2 yıl sonra 2. Adsense alsam? Tecrubeleriniz

robinex

Kayıtlı Üye
Merhaba

Benim yaklaşık 18 aydan fazla oldu kendi adıma adsense vardı hem youtube hem site çalışıyordum. Site yüzünden banlandim.

Sonra yakın akraba üzerine pc format vs herseyi yapıp adsense aldım. 1.5 yıldır kullanıyorum

Şimdi kendi adıma bi daha adsense alacağım. Aklıma takilan sorular var.

1 aynı isim farklı iban alsam risk varmı(farklı banka düşünüyorum garanti yada enpara)

2 suan kullandığım farki kisiye ait adsense ile farklı PC'lerde login olacam ama mecbur aynı interneti kullanacağım.

3 eski bi banka calisaaniyim çalıştığım bankada iban sahibi ile adsense ismi farklı olunca ödeme iade ediliyor du bizzat iade ettiğim adsense odemesi de oldu
Örn. Adsense mehmet ahmet ödeme alacak iban ali veli bu durumda hesaba geçmiyor. Bu durumda hesaba ödeme geçen bankalar varmı?

4 spam youtube çalışanlar farklı adsense aç devam et diyor forumlarda. Bu kadar kolay mı adsense açmak artık banlanmıyor mu bu sürekli adsense degistirenler?

5 yeni adsense alımında farklı lokasyon önemli mi?
Örneğin ben ilk kapanan adsensemden sonra başkası adına aldigimi aldığım şehir ve pc aynı sadece network değişik aldim (komşunun wifi sine girip açtım). Şimdi başka şehir den açma imkanım var birde 3g ile açmayı planlıyorum.

6 ben şimdi kendi adıma birde eşim adına 2 tane adsense almayi planlıyorum kötü gün için bunuda 5. Sorum daki yöntemle farklı lokasyon dan açacağım 1 er hafta arayla bi sıkıntı olur mu?

6 3. Soruda dedim ya aynı network den açsam 3 adsense yine aynı network ama ayrı PC'lerde kullanmam nasıl olur
2 pc var elimde 1 tanesinde sanal pc kurup ordan açarım diyorum ne dersiniz?

Çok soru sordum ama kafamdaki 1 aydır düşündüğüm sorunlar bunlar

Nedenini söylemedim bu arada suan kullandığım adsense hesabında 22 mayısta beri açtığım youtube kanallarında(farklı mail) pub id değişmiyor yani reklam var ama para bana yansımiyor google kalıyor. Buna çözüm için adsense açacağım

Zaman ayırıp okuyanlar a ve cevap verenler e şimdiden teşekkürler

dostum tr lokayson vds al bitane ve ordan giriş yap yeni alacağın adsenseye ve farklı banka gir kullan bişey olmaz rahat ol..(aynı ıp den de bişey olmazda genede vds den gir ona)

Bende hem hanımın adsensesı var hemde kendı adsensım 3 - 4 aydır ıkısıne de gırıp cıkıyorum (Cerez , İp , Mac Adres degıstırıp) bır sıkıntı yok ...

Hee benım riske gırcek durumum var adsensın bırı sınırı zor gecıyor bırı de aylık 2 hane yapmıyor :D ama 4 aydır sorun yok , sen yuklu calsııyorsundur rısk almak ıstemezsın al 25 TL lık bır VDS [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocanın edıgı gıbı ayrı bır PC gıbı gır ...

çerez sıkıntı değil farklı tarayıcılar kullanırım, mac sıkıntı değil bir sürü kablosuz adaptörüm var tek ip sorun onuda her giriş çıkışda modem res atarım. Ama bunlar çözüm olur mu diye düşünüyorum

bende de aynı pc den açılmış 3 adet adsense var biri şuan aktif olarak kullandığım 1 yıllık adsense diğerleri 1.5 yıllık adsense bu 2 si pasif sunucu da yeni bir adsense çalıştırmak istiyorum acaba bu 2 adsenseden birinimi kullanayım yoksa yeni bir hesapmı satın alayım merak ettiğim konu şuan aktif olarak kullandığım adsenseyi tehlikeye sokmak istemiyorum sizce hangisi mantıklı

[MENTION=27731]privyet[/MENTION]
bi adsensen daha olsun ne olacak. Aslında tüm bu sorularımda asıl sebep senin söylediğin şey

yeni adsense açalım derken mevcut adsenseden olmayalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri