmayı deneyebilirsin belki iyi yanlarına denk gelirsin en azından kanalı silmeden bi denemende fayda var bence :)

star tv ile alakası yok hocam bunun.Yapımcı yüklüyor dizileri,logosuz.

Kanalı da sildim :D hızımı alamadım gmaili de silecem şimdi :D

Kanalin silinmesi tamamda , gmaili silince altta bir uyari cikiyor odeme konusunda , odeme yapmayabiliriz diye , bende bir kanali gmaili ile sildim , ertesi gun forumda acilan bir konuda gmaili silerseniz paranizi alamazsiniz diyorlardi.

Su isin tam isleyis yapisini bi cozsek milyarder olacaz zaten :D:D

Kanalin silinmesi tamamda , gmaili silince altta bir uyari cikiyor odeme konusunda , odeme yapmayabiliriz diye , bende bir kanali gmaili ile sildim , ertesi gun forumda acilan bir konuda gmaili silerseniz paranizi alamazsiniz diyorlardi.

kesinlikle maili silmemek gerek
zaten sorunlu kanalı ve google+ hesabını sildinizmi yeterli oluyor
üstüne bu kanalı sildiğiniz gmailde tekrar bir kanal oluşturusunuz google + dan ismini değiştirirsiniz

Ancak sorunlu bir kanal olur bu kanal yüzünden bütün kanallarının para kazanması gider işte tek bu durumda bu sorunlu kanalın gmailinin silinmesi taraftarıyım

gmail silinince para ödeniyor mu? ödenmiyor mu? aralık 12 de herkese kanıtlayacağım.Bence ödenecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri