2 vine kanalım kapatıldı

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
merhaba arkadaşlar 2 tane vine kanalım vardı. birinde 2.5 k abone, diğerinde 4.5k abone vardı ve izlenmeler çok iyiydi. bugün yükledim en son video fakat biraz önce giriş yaptığımda 2 kanalın da aynı uyarıyla kapandığını farkettim. biri forela, diğeri de zoomin network'e bağlıydı.
uyarı şu:
Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.

Şimdi, bunlar için bir şey yapabilir miyim? Kanalımda topluluk sorunu yoktu sadece birer tane telif uyarısı vardı bu da normal bir şey bir kanal için. sorunsuz giderken böyle olması cidden çok koydu. yardım edebilir misiniz?

Öncelikle geçmiş olsun.. Aynı durum başıma geldi. 15 video yüklü kanal telif yok topluluk yok kapatıldı. adenseye bağlıydı feshedildi. Kararın yanlış olduğunu ve düzeltilmesini talep edebiliyorsun şu linkten https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr-TR&ref_topic=2803138 ama sonuç çıktı mı hayır! silmedim de kanalı inatla sonuç bekliyorum. Çekemeyen kişiler birleşip belirledikleri videoları şikayet ediyorlarmış (flag) o şekilde kanal kapattırılıyormuş felan! Yani kanı bozukluk yapanların bu şekilde birbirinin başarısını çekemeyeni Allah a havele ediyorum. Dene bakalım hocam,belki geri açılır %1 umut %1 umuttur

aynı dertten müzdaribim :D az önce 10 kanal birden gitti neyse ki kapanan kanalların parasını alabiliyoruz alışın bunlara bence 100 den fazla gmail sildim iki ayda :)

Öncelikle geçmiş olsun.. Aynı durum başıma geldi. 15 video yüklü kanal telif yok topluluk yok kapatıldı. adenseye bağlıydı feshedildi. Kararın yanlış olduğunu ve düzeltilmesini talep edebiliyorsun şu linkten https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr-TR&ref_topic=2803138 ama sonuç çıktı mı hayır! silmedim de kanalı inatla sonuç bekliyorum. Çekemeyen kişiler birleşip belirledikleri videoları şikayet ediyorlarmış (flag) o şekilde kanal kapattırılıyormuş felan! Yani kanı bozukluk yapanların bu şekilde birbirinin başarısını çekemeyeni Allah a havele ediyorum. Dene bakalım hocam,belki geri açılır %1 umut %1 umuttur

umarım bir şey çıkar, ne spam yaptım ne de başka hile yaptım. ne güzel vineları yüklüyordum. neden böyle yapılır anlamıyorum. kazanıyordum ne güzel.

umarım bir şey çıkar, ne spam yaptım ne de başka hile yaptım. ne güzel vineları yüklüyordum. neden böyle yapılır anlamıyorum. kazanıyordum ne güzel.

Bir vine kanalıda bende var. Şu ana kadar ayakta bakalım. Spam yapmasakta bişey değişmiyor. Yani tam olarak tutunmak için özgün video çekmek,her videoya kendi logonu intronu eklemek hatta kanalı onaylatmak gerekiyor. Yoksa özgünde olsa adam senin videonu yükleyip sana telif atıyor yada toplanıp kapatmaya uğraşıyor. Yani birbirini çekemeyn başka bir millet var mı aceba bilmiyorum. Ya da youtube resmen Türk düşmanı! Yabancı bazı kanallara bakıyorum resmen erotik içerik reklamlı. Biz yüklesek hoop diyor :D

merhaba arkadaşlar 2 tane vine kanalım vardı. birinde 2.5 k abone, diğerinde 4.5k abone vardı ve izlenmeler çok iyiydi. bugün yükledim en son video fakat biraz önce giriş yaptığımda 2 kanalın da aynı uyarıyla kapandığını farkettim. biri forela, diğeri de zoomin network'e bağlıydı.
uyarı şu:
Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.

Şimdi, bunlar için bir şey yapabilir miyim? Kanalımda topluluk sorunu yoktu sadece birer tane telif uyarısı vardı bu da normal bir şey bir kanal için. sorunsuz giderken böyle olması cidden çok koydu. yardım edebilir misiniz?

geçmiş olsun kanka sağlık olsun yapacak birşey yok : )

1) Haklarina sahip olmadigin videolari yukluyorsun, evet buda spam oluyor(vine videolari seninse eger bu soyledigimi dikkate alma)
2) 2014 e girmeden once partnerlerle ilgili yasanan sorunlarin en buyuk sebebi vine videolarinin youtube'a yukleniyor olmasiydi.
3) Haklarina sahip olmadigin videolari yuklediginde youtube kanalini zaten direkt olarak feshedebilecegini soyluyor.

1) Haklarina sahip olmadigin videolari yukluyorsun, evet buda spam oluyor(vine videolari seninse eger bu soyledigimi dikkate alma)
2) 2014 e girmeden once partnerlerle ilgili yasanan sorunlarin en buyuk sebebi vine videolarinin youtube'a yukleniyor olmasiydi.
3) Haklarina sahip olmadigin videolari yuklediginde youtube kanalini zaten direkt olarak feshedebilecegini soyluyor.

topluluk kurallarını okudum, öyle bir şey yazmıyor. zaten her kanalı kontrol etse kanal kalmaz. belli ki bazı çekemeyenler kanalımı flagledi, böylece yalan oldu kanallar. her yüklediğim video izleniyordu, beğeni, yorum her türlü oluyordu. telif gelmemesi ya da gelmeden önce mesaj atılması için açıklama da koydum. telif geldi hallettim. bu nedir yani içerik sahibinin şikayeti yok böyle olacaksa spam çalışırım daha iyi bu saçmalık ne anlamıyorum cidden.

topluluk kurallarını okudum, öyle bir şey yazmıyor. zaten her kanalı kontrol etse kanal kalmaz. belli ki bazı çekemeyenler kanalımı flagledi, böylece yalan oldu kanallar. her yüklediğim video izleniyordu, beğeni, yorum her türlü oluyordu. telif gelmemesi ya da gelmeden önce mesaj atılması için açıklama da koydum. telif geldi hallettim. bu nedir yani içerik sahibinin şikayeti yok böyle olacaksa spam çalışırım daha iyi bu saçmalık ne anlamıyorum cidden.

Suan yaptigin sey zaten spam. Fakat nasil spam yapacagini cozmussun o kadar. Icerik sahibinden yazili izin alirsan sorun cikmaz. Fakat bunu youtube'a kanitlaman lazim gorsel olarak. Youtube'a en basta kayit olup kanal olustururken acilan sozlesmeyi oku. Yaziyor orada acik acik "Sadece kendinize ait olan videolari yukleyin" diye. Ustelik bu vine videolari yuzunden bi cok sorun oldu hem youtube hemde network sirketleri icin. Normaldir uyarmadan kapatmalari. 1 er tanede telif uyarilarin varmis zaten, o bile yeterli kapatilmalari icin.

Onlara olmuyor da bana niye oluyor sorusu çözüm değil burada. Size de hiç olmayabilirdi.. Ama Mercurial in dediği gibi sizin olmayan videoları yüklüyorsunuz, bu durumda youtube her türlü yaptırımı yapabilir. Paranızı vermeyebilir bile..

işte burada çekemeyenlerin flaglemesi devreye giriyor maalesef insanlar çekemiyor böyle kanalları..

işte burada çekemeyenlerin flaglemesi devreye giriyor maalesef insanlar çekemiyor böyle kanalları..

Bunu flaga yada baska biseye baglamaya gerek yok. Kanalinda 1 telif dahi olsa feshedilmesi icin yeterli. Tamam bazi kansizlar yapiyor o tur flag isini falan ama, her kanal kapandigindada buna bagliyor artik herkes. Kimse dusunmuyor ki youtubeun politikalarina karsi is yapiyoruz zaten tamamen. Farkindaysan gitgide zorlastiriyolar bu isi. Suanda para kazanmasi acilmayan videolar direk unleme dusuyor ornegin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri