#2.videom Türkiye' de Sihirbazlık Numarasıyla Kızları Öpmek .

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
ohaa bu senmiydin ya. harbi baya küfür etmiştim. milletin karısını kızını öpüyor bilmem ne diye :D yanlış anlama ama senin kız kardeşin varsa ve yolda herhangi biri bu şekilde öpse ne düşünürsün..

Dostum gerçekten basarılısın.
Bu isi yapabilecek kapasite var sende. Tahminimce çok çabuk büyüyeceksin bu sektörde:) Sana önerim kaliteli video at. Sırf video atmak için atma.
Ayrıca videonu senden habersiz paylasanların pesini bırakma. Paylasıyolarsa bile senin reklamını yaparak paylassınlarki sanada bir dönüsü olsun.
Basarılar :)

Edit: Sitelerde yapılan yorumları okudumda insallah canını sıkmıyorsundur. Baya can sıkıcı yorumlar yapmıslar. Özellikle bitane haber sitesinde.

her yorumu tek tek okuyorum heryerde..
video atmak için atmadığımdan şuan 4 tane hazır şakam var fakat iyi bir editçiyle anlaşamadım ya da anlayan arkadaşım yok, kendimiz uğraşıyoruz..

güzel bir ekip kurmak istiyorum fikirler var , kamera ve mik aldık sırada editi çözmesi kaldı.. ( hatta paylaşımı bile konustuk,anlastık.. anlastıklarımdan bazıları MUA,CAPS,GOTCAPS,100er K lı 3 site.. vs vs ..

çok yazıp sıradaki video yu merak edenler var ama bunlar denemeydi ve şimdi güzel editsiz müziksiz sıkıcı videolar yuklemek istemiyorum ve onun üstüne düşüyorum

*bikaç reklam teklifi geldi zaten şimdiden, onu çekeceğiz 750 tl bütceli ama paylasıldıkca extra para alacağım.

hadi birkez daha notum bulunsun bana istanbul içi bu konuda destek olacak ve go prolu da olursa bomba olur, varsa PM ya da buradan yazabilir =).. %li anlaşabilirim

Son düzenleme:
video atmak için atmadığımdan şuan 4 tane hazır şakam var fakat iyi bir editçiyle anlaşamadım ya da anlayan arkadaşım yok, kendimiz uğraşıyoruz..

güzel bir ekip kurmak istiyorum fikirler var , kamera ve mik aldık sırada editi çözmesi kaldı.. ( hatta paylaşımı bile konustuk,anlastık.. anlastıklarımdan bazıları MUA,CAPS,GOTCAPS,100er K lı 3 site.. vs vs ..

çok yazıp sıradaki video yu merak edenler var ama bunlar denemeydi ve şimdi güzel editsiz müziksiz sıkıcı videolar yuklemek istemiyorum ve onun üstüne düşüyorum

*bikaç reklam teklifi geldi zaten şimdiden, onu çekeceğiz 750 tl bütceli ama paylasıldıkca extra para alacağım.

hadi birkez daha notum bulunsun bana istanbul içi bu konuda destek olacak varsa PM ya da buradan yazabilir =).. %li anlaşabilirim

destek çıkın :)

hadi birkez daha notum bulunsun bana istanbul içi bu konuda destek olacak varsa PM ya da buradan yazabilir =).. %li anlaşabilirim

ne gibi efektler istiyorsun mesela yardımcı olmaya çalışıyım

dostum basit şeyler istiyorum.. kendim de yaparım ama anlayan bir elden çıkması daha kaliteli olacaktır..

geçişler,altyazı,ara sıra hızlandırma ve yavaşlatma ve caps koyma , müzik ..

izleyen bi editçi iyi benden daha iyi bir kurgu yapabilir videolara kanısındayım.. açıkcası edit benim üretkenliğimden alıyor geceliyorum ogrenmek için ama istediğimi çıkartamıyorum ve moralim bozuyor =)

dostum basit şeyler istiyorum.. kendim de yaparım ama anlayan bir elden çıkması daha kaliteli olacaktır..

geçişler,altyazı,ara sıra hızlandırma ve yavaşlatma ve caps koyma , müzik ..

izleyen bi editçi iyi benden daha iyi bir kurgu yapabilir videolara kanısındayım.. açıkcası edit benim üretkenliğimden alıyor geceliyorum ogrenmek için ama istediğimi çıkartamıyorum ve moralim bozuyor =)

bak hocam sony vegas programını kur ben sana 100 efecklik pack dosyasını yollıcam normalde program ücretli ama elimde cracklisi var o yandan sıkıntı yok , yapman gereken tek şey youtube'de effect diye aratman nasıl yapıldığını izleyip uygulamak olucak zor birşey yok aslında

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Sony vegas yüklü dostum onunla uğraşıyorum.. Adobe Premiere den anlıyormuş bi arkadaş TW den yardımcı olmak istedi Laptop 32 bitmiş format atıp 64 yapcam falan işte.

bi de yüzyüze görüşebilecegim bi editci arkadaş olsa.. şunu şunu dıkkat edın sunu yapın yani yönlendirme de önemli cidden kaliteli işler çıksın diye uğraşıyorum tek başına da kalkamıyorum ikizim var o da destekçi zaten de amacımız da onla ikiz şakaları yapmaktı kamerayı çekcek adam lazm onun ıcın bi de :D faydasız arkadaslardan yardım da isteyemem .. durum böyle işte :D

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Sony vegas yüklü dostum onunla uğraşıyorum.. Adobe Premiere den anlıyormuş bi arkadaş TW den yardımcı olmak istedi Laptop 32 bitmiş format atıp 64 yapcam falan işte.

bi de yüzyüze görüşebilecegim bi editci arkadaş olsa.. şunu şunu dıkkat edın sunu yapın yani yönlendirme de önemli cidden kaliteli işler çıksın diye uğraşıyorum tek başına da kalkamıyorum ikizim var o da destekçi zaten de amacımız da onla ikiz şakaları yapmaktı kamerayı çekcek adam lazm onun ıcın bi de :D faydasız arkadaslardan yardım da isteyemem .. durum böyle işte :D

yüzyüze arıyorsanız benden fayda gelmez hocam malesef :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri