2 Videoyu Yükleyip Youtube Üzerinden Birleştiriyorum??

• Kullanıcı yigit1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yigit1907

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar videoyap botu ile bir kanalıma dizi çekiyorum.. fakat yükleyen kişi part 1 part 2 olarak ayırmış ve o şekilde yüklemiş, bende aynı anda ikisini çekip youtube üzerindeki editör sayesinde birleştirip tek video haline getiriyorum.. bazı durumlarda 10 tane video aynı anda işleniyor hesapta.. bu durum youtube hesabım için tehlike oluşturur mu spam için vs??

not:bu soruyu sorma nedenim bi ara hatırlarsanız ünlem geçmek için videoyu mozaik hale getiriyoduk tekrar işleniyodu falan sonra sıkıntı çıkmıştı.. bende o yüzden sordum.

merhaba arkadaşlar videoyap botu ile bir kanalıma dizi çekiyorum.. fakat yükleyen kişi part 1 part 2 olarak ayırmış ve o şekilde yüklemiş, bende aynı anda ikisini çekip youtube üzerindeki editör sayesinde birleştirip tek video haline getiriyorum.. bazı durumlarda 10 tane video aynı anda işleniyor hesapta.. bu durum youtube hesabım için tehlike oluşturur mu spam için vs??

not:bu soruyu sorma nedenim bi ara hatırlarsanız ünlem geçmek için videoyu mozaik hale getiriyoduk tekrar işleniyodu falan sonra sıkıntı çıkmıştı.. bende o yüzden sordum.

hocam çıkıyor benim başıma geldi ünlem ve ya kanal karalisteye düşmesi gibi ben o kadar çok yapmıştım ki işlemleri bazı videolar hep işleniyo kaldı 2 hafta geçti sabit duruyodu

hocam çıkıyor benim başıma geldi ünlem ve ya kanal karalisteye düşmesi gibi ben o kadar çok yapmıştım ki işlemleri bazı videolar hep işleniyo kaldı 2 hafta geçti sabit duruyodu

acaba o zaman teker teker birinin işlenmesi bittikten sonra mı devam etsem yapmaya :confused:

acaba o zaman teker teker birinin işlenmesi bittikten sonra mı devam etsem yapmaya :confused:

malesef hocam bu onunla alakalı değil günlük edit kotanız var ven 80 de yakalanmıştım sonra edit yerinde kaydetmeme izin vermediler anca 1 gün geçtikden sonra tekrar aktif edildi bunun gibi 3 gün geçti kanal karalisteye alındı hem bu editler hemde video silmeler yüzünden kanal direk mimleniyor malesef

İşlenmesi çok uzun sürmüyor mu o şekilde 1 saatlik bir dizinin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri