2 Telif yedim Para Kazanmam Kapanırmı ??

• Kullanıcı ayhanuzum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ayhanuzum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar an itibariyle 2 telif birden yedim. Şuan para kazanmam aktif. Kanalımın 3k abonesi ve hatrı sayılır biriken para var. Acaba para kazanmamda sonra gidermi ? Sizce içinde biriken parayı alabilmem için ne yapmalıyım ? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

muhtemelen diger kanallarınında para kazanmalara kapatılmasına sebep olacaktır. kanalı silmenizi tavsiye ediyorum. bir sonraki ay paralar kesinleşinceye kadar videoları gizleyin sonra silin.

benım kanalım kapanmasına ragmen dıger kanallara bı etkısı olmadı.sankı para kazanma gıtme olayı dunya genelı ve eslesmelerle ılgılı gıbı geldı bana.yınede sız bılırsınız ben tecrubemı soyledım.

3. telifte gelirse biriken parayı alamazsın hocam. Videoları gizlemen çözüm olabilir ancak telif atacak kişi yine de videolarına erişebilir. Videoları silmeni öneririm.

Videoları gizlemem para kazanmamım kapatılmasını engellermi sizce

2 telif yediysen 1-2güne para kazanman gider adsense bağlı tüm hesapları etkiler

3. telifte gelirse biriken parayı alamazsın hocam. Videoları gizlemen çözüm olabilir ancak telif atacak kişi yine de videolarına erişebilir. Videoları silmeni öneririm.

parayı alan var o şekilde,sadece para kazanması kapanırsa alamaz

parayı alan var o şekilde,sadece para kazanması kapanırsa alamaz

Hocam önceden ben de alınır diye biliyordum ki hatta forumda da öyle yazılmıştı eski konularda.Ben de o yüzden silmemiştim kanalı 2 telif gelince. Ancak ocaktan sonra acaba bu durum değişti mi? Geçen ay bunu yapmadım çok pişmanım. Baya bi param içerde kaldı,tek kuruşunu alamadım. Para kazanması kapatılmadı,3 teliften kanal kapandı.

Hocam önceden ben de alınır diye biliyordum ki hatta forumda da öyle yazılmıştı eski konularda.Ben de o yüzden silmemiştim kanalı 2 telif gelince. Ancak ocaktan sonra acaba bu durum değişti mi? Geçen ay bunu yapmadım çok pişmanım. Baya bi param içerde kaldı,tek kuruşunu alamadım. Para kazanması kapatılmadı,3 teliften kanal kapandı.

geçen gün bir konu vardı şimdi hatırlamıyorum ama herkes almış bu şekilde para,eski bir konu değil.

2 telif yediysen 1-2güne para kazanman gider adsense bağlı tüm hesapları etkiler
bu durum benim için hep soru işareti oldu, en az 5/6 kanalım 2 şer telifli kapananlar var 1/2 aydır o şekilde bekleyen de ama para kazanma kapanma olmadı.

geçen gün bir konu vardı şimdi hatırlamıyorum ama herkes almış bu şekilde para,eski bir konu değil.

Alla alla,valla bi bana mı denk geldi. Para kazanmanın kapatılmadığına eminim. Maili kontrol ettim. Kanal 3. teliften uçmuş. Adsense belli bir değerin üstündeki kazançları incelemeye alıyor diye bi şey yazmışlardı bi ara. Acaba kontrol falan mı yaptı youtube? Tek kuruşu kesinleşmedi çünkü. Başka teliften kanalı kapanıp parası kesinleşmeyen var mı ? Bu durumu netliğe kavuştursak iyi olacak.

Çok net.

Teliften kapanan kanallarınızın parasını alırsınız normal prosedür işler.Para kazanması kapatılan kanallarınızın da bir miktarını alabilirsiniz.O miktar bazen %30 bazen %70 bazen %80 değişiyor yani :)Ama bir miktarı mutlaka kesinleşir. Neye göre hesaplıyor bu google amca orasını kestiremedim bir türlü:D

Bende bugün 2 telif yedim kanalı hemen uçurdum. Sadece bir kanala bağlı çalışmayın silmek zorunda kalırsanız içinize oturur :)

Bu konuyu bende merak ediyorum. Videolar silinse yada gizlense para alınabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri